2020. április 1., szerda

Gyorskeresés

Bullet Force | Android Gameplay #2| PhoenixOS PC

Írta: | Kulcsszavak: Bullet Force . Android Gameplay . PhoenixOS PC . Android FPS

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sikerült bekonfigurálni a billentyűzet és egér irányítást android x86 alatt végre normálisan a PhoenixOS legújabb kiadásában és bár ugyan több kiadás is támogatja és több android verzió is, eddig egyik se működött rendesen, vagyis inkább használhatatlan megoldások voltak.

Ezt a videót most azért készítettem, hogy megmutassam, azóta még jobb lett az irányítás, elpakoltam a gombokat az útól és immáron rendesen látható a játéktér is!

Mivel nem vagyok gyakorlott, valódi gamer, így nekem még nagyon sokat kellene tanulnom a játékokról, ez egyből észrevehető, de a koromhoz képest szerintem egész jó voltam.

Az elején elég szégyenlőseen indul a dolog, rettenetesen meg is vagyok illetődve de aztán csak sikerül elkapni a fonalat… bár még később is akadnak kisebb problémák és kicsit nagyobbacskák… 😀

A videó azért ilyen nagy keretes, mert a felvevő így vesz fel, ezzel nem tudtam mit csinálni sajnos…

Hozzászólások

(#1) icemad


icemad
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Szerintem ez szimplán genyaság a többiekkel szemben. Egérrel és billentyűzettel sokkal könnyebb játszani. Persze, ügyes vagy, hogy megoldottad, de ez így nem fair...

Az élet egy nagyon szar videojáték, de baromi jó a grafikája...

(#2) S-kami válasza icemad (#1) üzenetére


S-kami
(újonc)

Először én is gondoltam rá, de láttam videókat a neten és szerintem a profik is tuti, hogy használnak valami hasonlót. A látottak alapján kijelenthetjük, hogy tulajdonképpen olyan marha nagy előnyt nem jelent.
Én egyébként sem tudnám tapogatni a kijelzőt, mivel ez egy öreg laptop.

[ Szerkesztve ]

Puppy linux, mert megérdemlem!

(#3) Claude Leon


Claude Leon
(senior tag)

Tegnap szúrtam ki, hogy van ilyen. (2.5.3 ver.)
Meg is néztem volna, de KVM(virtmangerrel)-ben semmi bill. vagy egér nem fér hozzá :( virtualboxot nem lájkolom, azzal nem próbáltam)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.