2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Megküzdöttel érte...

Írta: | Kulcsszavak: hoki . jégkorong . ocskay . székesfehérvár

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Lesújtó hír fogadott reggel az Interneten; elmentél.

Ikon voltál a Királyok Városában, ikon voltál címeres mezben az egész országban, de még azon túl is, például Csíkszeredán, de ismertek (és rettegtek Téged) a sógorok is.

Elmondhatatlan öröm volt Volán-szurkolóként, amikor 1999-ben, a Fradi- és Dunaferr-éra után, Krisztiánnal és Mikivel együtt alkottatok félelmetes csatártriót és bearanyoztátok a fehérvári jégcsarnokot.

Egészen elképesztően fantasztikus teljesítménnyel, gyakorlatilag a magyar hoki erején felül teljesítve az "A" csoportig, a legjobbakig vittétek a válogatottat - nem megfeledkezve Pat Cortina kiváló munkájáról (hiába, mégiscsak a kanadaiak művelik e sportot a legmagasabb szinten). Álmotok volt Krisztiánnal együtt, hogy a legjobbak között küzdötök meg Kanadával. Sokunknak csalódás, hogy nem leszel ott, hogy másik ligába "korcsolyáztál", de remélem ott vagy, ahol még láthatlak játszani.

Emlékedre égnek a gyertyák Székesfehérváron, Dunaújvárosban, Miskolcon, Budapesten, Csíkszeredán, Szombathelyen, Gyergyószentmiklóson, Ausztriában, Londonban, Rijádban és még a világ sok más helyén, ahol magyar hokirajongók lesznek ma este 6-kor.

Köszönöm azt a sok örömöt, amit a magyar hokibarátoknak okoztál.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.