2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Spring,love,house music

Írta: | Kulcsszavak: spring . love . house . music

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Elég rég írtam személyes blogot. Ennek az az oka, hogy gyakorlatilag minden időm ki van töltve valamivel, és ezért az olvasóim elnézését kérem. Most van egy kis időm ezért úgy döntöttem firkantok pár sort, hogy mi van velem.

Kijöttem a betegségből nagyjából és ezt követően rögtön munkához is láttam. Elkezdtem az új weblapom tervezgetését. A design már kb 60%-os állapotban van, és a tervek szerint lesz majd rajta személyes blog, ahol majd azok az írások is megjelenhetnek amiket itt "nem látnak szívesen" , de természetesen azok amik itt is elférnek azok itt is megjelennek majd. Ezenkívül helyet kap majd, egy mixblog ahova a felvett mixeim kerülnek majd, továbbá egy fotóblog ahova a fotóimat fogom feltölteni remélhetőleg egyre többet és többet. Ha mindnen jól megy és találok valakit aki segít összerakni a motort akkor hozzászólási és regisztrációs lehetőség is lesz majd az oldalon. Ígérem, hogy ezen blogom hasábjait olvasók is időben értesülni fognak az új oldal indulásáról.

Ezenkívül egyre közelebb kerülök, egy komolyabb vaku megvásárlásához, mind anyagi mind pedig döntési szempontból. Nemsokára az egyik pécsi club rezidenseként állhatok majd a keverőpult mögé/fölé, de erről még nem árulnék el többet. A Nap is kisütött végre, odakint vagy 20fok van, csiripelnek a madarak, szerelmes vagyok, szóval minden jó.

A végére hagytam egy érdekes történetet ami nemrégiben történt meg velem.
Tegnap este éppen Krisztikéhez igyekeztem amikor a buszon ácsorogtam zakóban és farmerben. Felálltam, jeleztem majd a mellettem álló nénire pillantottam, aki rögtön meg is jegyezte, hogy "Az ilyen büdös nácik miatt kell félnie a tisztességes embereknek Magyarországon". Elsőre azt hittem rosszul hallok, vagy áll mögöttem valaki akihez beszél, de nem. Nekem mondta. Elsőre csak annyi jött ki a számon, hogy "Maga meg megbaszhatja!" és leszálltam, de visszagondolva lehet jobb lett volna ráparkolni a busszal vagy kilőni a holdra, esetleg fejjel lefelé derékig elásni és úgy hagyni.

Komolyan nem hiszem el, hogy élnek ebben az országban olyanok akiknek egy zakóra tűzött nemzeti színű szalag a nácisággal egyenlő.

Ja, és amíg el nem felejtem, tesóm Fiatja még mindig eladó. Vegyétek vigyétek.
Fiat Punto III 1.2 Dynamic szervizkönyve,sérülésmentes,xenon lámpák
ELKELT! :C

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.