2022. május 26., csütörtök

Gyorskeresés

Covid-os lettem? Lehet…

Írta: | Kulcsszavak: covid . 19

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szombaton(Jan.8) az egyik kolégám a műszakból fejfájásra panaszkodott(amúgy kb.1,5éve folyamatosan jár dokihoz ezzel a panasszal), műszak végén mondtam neki, hogy ha rosszul érzi magát, ne jöjjön be vasárnap(Jan.9) dolgozni.
Vasárnap reggel van, hát bejött, de a panaszai ugyan úgy megvoltak, kaptott egy hívást, miszerint a felesége lehet, hogy Covidos, hétfőn(Jan.10) vigye teszteltetni, el is vitte, még aznap meglett az eredmény, pozitív lett, másnap(kedd,Jan.11) a kolégáról is kiderült, hogy pozitív lett a tesztje. Nekem szerda(Jan.12) reggelre kezdtek el megfázásszerű tüneteim lenni, igazából nem tulajdonítottam neki nagy jelentősséget. Csütörtökön(Jan.13) már a másik kolega sem jött, akivel egy műszakban vagyok. Elment reggel dokihoz, azt mondta neki, lehet Covid, tesztelésre küldte. Én aznap csinàltam 2 gyorstesztet is, egyet orrváladékból, egyet meg nyálból, mind2 pozitív lett így hazaküldtek. Pénteken(Jan.14) hívtam a dokit, elmondtam neki a dolgokat. Tegnap fel is hívtak az OMSZ-től, szombaton(Jan.15) mehetek hatósági tesztre.

Megvolt a teszt. Vicces volt, mert az ottani gyorsteszt negatív lett, így a PCR-t megcsinálták. Hát, mikor a gyorsteszthez vették a mintát, olyan könnyem is kijött, aminek 10éve ki kellett volna jönnie, a PCR-nél meg olyan könnyem is kijött, aminek majd csak 4év múlva kellett kijönnie. Rohadt kellemetlen érzés volt, mikor a Qrv@ piszkálós pálcát feltolták az ember orrába. Eredmény elvileg 2-3nap múlva lesz.

Tegnap nagyon késő este felkerült EESZT-be a PCR eredmény és hát pozitív lett. De ezek a karanténszabály módosítgatásokba már mindenki belezavarodik… Most 7 vagy 10nap? Tünetektől vagy mintavételtől kezdve? Az egyik A-t mond, a másik B-t?!?

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.