2021. április 21., szerda

Gyorskeresés

BH08R Bluetooth headset

Írta: | Kulcsszavak: Bluetooth . headset . BH08R

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Megvettem. Annak ellenére, hogy egyszer régebben elálltam tőle, mert elvileg nem működik minden telefonnal. Persze, hogy nem. Azon a listán nem volt se a GT540, se Nokia, semmilyen, ehhez képest az N82-vel és a GT540el is simán megy, a droid külön történet, ha BT headsettel telefonálok, a hívás zöld-fekete háttere kék-fekete lesz, a zöld hívás szimbólum az állapotsorban, és a zöld hívásidő kijelzés kék lesz, nagyon látványos.

A cucc pedig. Várható egy bemutató róla. Nagyon olcsó (2500 a Speedshopban), nagyon kínai, de működik. Igaz, hangosan kell beszélni, mert sűrűn hallom vissza a "Mit mondtál?" kérdést, de arra, amire használni fogom, jó lesz.

Továbbá tegnap próbáltam ki életem első sztereó BT headsetjét is, full extrás, médiatávirányítós Nokia BH-214. Kristálytiszta hangzás a gyári agybadugós fülessel (!), hallható és érezhető basszusok, semmi háttér vagy alapzaj, 5 méter (közben egy téglafal) után kezd szakadozni a zene, de zaj ilyenkor sincs. Nyílt terepen, szobában, ha nincs fal, 6 méterre még simán hallgatható. Nagyon durva cucc, húgomnak vettem Ballagásra, nagyon szeret zenét hallgatni, de sohasem költött normális fülesre...

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.