2022. augusztus 9., kedd

Gyorskeresés

Suzuki Swift Sport 1.4T 2018 - A japán fenevad

Írta: | Kulcsszavak: Suzuki . swift . sport . 1.4t . japán . turbó

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Elérkezett a Swift Sport verziója, eredeti japán gyártás, sokat vártam tőle. A sima Swifthez nézve a futóműben, motorban és jobb tartású ülésekben keresendő. A külső optika is eltér persze de az nem ad magában plusz lóerőt. Az új turbós motor 140 lóerejét egy kemény tényleg sportautóba való váltó viszi át az erőt a 17 colos kerekekre. Iszonyat erő van benne a pehelykönnyű autóba, igazán igényli hogy tapossuk a jobb szélső pedált.

Az itthoni utak minősége sokszor nem partner a kemény, feszes futóműnek, de amikor lehet kihasználhatjuk az utolsó tapadási pontig a kanyarban.

A városban igazi meglepetés autó, senki nem gondolná, hogy ekkora eró van ebben a kis Suzukiban és pont ez válik előnyére. A kipufogó nem ad túl sportos hangot, elődje ebből a szempontból jobbnak mondható.

Hosszú útra nem épp ideális a betonkemény első ülések miatt, de át lehet vészelni egy Németország oda visszát is egy nap alatt. Átlag fogyasztása igazán kellemes, egy ilyen erős autónak a 7 literes átlagfogyasztás igazán baráti és irigylésre méltó.

Az autó vételára 5.3 millió forint a szalonokban, egy felszereltség van belőle, a színekkel tudunk max variálni. Ebben a kategóriában best buy hisz van digitklíma, sportülés, navis fejegység, 17 colos polírozott fekete alufelni, ledes lámpák és még sok más.

Ezek fejében aki sportos kisautót szeretne mindenképp nézze meg és próbálja ki, én őt választanám.

A tesztautót a Magyar Suzuki Zrt-nek köszönöm.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.