2019. április 26., péntek

Gyorskeresés

LinkCenter.xyz - Mentsd és hordozd linkjeidet!

Írta: | Kulcsszavak: linkcenter.xyz link hordoz megosztás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kedves Fórumtárs, örülök, hogy rákattintottál bejegyzésemre, ami ezek szerint felkeltette az érdeklődésedet. Igyekszem ezt fenntartani, így szeretném bemutatni új weboldalamat. Bízom benne, hogy hasznos lesz számodra!

Vágjunk is bele, nem szeretném húzni az időt és az idegeidet :) Szóval a LinkCenter.xyz oldalán lehetőséged van elmenteni kedvenc linkjeidet, hasonlóan, mint a böngésződ könyvjelzőinél. Viszont azzal ellentétben, ezt utána bármilyen platformon eléred! Nem kell szinkronizálni a különböző eszközeid között! Nem probléma, ha más böngészőn, vagy idegen helyen használod! Gondolom, majdnem mindenkinél előfordul olyan eset is, hogy szeretné megnyitni egy elmentett oldalát, de olyan eszközt használ, amivel nem osztaná meg kedvenceit (haver gépén néznéd meg, vagy egy netkávézóban használnád, vagy ne adj isten, munkahelyeden, iskolában érnéd el, de nem szeretnéd, hogy főnököd, tanárod ezt utána láthassa). Nos, ilyen esetekben is jól jöhet ez az oldal!

Jó azonban még másra is: Elmentett oldalaidat, vagy azoknak egy részét megoszthatod ismerőseiddel, barátaiddal, vagy bárkivel széles e világon. Nem kell a linkeket e-mailben/facebookon egyesével elküldözgetned, amit utólag körülményes visszakeresni (és link alapján még nem is biztosan tudod, mi van rajta). Egyúttal csoportosítva lehet több információ egy link által is. Legegyszerűbb talán, ha egy példán megmutatom: http://goo.gl/kIzuNc (a ph lapcsalád oldalait gyűjtöttem össze).

A portálom van még más hasznos aloldal is, ami érdekes lehet számodra. Pl. kétféle proxy megoldás, ha olyan oldalt szeretnél elérni, amit egyébként nem tudnál (mondjuk munkaidőben facebookozni, ami egyébként tiltva lenne – ejnye-bejnye :N ). Amennyiben lenne rá igény, érdeklődés, akkor vannak még terveim a jövőre nézni (pl. hardveres-szoftveres tippek-trükkök). Egyúttal szívesen veszek bármilyen kérdést, ötletet, javaslatot, akár itt a hozzászólások között is. Ha valaki hibát talál, azt is nyugodtan jelezze felém (néhány dologról tudok – pl, e-mailek nem mindig mennek el, vagy az oldal ritkán hibásan töltődik le, ami miatt frissíteni kell egyet, ez azonban a webszerver hibája, amin jelenleg nem tudok segíteni - bár ott tartanék, hogy kapacitásproblémáim lennének!).

Remélem, nem bánjátok ezt a rövid kis bemutatót és esetleg még hasznos is lenne számodra. Amennyiben igen, örömmel venném, ha megosztanád másokkal is, hogy minél több emberhez eljuthasson.

Hozzászólások

(#1) Jhonny06


Jhonny06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Niche parfümök szórófejes üvegben, különböző kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#2) 426os


426os
(őstag)

Comic Sans MS? Tényleg? :W
Amúgy az ötlet nem feltétlenül rossz, de az oldalra ránézve, sajnos az első reakcióm a bezárás volt.

[ Szerkesztve ]

.

(#3) Simon02


Simon02
(fanatikus tag)

Nem olyan ember vagyok, aki nem fogadja el a kritikát, vagy pusztán emiatt feladja. Bár azt hozzátenném, hogy építőjellegű kritikát tartanám hasznosnak, nem a gúnyosat... (nem batonyo hozzászólására gondolok).
Sajnos így sok információhoz nem jutottam a betűtípuson kívül (szándékosan választottam azt, de nem nekem kell hogy tetsszen).
Így próbáltam magam leszűrni az információt, hogy a mi a fő probléma, és változtattam az oldalon (betűtípust is). Kíváncsi vagyok, így inkább elnyeri e a tetszéseteket?! [link]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.