2023. december 1., péntek

Gyorskeresés

Általános információk

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözlet!

Néhány dolgot szeretnék ismertetni a kedves Vásárlókkal:

1. Sajnos az utóbbi időben egyre több a bizonytalan vásárló, ezért leszögezem, hogy egy adott terméket maximum 3 napig tudok jegelni. Nem szeretnék senkit sem hitegetni, hosszabb ideig várakoztatni.

2. Fizetésmód: Sokan kérik az utánvételes fizetési módot, viszont ez nálam csak a legvégső esetben lehetséges. (pl. személyes találkozó lehetetlen, vagy sok időt/pénzt emésztene fel, illetve bankszámla hiánya). Viszont az utánvétes fizetéshez minimum tag rang szükséges!

3. Utalás: OTP-nél vezetett bankszámlám van, erre tud bárki utalni. amint a pénz megérkezett, ha van lehetőségem még aznap, legkésőbb másnap postára adom a árut. Kivételes eset a pénteki nap, általában csak hétfőn tudok eljutni a postára (munkahelyi beosztásomtól függ).

4. Találkozó, posta: Kizárólag előre egyeztetett időpontban tudom az adott terméket átadni (1 órán belül kellene sürgősen kéréseket nem tudok teljesiteni).

5. Érdeklődés, privát üzenetek, hozzászólások: Ha az adott termék(ek) felkeltették a figyelmét, először ha lehet privát üzenetet küldjön. Ezt sokkal hamarabb észreveszem, mint a hozzászólást. Az adatlapomon saját telefonszám van feltüntetve, szinte mindig elérhető vagyok (hétvégén is).

6. Értékelés: Ha sikerült egy üzletet sikeresen lezárni, kérek mindenkit, hogy a megfelelő topikban tüntesse fel pontosan az üzlet tárgyát és az adatlapomat, ugyanis csak ebben az esetben iródik jóvá a pont. Én szintén ugyanilyen módon nyilvánitok köszönetet.

Hasznos linkek:

Adatlapom
Aktuális hirdetéseim

Értékeléseim (kivel érdemes üzletelni?):

Lezárt archivum - ide már nem lehet irni
Működő topic - ide lehet irni a köszöneteket, pontkéréseket
PH! tábla - itt lehet megnézni az eddigi értékelésekből összesitett pontokat

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet, további szép napot! :R

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.