2021. január 22., péntek

Gyorskeresés

iPon vagy PCX?

Írta: | Kulcsszavak: PCX . iPon . PC

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nemsokára egy komplett PC-t szeretnék vásárolni, általam válogatott hardverekből. Két nagy áruház jutott eszembe, ahol le mernék adni ilyen jellegű megrendelést. A Címben említett PCX és iPon. Árban minimális az eltérés. Gépösszeszerelést mindkettő vállal (utoljára öt-hat éve legóztam össze gépet, az is 775ös Intel volt), -a PCX-el ez ügyben külön is leveleztem-, ez szempont.

A kérdésem azokhoz irányul, akik a fent említett helyekről rendeltek, akár alkatrészenként, akár kompletten, összeszerelve, vagy anélkül PC-t. Ha összerakva kérték, mennyire voltak megelégedve a kapott konfiggal, ha gond volt, mennyire voltak készségesek?

Hozzászólások

(#1) mqm


mqm
senior tag

Nekem nagyon sok komponensem van az Ipon-tol. Volt ,hogy akadt gond a hardverrel ,de eddig mindig találtak normális megoldást! Én ajánlom az Ipon-t!

Btag: mqm#2215

(#2) ncc1701


ncc1701
addikt

Jó pár éve én is iponozok céges szinten. Nagykerekkel kb egy árban van nekünk (nem hw eladás a fő profilunk, így nem kaptunk jó árat nagykertől sem). Garis gondokat is korrekten kezelték, úgyhogy csak javaslom őket.

[ Szerkesztve ]

(#3) czundermák


czundermák
aktív tag

Anno a 775-ös masinám pont ebből a két boltból lett összeválogatva. Processzor az iPonból, alaplap és memória a PCXből. Ház az iPonból, táp a PCXböl, videokártya Iponból. Azért kellett ennyire megkutyulni, mert iPoban nem voltak a kiszemelt alkatrészek. Véleményem szerint korrektek voltak mindkét oldalon, 2 napon belül mindent meghozott a futár.

Garanciáztatással nincs tapasztalatom, az alkatrészek már nincsenek nálam, de azóta is problémamentesen üzemelnek.

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#4) DR|FTK|NG


DR|FTK|NG
veterán

iPon.

VGA-t(GTX 660) vettem tőlük, amihez kaptam egy játékot(AC4). A kód nem volt jó, és ehelyett küldtek egy új kódot.
Plusz a PCX 1+x év garanciát vállal, ami szerintem azt jelenti, hogy 1 évig(kötelező) vállalják a gariztatást, de ha ezután hibásodik meg, akkor mehetsz a nagykerhez. Lehet, hogy problémásabb lesz. :(

(#5) Speeedfire


Speeedfire
nagyúr

Az aqua is jó bolt, egy ideje onnan szoktam vásárolni. Van rendes boltjuk is és jó árban van.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com || http://tothszabi.info

(#6) Peter Kiss


Peter Kiss
senior tag
LOGOUT blog

rufusz.hu

(#7) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

A gépösszeszerelési technikájuk mindkét cégnél vetekszik egy mókuséval, belehánynak mindent aztán jó az úgy, se kábelelvezetés se semmi. Ezt kb Te is meg tudod otthon csinálni, általában 1 helyre rakhatóak be a dolgok. Mindkét cégre tudok jót és rosszat is mondani egyaránt.

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || "Fixen gépbe rögzített vinyót ne nevezzünk már tárolásnak, az max átmeneti tár." by Dr. Akula

(#8) kaszaking


kaszaking
tag

Én a mostani gépemet erről a két helyről raktam össze. Rendelés előtt korrekt módon és gyorsan válaszoltak minden kérdésemre. A cuccokkal jelenleg nincs gond. Akkor is válaszolnak ha csak úgy kérdezek Tőlük egy termékről.
Én a helyedben azt választanám amelyik szimpatikusabb.

[ Szerkesztve ]

(#9) bambano


bambano
titán
LOGOUT blog

mobilx.hu

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#10) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

iPon részemről. A mostani nagygépem és a perifériák is tőlük vannak. A VGA-t gariztatnom kéne (VRAM hiba, valszeg nagyobb feszültség kell neki, megérkezés óta csak visszavett órajellel használtam de mostanában amellett is rossz - és mivel eladnám a gépet inkább cseréltetném a komponenst), így kicsit félek tőle de szerintem a PCX se lehet jobb garizás terén. A többi meg hót ugyanaz, korrekten küldik mint más.

AQUA viszont nem ajánlott részemről, céges rendelést elég komolyan elbasztak és rosszul reagáltak le.

[ Szerkesztve ]

最低だ、俺って。

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.