2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

S.J.M. idióta blogja... ^^

Írta: | Kulcsszavak: blog . enyém . arasz

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

. Most mit is írjak? Írtam egy pontot. Egy pixelből ál szép meg minden. Nagyon nem vagyok a fogalmazás mestere, gondolom ez már a pontomból is látszott. Nem nagyon tudom mire használjam a blogomat. Én csak úgy idekeveredtem, mert valakinek megnéztem az adatlapját, hogy hova valósi. Persze nem volt neki kitötlve de akkor láttam meg ezt:
LOGOUT.hu blog címe
még nincs...
LOGOUT.hu bemutatkozó
még nincs...

Elhatároztam, hogy nekem kell ilyen! Nehogy valaki aki rámkattint nem lát ott semmit, meg ugye a ''még nincs...''-ből arra lehet következtetni, hogy majd lesz. És igen nekem lesz, vagyis inkább most íródik. Ide nem akarom leírni azokat a dolgokat amiket egy rendes ''blogba'' szoktak irogatni, nincs kedvem leírni mi történt velem nem is tartozik ez mindenkire.
De akkor mit is írhatnék? Visszatértem a 3. mondatomra. Most úgy kezdésnek leírnám azt a hiperszuper fontos információt, hogy a jobb oldalon lévő képen és a bal oldalon lévő '' S.J.M. írásai'' mellet lévő csigás logo pont egy arasznyira van egymástól. Persze ez csak lehet így mert sok monitoron sok felbontás. Próbálja mindenki 1024x768-ba rakni a felbontást és akkor nézze meg, hogy neki is egy arasznyi e a távolság, ha igen akkor vagy ugyanakkora keze van mint nekem, vagy egyéb hasonlóság van a megjelenítésben.
most így elsőre ennyi elég is lenne, mert holnap suli van, bár ott úgyis aludni fogok tehát tök 8.
Na jó8 majd még lehet röffentek valamit.

Hozzászólások

(#1) sekli


sekli
(PH! addikt)

:) Csak Ctrl + + kérdése, hogy hány képpont a pont...;)

[ Szerkesztve ]

(#2) KrenAtesz válasza sekli (#1) üzenetére


KrenAtesz
(PH! kedvence)

Jéééé ez megy ie7-ben :DD

Vostok Amphibia 710 narancs mod eladó: https://hardverapro.hu/apro/uj_egyedi_automata_vostok_amphibia_710_scuba_dude/friss.html

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.