2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Volt egy Álmom, de most tényleg :)

Írta: | Kulcsszavak: álom . lány . álomlány . sör

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tehát, volt egy álmom. Szőlőben voltunk (családostól), a szomszéd szőlőben pedig szintén volt egy család, érdekes, mert az egész egy utcában volt, úgy éreztem, mintha otthon lennék, csak a mi házunk úgy nézett ki, mint a szőlőnk. A szomszéd családban volt egy lány. Nagyon jól nézett ki, gyönyörű karcsú alakja volt, nagyon szép arca, kicsit hullámos félhosszú szőkésbarna (világos, nem szőke, hanem annál narancsosabb árnyalat, fogalmam sincs hogy hívják, de nagyon tetszett) haja. Valamiért átmentem hozzájuk, beszélgettünk, nagyon jól kijöttem a családjával, és Vele is, olyan volt, mintha régóta együtt lennénk, az apja mutogatta a motorjait, volt neki Simson S51 és ETZ (na ez vajon honnan jött? :D), pár darab. Végül kettesben maradtunk a lánnyal. Nem volt 18+, volt viszont romantikus beszélgetés (igen, ilyen is létezik, bár az előző variáció sem lett volna rossz :DD). Elbúcsúztunk. Ezután a lány megjelent a szőlő bejáratánál, a kapuban, egy pasival a hátán (nem nevet, a csaj vitte a pasit, aki elég kigyúrt volt. No comment). És bejelentette, hogy ő itt a barátja. (ez a jelent megtörtént régebben még suliban, csak nem volt pasi, így ismerős volt a szituáció). Ezután a barátja elkezdett beszélgetni velem (mintha söröztünk volna...) ekkor felébredtem, pár perc múlva jött be Anyu a szobába, hogy segítsek beindítani a motort. 5 perce próbálja berúgni, önindítóval is, de semmi. Teker, tekeri, semmi. Kimentem, harmadik rúgásra indult...valószínű a karburátor volt eldugulva, azt mondta hazajött a boltból, és a kapunál egyszerűen leállt a motor. Kicsit elkanyarodtam a témától....hihetetlen. Annyira aranyos és kedves volt a lány. Imádtam. Ha a valóságban találkozom a lánnyal (vagy valakivel, aki úgy néz ki, de nincs mellette pasi) leszólítom, és beszélgetek Vele, mintha régóta ismernénk egymást. Ha pedig van mellette pasi, lehet a végén még meghív sörözni :C (na jót, ez beteg volt :D)

Hozzászólások

(#1) Xirtam


Xirtam
(PH! kedvence)

Hehe az agy és az érdekes fortéjai!Avagy Samus-al az ufok komunikálnak hogy ez a csaj az igazi?! :P

(#2) Samus válasza Xirtam (#1) üzenetére


Samus
(PH! addikt)

Neee. Nem mondod komolyan? X-Aktákat nézem (második évadnál tartok) minden harmadik embert elvittek az UFO-k, nekem pedig majd jól megmondják, hogy "hé haver, Őt keresd!" Logikus :D . Nagyon furcsa volt. Minden ismerős volt, minden részlet, de maga a lány nem. Furcsa, lehet titokban ilyen lányra vágyom...nem is vagyok annyira elveszett akkor :U

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#3) mexicanraven


mexicanraven
(fanatikus tag)

Volt egy álmom

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#4) Samus válasza mexicanraven (#3) üzenetére


Samus
(PH! addikt)

Régebben is Volt egy Álmom. Azért köszönöm. Ebben az évben ezt a számot hallgattam először (szilveszter után reggel fél hatkor, mikor mentem haza). Sajnos fűződik hozzá egy szomorú emlék...de szeretjük. A zenét :)

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#5) mexicanraven válasza Samus (#4) üzenetére


mexicanraven
(fanatikus tag)

Nekem is fűződik hozzá, de én is szeretem. :)

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.