2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

Re: Magyar Posta

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Megjött a válasz, a mútkori levélre. :)

Ezt írtam nekik: :DDD

Ez most valami vicc? Leírom, hogy nem azt kaptam amiért fizettem, erre az a választ, hogy ismét kérvényezzem? Nemár, milyen hozzáállás ez? Elvártam volna legalább azt, hogy leíjrák: "Elnézést a kellemetlenségért, a jövőben nem fog többet előfordulni."

Válasz:
Tisztelt Tóth Szabolcs!
Hivatkozva a 2017. június 30-án tett bejelentésére az alábbiakról tájékoztatjuk.
Vizsgálatunk során megállapítottuk, hogy az Ön által jelzett PNF3J64167451 azonosítószámú üzleti csomagot nem az elvárásainknak megfelelően kezeltük.
Bejelentését követően kollégánk megfelelő mértékű felelősségre vonása megtörtént, egyben felhívtuk figyelmét a pontos, körültekintő, szabályos és az ügyfelek érdekeit szem előtt tartó munkavégzésre.
Az okozott kellemetlenségek miatt ezúton is szíves elnézését kérjük.

Vajon ez mit takar a jövőben? Ismét bedobnak egy cetlit, vagy valóban házhoz fogják vinni?!

Hozzászólások

(#1) Feketelaszlo


Feketelaszlo
(senior tag)

A jövőben inkább választod a DPD, Sprinter, GLS cégeket. Legalábbis a múltkori bejegyzésedben ezt írtad.

(#2) Zoz


Zoz
(őstag)

Szerintem azt jelenti, hogy a postás most jól megjegyezte a nevedet, és a legközelebb nemhogy nem hozza ki, de még meg is tapossa a csomagodat...

(#3) Vanir


Vanir
(veterán)

Ilyenkor vagyok végtelenül hálás, hogy normális postások vannak felénk.

(#4) Speeedfire válasza Zoz (#2) üzenetére


Speeedfire
(nagyúr)

Az neki nem lenne túl jó. :N

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com || http://tothszabi.info

(#5) Mister_X


Mister_X
(nagyúr)

Nálam a királyi posta nem erőlteti meg magát. 12-én lett rendelve egy csomag Angliából, még aznap a helyi posta kegyeire lett bízva. Jön Japánból is egy standard economy csomag (18-án adták fel), azt nem is remélem, hogy itt lesz augusztus közepe előtt (tudom, biztos hajón jön). Bezzeg a lengyel csomagom három munkanap alatt itt volt, fene érti.

Amit lehet, nem postával fogok idehozatni magamnak. Lengyelből nem tudom, hogy miként lett feladva (eBay), Angliából a könyvemhez free shipping és 4-8 munkanap let ígérve.

Japánból amúgy az Amazon kétszer is tartotta a három munkanapot. Kétszer is. Japánból! Ráadásul olcsóbb volt a DHL-lel kihozatni onnan, mint postával.

DPD-t kerülni fogom, mert telibeszírják az időablakos kézbesítést is.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#6) szaszyka


szaszyka
(aktív tag)

Ha nem fér be a postaládába a csomag, de nem autóval szállítanák ki, hanem kézbesítő vinné, akkor alapból értesítő van csak. Most ez az új módi náluk, kézbesítő nem vihet ki 2cm-nélkül vastagabb cuccot... Nekem 18. Óta rohad Budaörsön a csomagom, pedig csak Dunaúj-ba kellene lehozniuk, nem a világ végére . Ott is gondolom motiválatlanok a dolgozók az alkalmatlan vezetőség miatt...

Lenovo Thinkpad X220 :D

(#7) Lauda


Lauda
(félisten)

Ez azt jelenti, hogy foglalkoztak az esettel és remélhetőleg legközelebb nem fordul elő ilyen.

Egyébként nehéz az ilyen eset, mert a te szavad áll a postáséval szemben. Most ha te főnök vagy mit kezdesz vele?

[ Szerkesztve ]

(#8) Speeedfire válasza szaszyka (#6) üzenetére


Speeedfire
(nagyúr)

Most ez az új módi náluk, kézbesítő nem vihet ki 2cm-nélkül vastagabb cuccot...
De ez nem sima posta volt, hanem üzletei csomag. A sima csomagot megértem, mert az nálunk is úgy van évek óta. Meg ne szerencsétlen postás vigye már ki biciklivel a nagy csomagot.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com || http://tothszabi.info

(#9) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)

Látom a címet, és azt gondolom, hogy ez most biztos egy pozitív bejegyzés lesz, szegény Magyar Posta megérdemli már, rengetegen anyázzák, most biztosan időben kiszállított valamit, nem tört össze semmi értékeset, esetleg nem csak értesítőt hagyott hanem felballagott a lakáshoz.

Kattintás után:

:DDD

Live-Die-Respawn

(#10) pet007 válasza Mister_X (#5) üzenetére


pet007
(aktív tag)

En mindig normal postaval kuldok haza cuccokat, kov. Heten mindig odaer a cucc. Mindig kovetem hol jar, legtobbszor magyarban van a csomag 2-3 nap alatt, megint 2-3 nap mire magyaron belul kiviszik. :R

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.