2019. június 18., kedd

Gyorskeresés

Fair Play, Új Magyarország

Írta: | Kulcsszavak: fair . play . új . magyarország . politika

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Király.

A kormányzat két kampányt folytat a médiában a fenti két címmel. Nagyszerű, hogy az adófizetők pénzét ilyen demagóg és inkorrekt kampányokra fordítják.

Fair Play

Biztosan láttátok már valamelyik filmjét már e kampánynak, pl. azt, amikor sráv visszaviszi plázacicának az 1 hete vásárolt, működésképtelen terméket és kiderül, hogy az eladó nem adott számlát; ekkor jön egy futballbíró, aki egy nagy sípolás után gyakorlatilag felszólítja az eladót és a vásárlót a számlaadási kötelezettségre. Teljes mértékben egyetértek... már persze akkor, ha megszűnik a képvislők számla nélküli költségtérítése. Szeretném látni azt a jogszabályt, amiben benne foglaltatik a képviselők és a Parlament költségvetési hivatalának a felmentése az adózás rendjéről, valamint a számviteli törvény szabályai alól való felmentése. Fenti két törvény ugyanis vonatkozik minden gazdálkodó szervre, függetlenül azok profit, vagy nonprofit alapú működésére vonatkozólag. Tehát ha a politikusok rendet akarnak az adózásban és a könyvelésben, akkor ezt én támogatom, de ők azok, akiknek példát kellene mutatniuk. Érdekes módon ez nekik büdös...

Új Magyarország

Ez a kevésbé irritáló, de szintén igen nagy marhaságot felvonultató kampány. Arról szól, hogy kicsiny államunk felnőtt a schengeni szabályokhoz és az EU nyugati irányába már nincs határellenőrzés. Szintén jó az alapötlet, de amikor a kampányban arról beszél egy nő, hogy ezt "ők" indították el, akik 1989-ben születtek... hát gratulálok. Mi van azokkal az emberekkel, akik végigszívták itt a tervgazdálkodási rendszer minden nyűgjét, a diktatúra nyomását, mindezek közben pedig véghezvittek egy vértelen rendszerváltást?!

Úgy tűnik, a kormányzat visszatért a néhány évvel ezelőtti kommunikációs hibák időszakához; vajon jelenti-e ez azt, hogy visszafelé fejlődünk?

(A hozzászólásokat letiltom, ha valaki reflektálni akar, akkor kérem tegye ezt a poltopicban - tiszteletben tartva a házigazdák azon akaratát, hogy korlátozott kereteken belül folyjon a politizálás.)

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.