2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Napi yt: Zámbó vs Chuck

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]


[+]

Hozzászólások

(#1) Speeedfire


Speeedfire
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nyílj meg! :))

Fotóim https://www.flickr.com/photos/speeedfire85/ || IG: http://instagram.com/toth.szabi.85 || Weblapom http://tothszabi.info || Linkkatalógusom http://weblapkeszites.ro

(#2) ferensz válasza Speeedfire (#1) üzenetére


ferensz
(senior tag)

Bazzeg :DDD

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

(#3) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Na igen... Kb nekem is ez volt az érzésem mikor hallottam.
Csak én sajnáltam a 107-es LG-t ennyiért tönkreb...ni. :D
Egyébként többek közt ennek köszönhetően azóta nem nézek X-Faktort. Pedig azt néztem. Mindegyik évadot. De az ideig annyira mélységesen silányra sikeredett hogy az valami katasztrófa. Részeg hülyegyerekek jobban énekelnek egy kareoki buliban, mint ezek ott a műsorban...

De ez már a kiválasztásnál feltűnt. Nem volt egy olyan énekes se akire azt mondtam volt hogy igen, ez valami... Pedig az előző évadokban mindig volt több ilyen is.

szerk.: egyébként az a durva, hogy ez mindenkinek feltűnt a környezetemben és itt a fórumon is. Mármint hogy ez a Zámbó gyerek egy nagy nulla. Akkor azt nem értem, hogy kedves zsűrinek miért nem tűnt fel? Mit dicsértek rajta? Ennyi önbecsülésünk nincs ott a székben kiemelt helyen ülve, hogy megmondják az igazat? Főleg ha az az igazság ennyire nyilvánvaló?

[ Szerkesztve ]

(#4) ferensz válasza Dany007 (#3) üzenetére


ferensz
(senior tag)

Valószínűsíthetőleg az ott ülő zsűri nem azért kapja a fizetését, hogy a tényleges véleményét elmondja. Kell valami a bulvárnak is, illetve az egységsugarú nézőket oda tudták a tévé elé tűzni ezzel a Zámbó gyerekkel, mert hát ha mást nem lehet annak szurkolni, hogy kiessen végre.

Ez az első olyan széria, amikor a TV2 tehetségkutatója (ami igazándiból nem is az övé :DDD) agyonveri az RTL Klubosat. Hiába, a Voice-on meglátszik, hogy az eredeti kitalálói nem hagyták, hogy "elmagyarosítsák" a műsort. Persze ez is messze áll az őszinte, nem túldramatizált műsortól, de legalább itt a válogatók alatt nem a zéró hanggal rendelkező emberek próbálkozásaiból készült komédiát kellett nézni.

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

(#5) EczkE válasza ferensz (#4) üzenetére


EczkE
(PH! addikt)

Pedig az összes ilyennek csak az eleje jó, amikor a lehet röhögni a sok nyomin. :DDD

Asszem mindenféleképpen!

(#6) Eastman


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Köszi a linket. :)

Most láttam / hallottam először a kis „Zámbó herceget”. Szerintem önmagát és az egész belterjes popszakmát beégette a zsűri azzal, hogy mindenki számára egyértelműsítette azt, hogy pusztán egy vezetéknévvel előre lehet jutni.

...ja, és: [link] :D

"Az okostelefon mindkét irányba okos." /P.K./ ### https://www.youtube.com/watch?v=--S8Y1iePGQ ### http://www.tulsokcucc.hu/az-oldalrol

(#7) Dany007 válasza ferensz (#4) üzenetére


Dany007
(PH! kedvence)

Valószínű igen... Csak mikor már a harmadik héten egyhuzamban jönnek ki olyan cikkek, miszerint a Vocie leverte az X-Faktort az már kicsit gáz a csatornának is.
Szerintem akkor jöttek rá, hogy maguk ellen dolgoznak. És akkor szépen ki is esett az a majom. Meg ahogy olvastam következő héten a másik majom is kiesett. Az meg külön téma. Kb 2x hallottam "énekelni". Nulla angol kiejtéssel kár is ezt erőltetni.

A Voice-t egyébként tényleg sokan sok helyen jobbnak mondják. Én csak pár részt láttam, kellemesebb ott hallgatni az éneklést mint a konkurenciánál az tény. De én attól se vagyok elájulva. Főleg a túljátszott drámai jelenetek...

Visszatérve az X-Faktorban még a kedves műsorvezető hölgy ami mocskosul irritál. Látszik, hogy műsor közben próbál egy saját kis műsort is összehozni... Ami épp emiatt sokszor nagyon gagyin és szánalmasan veszi ki magát. Hiszen ő csak egy műsorvezető, voltaképp egy bemondó, egy narrátor. Gyakorlatilag köze nincs a műsorhoz, csupán egy kellék aki felvezeti a dolgokat. Ennyi. Mégis sokszor úgy állítja be saját magát meg az "előadásait", mintha valami elengedhetetlen része lenne a műsornak. Pedig nem az.

(#8) S-Attila


S-Attila
(senior tag)

Mi az az X-Faktor?

[ Szerkesztve ]

(#9) mephi666 válasza Dany007 (#3) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

meg nem is csak a hangja, hanem a szánalmas viselkedése miatt is rendesen viszketett az ember tenyere :U néztük barátnőmmel, de már előre féltünk mindig, hogy milyen semmitmondó sz@r magyarázatot talál a folyamatosan 0 teljesítményére... egyszerűen rosszul voltunk, ahányszor csak megszólalt és próbált volna értelmeset kinyögni...

a minőségről meg annyit, hogy olyan érzésünk van, mintha még mindig a selejtezőt néznénk és azért lehet röhögni :DDD (csak hát 4en vannak még vissza? ez elárul mindent)

#7: kavics ha angol számot "énekelt", olyan érzésem volt mindig, mintha a hello tourist-ot hallanám :DDD

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.