2021. április 18., vasárnap

Gyorskeresés

Miért szívat mindig a DRM?

Írta: | Kulcsszavak: DRM . másolás . védelem . Rockstar.

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Megvettem az RDR2-t. A Steames változatért fizettem közel 10 euróval többet (mert hülye vagyok), mégiscsak archievment, és azokat szeretjük, a GTA V-t is kimaxoltam.

Őszintén, először kipróbáltam a virágboltit, hogy mégis hogy fog futni az ősrégi konfigomon (Közel minden Ultrán, fHD-ban, gyönyörű), de ahogy elkezdtem a játékot, már töröltem is le, nekem ezt át kell élnem címszóval, szóval várunk egy leárazást. Hozzá kell tennem, hogy a virágbolti úgy futott, mint forró kés a vajon. Nem kellett kliens, várni, hogy most végre történik-e valami...

Ehhez képest az "eredeti". Kell a Rockstar saját kliense, oké, tudtam. De azt nem, hogy ez egy ilyen okádék. Első indításnál még csak azt sem kérte, hogy jelentkezzek be, jött a játék feket képe, alul a csíkkal. Féluton fagyás, rdr2.exe hibát észlelt...oké, jelentkezzünk be, tudtam, hogy ez a baja. Indít, nincs töltés, mindjárt jön lefűrészeltcsövű töltése. Most jó.

Következő bekapcsolás, ez a szemét nem indul magától, elég nekem egy kliens. Parancsikonra katt, majd jön az RSC, connecting, majd a kliens, de csak az R betű körül kolbászol a csík, más nem nagyon történik. Úgy 15 másodperc múlva fekete kép, töltőcsík (ez sosem jó). Félúton fagyi...bezárom, ennek a rakás ipari hulladéknak nem sikerült még mindig belépnie.

Ha a kliensből indítanám? Ott csak az Online látszik, kattintok, és egy szürkévé vált Launching... gomb a jutalmam.

Erősen gondolkodom, hogy kell-e ez nekem. Anno, amíg a régi kliens volt, az pöpecül ment, a GTA V-nél nem volt gondom. De ez...

Érdekes, hogy az Uborka és az Origin-t ingénylő címek gond nélkül elindítják a saját kliensüket, és pár másodperc plusz várakozás után már játszhatok is.

Agyon szivatják a PC-s társadalmat ezzel a retardált DRM-el. Csoda, hogy sokan kalózkodnak, vagy konzol felé nézelődnek? Lassan én is...És ebben a Windows 10 sem volt segítség, sőt, csak rontott a helyzeten.

Hozzászólások

(#1) buherton


buherton
őstag
LOGOUT blog

Hivatalos LabVIEW-t szerettem volna. Már nem emlékszem a részletekre, de arra igen, hogy az ügyfélszolgálatot is végül fel kellett volna keresnem és ekkor váltottam a virág bolti konfigurátorra, amivel két gombnyomás alatt megkaptam, amit szerettem volna. :(

Egyetértek veled a jó fejekkel tolnak ki.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#2) Cucuska2


Cucuska2
őstag

Nekem az RDR2 hála az égnek pöccre ment, a GTA 5 volt nagyon kínszenvedős.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#3) prolad


prolad
őstag

Tudom, nek kelljen már ezzel szórakozni, de ha megvetted, akkor nyugodt szívvel mehet a virágbolti, egyszer már kifizetted. És most San Andreasnál jártam úgy, hogy hiába van meg Steamen, az nem tudja a 21:9-et,a virágbolti meg igen.
Amúgy, azt nem értem, ha már lett az RDR2nek külön multiplayer letverziója, akkor miért nincs egy külön singleplayer is a béna kliens nélkül. Vagy jobbat mondok, DRM se legyen, CDPR/GOG is jól elvan nélküle.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.