2021. április 13., kedd

Gyorskeresés

Az átverő átverése

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A minap kaptam egy érdekes e-mail-t.
Mosolyogva olvastam, aztán a mosoly pici vigyorrá alakult, miután úgy döntöttem felveszem a kesztyüt...

Íme a levél tartalma:

"Kedvesem,

Tony Manssa ügyvéd ügyvéd vagyok, az ön bizalmát kérem, hogy kérhessem
az Ön országa állampolgárságú néhai ügyfelem betétigényének
örökösödési alapját, aki sok évig itt élt, amíg sajnos az egész
családjával autóbalesetben meghalt, ugyanazt a vezetéknevet viseli
veled. Megkerestem családja rokonait, hogy visszatelepítsék a
birtokát, de sikertelenek lennének. Ezért kapcsolatom veled az, hogy
Ön álljon örökösként (Next of Kin), hogy megkapja a 4 500 000,00 USD
értékű birtokát, amelyet halála előtt egy bankban helyezett el. Be
tudja-e kapni a fenti összeget bankszámlájára?

Üdvözlettel
Tony Manssa ügyvéd
Főügyész."

Hát akkor kezdődjön a viccelődés! :DDD

"Üdvözlöm!

Köszönöm szépen a levelét, érdeklődéssel hallgatom a további teendőket az üggyel kapcsolatban!

Tisztelettel, Kovács Géza"

Ide egyenlőre nem az igazi nevem került, kíváncsi voltam levágja-e...
Jött a válasz:

"Kedves Norbert Ruff,

Köszönöm válaszát, és nagyon izgatott vagyok, hogy meghallgatom Tony Manssa ügyvédet, ügyvédet, M.A. Ruff mérnök személyi ügyvédjét, az Ön országának állampolgárságát, aki korábban (mérnökként) dolgozott itt, hazánkban. az ő halála. Itt a későbbiekben az ügyfelemnek fognak nevezni. 2009. április 21-én ügyfelem, felesége és egyetlen lányuk autóbalesetet szenvedett hazánkban az expressz út mentén.

A jármű minden utasa sajnos életét vesztette. Azóta többször is megkérdeztem nagykövetségedet, hogy megkeressem ügyfeleim bármelyik rokonát, ez szintén sikertelennek bizonyult, felvettem veled a kapcsolatot, mert néhai ügyfelemmel, M.A. Ruff mérnökkel ugyanaz a vezetékneved van (áldott emlék), és követelheti ezt a hatalmas összeget, amelyet hátrahagyott rokona és a Mindenható Isten biztosan látni fog bennünket a tranzakció végső megkötéséig.

Késői mérnök M. A. Ruff mérnök és üzletember volt, aki rengeteg kormányzati projektet végzett itt, hazánkban. Olyan évekig élt és dolgozott itt, kiváló hírnévvel, nagy becsületű és integráló ember, miután ezeket a több sikertelen kísérletet megkeresni ügyfeleim bármelyik rokonát, úgy döntöttem, hogy nyomon követem a családi vagy vezetéknevét az interneten, családjának bármely tagjának felkutatásához, ezért felvettem Önnel a kapcsolatot, és megkértem Önt, hogy segítsek az ügyfelem által hátrahagyott 4500 000,00 millió USD értékű alap hazaszállításában, mielőtt azt a Bank elkobozza vagy működésképtelennek nyilvánítja, ahol ez a hatalmas összeget letétbe helyezték.

Az említett Bank értesítést küldött nekem, hogy késő ügyfelem legközelebbi hozzátartozóinak gondoskodhassak, vagy a számlát a következő huszonegy hivatalos munkanapon belül lefoglalják. Mivel már több mint 2 éve sikertelen vagyok rokonok felkutatásában, kérem a beleegyezését, hogy az elhunytak legközelebbi rokonaként mutassam be, mivel Önnek ugyanaz a családja vagy vezetékneve, hogy ennek a számlának a bevétele kifizethető legyen. fiókjába. Minden bizonyítékom megvan a jogi információk vonatkozásában, amelyek relevánsak a követeléssel kapcsolatban, és amire szüksége van: el kell küldenie a követelés iránti kérelmet a banknak, mint a legközelebbi hozzátartozónak / kedvezményezettnek, és az öröklési igazolással alátámasztjuk igényünket. kérjen, mert létfontosságú információk, amelyek igazolják Önt, mint a legközelebbi rokonom a későn tartózkodó ügyfelemnek, mivel személyes ügyvédje vagyok 2009 haláláig.

Késői mérnök, M. A. Ruff, lehet, hogy nem kapcsolódik hozzád, de mivel ugyanazokat a vezetékneveket viseled, az öröklési törvény, amelyet a Legfelsőbb Bíróság hagyott jóvá, megkönnyítette számunkra, hogy ezt az alapot igényeljük a banktól. Sokat költöttem készpénzzel és erőfeszítésekkel annak biztosítására, hogy ezt a pénzt a bank ne elkobozza, és a legfelsőbb banki tisztviselőkhöz kerüljön, akik már szupergazdag férfiak és nők. Szükségem van tehát az Ön támogatására és segítségére, hogy megbizonyosodhassak arról, hogy ez a projekt valóban megvalósul, meg kell győződnöm arról, hogy minden szükséges bizonyítékot megadunk Önnek, amint erre szükségszerűen sor kerül, a vállalkozás megmentésének utolsó lehetőségeként.

A tranzakció megkötésekor a teljes alap 50% -ára lesz jogosult, míg a pénz 50% -a az enyém lesz, mert minden olyan információt megadok, amely arra készteti a bankot, hogy a pénzt felszabadítsa az Ön számlájára.

Három nappal azután, hogy megerősítette az alapot a számláján, átmegyek az Ön országába az alap folyósítására / megosztására az elfogadott százaléknak megfelelően. Örömmel beszélek veled telefonon további részletekért és pontosításokért. Meg kell töltenie az alábbi információkat, és vissza kell küldenie nekem, hogy elkészíthessem egy jelentkezési levelet, amelyet jóváhagyás céljából el kell küldenie a banknak, és a bank az összes alakiság teljesítése után átutalja az alapot az Ön bankszámlájára.

1. Teljes neve: .........................
2. Az Ön mobiltelefon-száma ...............
3. Korod .............................................
4. Nemed .............................................
5. Családi állapota: .........................
6. Foglalkozásai ..............................
7. Országod és városod .......................

Küldöm Önnek az Ön javára benyújtott igénylési levél tervezetét, és Ön a banknak, mint a követelés kedvezményezettjének, a bank sürgős jóváhagyására küld. Felhívjuk figyelmét, hogy a tranzakció megkötéséhez rendkívül gyors kommunikációra, bizalomra, őszinteségre, átláthatóságra és titoktartásra van szükség.

Várom azonnali válaszát, és válaszát mindig a közvetlen e-mail címemre küldöm: tonymanssa12@gmail.com.

Üdvözlettel,
Tony Manssa ügyvéd"

Az etetés elkezdődött. Gondolom bizakodott, hogy a csalit már bekaptam... :B

"Tisztelt Tony Manssa!

Köszönöm az értesítést, köszönöm, hogy eljárt az ügyben, és felvette velem a kapcsolatot!
Igyekszem az utasításait követve a leggyorsabban mindenben a rendelkezésére állni, bármire szüksége van, kérem írja meg és a lehető leggyorsabban intézkedek!

1. Teljes neve: Norbert Ruff
2. Az Ön mobiltelefon-száma: +36702066582
3. Korod: 48
4. Nemed: Férfi
5. Családi állapota: Nőtlen
6. Foglalkozásai: Villanyszerelő
7. Országod és városod: Magyarország, Pécs

Előre is köszönöm
Ruff Norbert"

Természetesen a telefonszám nem az enyém, no de jöjjön a folytatás.

"Kedves Norbert Ruff!
Köszönjük a szükséges információkkal adott válaszát, az Ön országának internetes IP-címe miatt nem tudtam elküldeni Önnek a pályázati levelet tartalmazó dokumentumokat. Ezért arra kérem Önt, hogy nyisson meg egy e-mail fiókot a GMAIL.COM, a YAHOO.COM vagy a HOTMAIL.COM címen. Miután elkészült, küldje el velem, hogy késedelem nélkül elküldjem Önnek a jelentkezési levelet. Várom a válaszod.
--------------------
Dear Norbert Ruff,
Thanks for your reply with the needed information, I wasn't able to send the application letter documents to you because of your country's Internet IP. Therefore, I request you to open an email box with GMAIL.COM or YAHOO.COM or HOTMAIL.COM. Once it is done, so send it with me, so that I will send the application letter to you without delay. I am waiting for your reply."

Hogy véletlen, vagy direkt jött angolul is, ezt nem tudom, de az utasítást követni kell, hiszen szükségem van a pénzre nagyon! :K

"Tisztelt Tony Manssa!

Elkészítettem a kért fiókot!
ruffnorbert73@gmail.com
Várom a további utasításokat!

Köszönöm!"

A következő szép levél már arra az e-mail címre jött igencsak hamar!

"Kedves Norbert Ruff testvér!
Köszönöm a személyes adataival adott válaszát, és örömmel tájékoztatom Önt, hogy kapcsolatba léptem titkos bennfentemmel, aki azzal a bankkal dolgozik, hogy lehetővé tegye jelentkezési levelét, amelyen a bank vezetése és kuratóriuma részt vesz. mivel az Ön jelentkezési levelét megkapják. Kérjük, csatolja a jelentkezéshez való hivatkozást. További részletek szerint egyfajta borítékot (pénzt) rendeztem a bennfentesem számára, hogy zökkenőmentesen és megfelelően figyelhessünk a jelentkezési levél bankba érkezésekor. Mindössze annyit kell tennie, hogy szívesen elküldi a Jelentkezési levelet a banknak a következő e-mail címmel ( info@bsic-bank.com ) ( brsforeignremittancetg@hotmail.fr ) Folyamatosan kommunikálnia kell velem és a bankkal, amint elküldi a Jelentkezési levelet a banknak, ne habozzon továbbítani a tévedés elkerülése érdekében a banktól kapott információ vagy további tanács és világos pontosítás kérése. Megjegyzés: A bank csak néhány napot engedélyez arra, hogy az alvó számlát az Ön számára kiadják, vagy a vagyonkezelő testület megköti a saját kezét, és elkobozza az őrizetükben lévő alvó számlát, ha nem jár el gyorsan, így ez az öröklési alap 4500 000,00 USD kerül átutalásra az Ön bankszámlájára, őszintén tanácsolom, hogy járjon el gyorsan, hogy lehetővé tegye számunkra, hogy öt-hét munkanapon belül megkapjuk ezt az alapot, azonnal, amikor a Pályázatát nekik elküldtük és jóváhagytuk. Az összes gép felügyeletre fel lett állítva a bankban tartózkodó bennfentem segítségével, bizalmasan kell kezelnie ezt az üzletet velem, és kérjük, legyen tanácsos, hogy egyedül dolgozik közvetlenül a banknál, amíg a bank nem hív fel az eredeti dokumentumok megerősítése az elhunyt Eng. személyes ügyvédjeként felhozott álláspontom szerint. M.A. Ruff, Mindazonáltal telefonon vagy e-mailben kell tartania, hogy megerősítsem, ha sürgős figyelmet igényel. Köszönjük megértését. Keresse meg a szöveges pályázati levelet, amelyet el kell küldenie a Banknak a bank e-mail címével (info@bsic-bank.com) (brsforeignremittancetg@hotmail.fr), és azonnal el kell küldenie a levelet a banknak, tudassa velem a nyomon követést. Testvér, két részből állítottam össze a jelentkezési levelet (angolul és magyarul). Azt tanácsolom, hogy ebből kettőt küldjön a banknak, hogy a bank azonnal válaszolhasson Önnek. Azt tanácsolom, hogy mindig küldjön nekem e-mailt a közvetlen e-mail címemre (tonymanssa12@gmail.com). Várom azonnali válaszát.
Tisztelettel,
Tony Manssa ügyvéd
Főügyész.
Lome - Togo
Tel .: +228 92338335"

Bevallom ez volt eddig a legizgalmasabban megfogalmazott levél, csak 2. nekifutásra tudtam értelmezni! ;]
Este jött a levél, gondoltam hagyok egy kis szünetet, kiváncsi voltam meddig lesz türelme várni, de másnap reggel már elküldte újra, illetve írt a "régi" e-mail címemre:

"Kedves bátyám,
Kérjük, ellenőrizze az új e-mail címét a GMAIL.COM oldalon? Elküldtem Önnek a jelentkezési levelet, és arra kértem, hogy ugyanezt küldje el a banknak jóváhagyás céljából. Várom a válaszod."

Reméljük nem veszti el nagyon a türelmét, mert én most pár napig nem tervezek válaszolni neki! ;]

Úgy látom kezd izgulni, kaptam egy újabb levelet:

"Kedves bátyám,
Hogy vagy? Csak azt szeretném tudni, hogy a bank válaszolt-e Önnek, miután elküldte a jelentkezési levelet a banknak. Ha igen, hogy a bank válaszol Önnek, kérem, hogy továbbítsa nekem a banklevelet, hogy irányítani tudjam vagy tanácsot adhassak Önnek arról, hogyan kell válaszolnia a banknak, hogy elkerülje a bankkal való hibákat. Várom a válaszod."

UPDATE:
Tegnap este elküldtem tehát a banknak a levelet, amire nagyon gyorsan válaszoltak, ma délelőtt érkezett meg a válasz,amit természetesen azonnal továbbítottam a főügyész/ügyvédemnek!

Ő is elég gyorsan válaszolt, amiben jön az a rész, hogy kezdjem el sajnálni! :B
Gondolom az ez utáni levélváltásban már az lesz, hogy tuti nem fog megjönni időben a pénz a szervátültetéshez, ezért előlegezzek meg neki egy bizonyos összeget, amit természetesen majd az örökségem ráeső részéből visszafizet!

"Kedves bátyám,
Köszönjük a választ és a továbbított e-mailt, amelyet a banktól kapott. Örülök neked, Testvér, annak a ténynek, hogy a bank visszaigazolta a követelésre vonatkozó kérelmet, amelyet nekik küldött, és a banki levél szerint megértették velünk, hogy vezetésük értekezletet tart a követelésüket, és a mai megbeszélésük után visszajeleznek Önnel, ezért várni fogunk, és meghallgatjuk a bankot, és azt tanácsolom, hogy bármikor értesítse a bankot, köteles továbbítani minden információt vagy levelet, amelyet a banktól kapott. bankot, először a tanulmányomhoz, és tájékoztassa Önt arról, hogyan válaszol vissza a banknak, hogy elkerülje a bankkal való hibát Eközben nem állítom, hogy ezt mondanám neked, mert ez egyfajta személyes probléma, de hogy tudd, mennyire súlyos és igaz ez, valamint az érdeklődésed és bizalmad miatt, amelyekre mindkettőnknek szüksége van ebben az üzletben, kénytelen vagyok engedni neked tudni. A feleségemnek vesefertőzése van, és veseátültetést igényel. Orvosunk Indiába irányított minket, de most nem engedhetem meg magamnak, de ahol minden reményem meg van arra, hogy megmentsem őt, ebben a vállalkozásban van. Egész életemben megtakarításokat töltöttem azzal, hogy életet adjak neki, amíg a transzplantációt Indiában nem végezzük. Tehát kérem, szeretném, ha megadná nekem azt a becsületszavat, hogy ezt az utolsó reményemet nem fogja eltüntetni azzal, hogy veszélyezteti ezt az üzletet. Kedves Testvér, most, hogy közvetlen kapcsolatban áll a bankkal, személyesen arra kérem Önt, hogy titokban és bizalmasan tartsa ezt az üzletet köztetek és köztem, amíg a bank jóváhagyja Önt legközelebbi rokonként, és ennek az örökségnek a kedvezményezettje átadja az örökséget utaljon be bankszámlájára, mivel nincs szükségünk semmire, ami elrontaná számunkra ezt az üzletet, mivel ebben az életben gazdagok vagyunk, ezért bármikor hallja a banktól, csak továbbítsa levelét nekem. Testvér, lentebb lefordítottam a banklevelet, hogy olvassa el, és értse meg, amit a bank mondott. Várom a válaszod."

És akkor a válaszom:

"Kedves Tony!
Köszönöm a fáradozásait, természetesen ezután is mindenről értesíteni fogom, és az utasításai szerint fogok eljárni!Nagyon sajnálom a kedves feleségedet, remélem, hogy még időben lebonyolítjuk a dolgokat, és tudunk segíteni a betegségén!Természetesen minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében én is, és ígérem a megbeszélt összeget maradéktalanul az önök rendelkezésére bocsájtom!
Baráti üdvözlettel,
Norbert Ruff"

Ismét egy UPDATE:
Egyre barátságosabb, közvetlenebb a stílus! ;]

"Kedves bátyám,
Hogy vagy? Tudnom kell, hogy a bank válaszol-e Önnek újra, mert az általam továbbított banki levél szerint a bank azt mondta, hogy a vezetői értekezletük után válaszolnak Önnek, ha igen, akkor a bank válaszol ismételten kérem, hogy továbbítsa nekem a banklevelet, hogy tanácsot adjak Önnek arra, hogyan válaszoljon a banknak, hogy elkerülje a bankkal való tévedést. Várom a válaszod."

Nem sokkal később természetesen megjött a "banktól" a levél, amit el is küldtem Tonynknak!

"Üdvözlöm kedves Tony!
Megjött a levél a banktól, továbbítom is önnek!
Kérem küldje el számomra a további utasításokat!
Ha szabad érdeklődni, hogy van a kedves felesége? Egyébként őt hogy hívják?
Előre is köszönöm!
Norbert"

UPDATE SOK

"Kedves bátyám,
Nem felejtem el megköszönni válaszát a továbbított levéllel, amelyet a banktól kapott, sajnálom, hogy későn válaszoltam Önnek, tegnap este a kórházban voltam beteg feleségem ellen. Örülök azonban, hogy a bank ismét válaszolt Önnek, ez azt mutatja, hogy közelebb vagyunk ennek az üzletnek a végéhez, amint azt korábban elmondtam Önnek, csak néhány napunk van arra, hogy ezt az üzletet befejezzük, és az örökösödési alap átutalásra a bankszámlájára, gondosan elolvastam a banklevelet, mintha ígértem volna önnek, minden információval, dokumentummal rendelkezem, amelyek igazolják Önt, mint későn tartózkodó ügyfelem jogos rokonát Eng. M. A. Ruff, Lásd testvér, nem kell aggódnod semmilyen kérdés vagy dokumentum miatt, amelyet a bank feltesz neked, én itt vagyok, hogy gondoskodhassak a bank által feltett minden kérdésről és dokumentumról. Ami a bank által feltett kérdést illeti, a banki levél szerint ezeket a kérdéseket és dokumentumokat teszik fel neked, hogy megtudják, hogy te vagy-e a megfelelő ember ehhez az örökösödési alaphoz, nem ígértem korábban neked, állok és kérdéseikre adjon választ a halotti anyakönyvi kivonattal, a készpénzbefizetési igazolással és a késedelmes ügyfelem utolsó számlakivonatával, amelyet a bank 2009. március 30-án adott ki késedelmes ügyfelemnek, és amelyet a bank kér vagy kér tőled. A banklevél szerint azonban a bank felkéri Önt, hogy küldje el nekik a teljes banki adatait, ahová átutalják az örökösödési alapot az Ön számára, miután jóváhagyták Önt legközelebbi rokonként. Azt tanácsolom, hogy adja meg az alábbi banki adatokat a bank által előírt módon, hogy ez lehetővé tegye számomra a válaszok megfelelő elkészítését a bank által igényelt három dokumentummal együtt.

A bank neve:
Bank cím:
Kedvezményezett neve:
Számlaszám:
Banki gyorskód:
Bank Iban szám:

Kérem testvérem, ma szükségem van a fenti banki adatokra, hogy továbblépjek és elkészítsem a válaszokat, és elküldöm Önnek a dokumentumokkal együtt, hogy Ön elküldje a banknak megerősítésükre és jóváhagyásukra. A banki levélből megértettem, hogy be kell mutatni a válaszokat rájuk 25-2-2021-én, ezért összegyűjtöm a válaszokat, amint az néhai unokatestvéred aktakabátjára volt írva nálam, ahogy te is látja, hogy ez nem könnyű kérdés, de megpróbálom helyesen megszerezni őket, és ígérem, hogy ma küldje el a válaszokat Önnek és a dokumentumoknak ma, 24-2-2021., hogy elküldje nekik a nemzetközi útlevél másolatát. vagy a vezetői papír másolata vagy a nemzeti személyi igazolvány másolata a banknak, ha szükséges. Kérem, testvér, győződjön meg arról, hogy ma elküldte nekem a fenti banki adatokat, hogy továbblépjek, és a válaszokat teljes egészében elküldöm Önnek a dokumentumokkal együtt. Testvér, lentebb lefordítottam a banklevelet, hogy elolvassa és megértse, mire van szüksége a banknak. Várom a válaszod.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Címzett: Úr. Norbert Ruff
Pécs - Magyarország
Tel .: +36702066582

RE: A BSIC BANK TOGO HIVATALOS "B KATEGÓRIÁJA <B> KÉRDŐÍV"

Tisztelt Uraim),

Ennek célja, hogy felhívjuk figyelmét arra, hogy a Bank igazgatósága és vezetése befejezte az igazgatósági tagok ülését, amelyre 2021. február 22-én került sor. Határozatot fogalmaztunk meg azzal kapcsolatban, hogy kézhez kaptuk az igénylési levelet, nekünk, kérve, hogy utaljunk csak négy millió, ötszázezer amerikai dollár (4500 000,00 USD) összegét néhai unokatestvéred bankszámlájáról "ENG. M.A. Ruff ".

Az 1962-es, 1988-ban módosított szövetséges és banki ügyeink szerint ennek a banknak az ilyen követelései meghatározhatók ezzel a kategóriával. "HIVATALOS KATEGÓRIA <B> KÉRDŐÍV". Ezért azt tanácsoljuk, hogy töltse ki az alább felsorolt információkat, ahogyan az elhunyt biztonsági iratkabátban halála előtt írták. Megjegyzés: nem tűrünk semmilyen hibát, törlést vagy törlést, mivel ezek az Ön által ajánlott, visszaigazoló keresetlevél megsemmisítéséhez vezethetnek. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az ebben az irodában való jelenlétére nagy szükség van a kiadott megbízási bizonylat hitelesítéséhez / aláírásához, miután kérdését / dokumentációját jóváhagyta a bank igazgatótanácsa.

A KÉRDÉSEK KÖVETKEZŐK ÉS DOKUMENTUMOK:

(1) MÁSOLATOK JOGOSULT BETÉTLEN BIZONYÍTVÁNYA, EZT A BANK KIADT KÉSŐ KÉSZLETÉRE.
(2) TOGOL NEMZETI NÉPESSÉG ÁLTAL KIADOTT MÁSOLATOK JOGOSÍTOTT HALÁLBIZONYÍTVÁNYA
BIZOTTSÁG AZ ÖSSZES KÉSZLET HALÁLÁRA.
(3) NEMZETKÖZI UTAZÁSI VAGY ID-KÁRTYA VAGY VEZETŐI ENGEDÉLY ELSŐ / MÁSODIK OLDALA
(FOTÓKÓPIA) AZONOSÍTÁSHOZ.
(4) 2009. MÁRCIUS 30-ÁN KÉSŐ KÉZIKÖNYVÉNEK KIÁLLÍTOTT UTOLSÓ LEGALIZÁLT MÁSOLATBANK-SZÁMLÁK
(5) MEGHATÁROZNI A HALTATTAK TELJES NEVÉT?
(6) ÁLLAM ÁLLAMPOLGÁRSÁGA?
(7) ÁLLAMI FOGLALKOZÁSA?
(8) AZ ÁLLAM TÖRTÉNŐEN TÖRTÉNT A HATÁLY HALÁLÁSI DátumÁNAK ÉS MI VEZETTE A HALÁLÁT?
(9) HOGYAN RÉGI volt A HALÁS, MIKOR HALOTT?
(10) A HALADOTT BAL MI AZ ŐRZÉSÜNKBEN? HA PÉNZ, MEGÁLLAPÍTJA, Mennyit és a számlaszámot hová hagyták?
(11) HÁLÓZOTT-E A HALÁLT? HA IGEN, MEGÁLLAPÍTJA FELESÉGÉNEK NEVÉT, ÉS Hány gyereknek volt?
(12) A HALOTT HALADOTT-E LOME-ban? HA IGEN, ÁLLAMOZZA MEG A lakócímét az országban?
(13) A LOME TOGO-ban NEM REGISZTRÁLT SEMMILYEN SZERVEZET TAGJA?
(14) A MEGÁLLAPODTATÁSRA VONATKOZÓ EGYÉB ÉRVÉNYES INFORMÁCIÓK HASZNÁLATOSA KÉRELMEZŐ LEVÉLJELENTÉSÉNEK MEGHATÁROZÁSÁBAN A BŐR JOBB KÖVETKEZŐjeként.
(15) A TANÁCSNAK KÉRDEZNE BÁRMILYEN NEVEZETT BANK-INFORMÁCIÓJÁT, HOGY AZ ÖRÖKLETI FIZETÉSÉT átutalják. Ebbe beletartozik „A BANK NEVE, BANK CÍME, BANK SZÁMLA SZÁMA, BANEFICIARY NEVE, BANK SWIFT KÓD, IBAN KÓD”, BÁRMILYEN RÉSZLETES RÉSZLET VAGY A BANK ADATOKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓ.

Azt is javasoljuk, hogy 2021. február 25-én, csütörtökön vagy azt megelőzően küldje vissza nekünk a válaszokat, hogy ez lehetővé tegye számunkra a késedelmes fizetés jóváhagyását."

És illedelmesen válaszoltam is:

"Kedves Tony!

Nagyon sajnálom, de nem rendelkezem bankszámlával, és a határidőből látva úgy érzem, már nem is készül el addigra, amikorra szükség lenne rá, ezért lenne egy javaslatom!
Mivel 100%-ban a bizalmamat élvezi, ezért azt javaslom, írjunk egy meghatalmazást, amiben az áll, hogy az én ügyemben ÖN lesz a teljeskörű megbízott, és az ÖN számlájára utalják át a pénzt, aminek a rám eső részét majd a későbbiek folyamán átutalja, vagy akár személyesen is átadhatja!
Kedvessége annyira megfogott, hogy tökéletesen megbízom Önben az ügy intézését illetően!
Kérem írja meg, hogy a továbbiakban mire lenne szüksége, és én azonnal mindent megteszek az ügy érdekében!
Feleségének jobbulást kívánok!
Norbert"

2021.02.25 UPDATE

"Kedves bátyám,
Köszönjük válaszát. Elnézést a késői válaszom miatt, ma reggel elmentem a bankba, hogy tájékoztassam őket arról, hogy lehetséges-e az öröklési pénztár közvetlenül a bankszámlámra utalni. Sajnálattal tájékoztatom Önöket, hogy a bank elutasított egy ilyen javaslatot, mivel engem nem engedélyeztek a legközelebbi rokonként, ezért a szabályok és a szabályozás kimondta, hogy a teljes öröklési alapot csak az azonos nevű rokonok jóváhagyására legközelebbi jóváhagyó személyekre utalják át. a késői betétes. Ezért, mivel nem volt veled ugyanaz a név, lehetetlen, hogy az alapot átutalják a késői számlámra - remélem, megértesz engem. A bank szerint azonban elfogadták, hogy több időt adjon bankszámla nyitására bármely megbízható banknál az országában vagy bárhol, ahol átutalják az alapot az Ön számára. A bankszámlán kijelentették, hogy ha nem tud bankszámlát nyitni az országában, akkor a bank nyithat egy nem lakossági bankszámlát a Togo banknál, és online bankot nyithat az Ön számára, amelyhez elküldi az internet felhasználónevét és jelszavát amelyet az alap önálló átutalására használ bármely tetszőleges bankszámlára. A bank azt is közölte, hogy kiállíthatnak Önnek egy Atm Visa kártyát, amelyet a DHL-n keresztül elküldenek Önnek az Atm Visa kártyához azzal a PIN-kóddal, amellyel bármelyik ATM-gépben bárhol pénzt vehet fel. Tehát a fizetés háromféle

1. Bankról banki átutalásra --- Amihez bankszámlát kellett nyitnia bármely országban lévő banknál
2. Nem lakossági bankszámla / online banki szolgáltatás
3. Atm Visa Card

Ezért döntenie kell az Önnek megfelelő bármilyen befizetésről, hogy ezt folytathassuk a bankkal. Amint megkapom visszaigazolását, azonnal elintézem azokat a dokumentumokat, amelyeket el kellett küldenie a banknak megerősítésükre és az alap javára történő feldolgozására. Várom a válaszod."

Válaszom:

"Kedves Tony!
Köszönöm az ügyemben az intézkedést!
Holnap mindenképp csináltatok egy bankszámlát!
Addig is köszönöm a türelmét!
Barátja, Norbert"

UPDATE 2021.02.26

"Kedves Testvér, köszönöm válaszát és megértését. Nem kell köszönetet mondanom a repülésünkért, mert ha Magyarországon ilyen harcot kell folytatni, akkor ugyanezt teszi annak biztosítása érdekében, hogy együtt haladjunk, hogy megszerezzük, amire szükségünk van. Mint már korán mondtam neked, itt vagyok, hogy bármiben irányítsalak, hogy elkerüljem az esetleges hibákat ebben az üzletben. Mivel azonban megerősítette, hogy ma bankszámlát nyit, ezért komolyan várom, hogy az alábbi banki részleteket megkapja Öntől a mai munka vége előtt vagy azt megelőzően. Várom a válaszod.

A bank neve:
Bank cím:
Kedvezményezett neve:
Számlaszám:
Banki gyorskód:"

A válaszom:

"Kedves Tony!
Sikeresen elkészült a számla, küldöm a kért adatokat!
Ha bármire szüksége van még, akkor kérem írjon azonnal!
Köszönöm!

Bank név: OTP Bank Nyrt.
Bank cím: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Kedvezményezett neve: Ruff Norbert
Számlaszám: 11775465 28640884 00000000
Banki gyorskód: OTPVHUHB"

UPDATE 2021.03.02.

"Kedves bátyám,
Köszönjük válaszát a banki adatok megerősítésével. Kérjük, olvassa el a mellékelt válaszlapot, amelyet két részben készítettem (angol és magyar). Meglátja a csatolt Eng. Ügyfelem számlakivonatát, halotti anyakönyvi kivonatát és készpénzbefizetési igazolását is. Mihaly András Ruff. Ezért azt tanácsolja, hogy a teljes dokumentumokat küldje el a banknak a számlakivonattal, a halotti anyakönyvi kivonattal és a készpénzbefizetési igazolással együtt a bank e-mail címén
( info@bsic-bank.com ) ( brsforeignremittancetg@hotmail.fr ). megerősítést és jóváhagyást az Ön javára, és győződjön meg arról, hogy személyazonosító igazolványának másolatát is elküldi a banknak, például (nemzetközi útlevél vagy vezetési papír vagy nemzeti személyi igazolvány). Kérem, testvér, ne feledje mindazt az ígéretet, amelyet nekem tett, hogy soha nem tájékoztat senkit a vállalkozásról, amíg véget nem ér, és azt az ígéretét, hogy nekem soha nem árul el soha, miután a bank átutalta az örökösödési alapot bankszámláját, vagy cserbenhagyott ebben a vállalkozásban, így amint a csatolt dokumentumokat elküldi a banknak a személyi igazolványának bármely másolatával, tájékoztatnia kell engem, hogy kapcsolatba lépjek a bankban tartózkodó bennfentes ünkkel ennek ellenőrzésére. üzlet az ön javára. Örülök együttműködésének, mivel hamarosan várom válaszát.
"

UPDATE 2021.03.03.

"Kedves Tony!
Köszönöm a kitöltött papirokat, elküldtem a banknak, és természetesen mellékeltem a személyi igazolványom fénymásolatát, remélem az megfelel.
Ne aggódj barátom, tudom hogy neked köszönhetek mindent, nem fogsz csalódni, amint a bank utalja a pénzt, azonnal utalom én is neked, remélem még nem lesz késő a kedves feleségednek sem!
Kérlek küldd el a banki adataidat, hogy a pénz megérkezésekor azonnal tudjam utalni neked a részedet!
Köszönöm,
Norbert"

UPDATE 2021.03.04.

Tán nagy az izgalom, nem érkezett meg a személyi igazolványom! ;]

"Kedves bátyám,
Hogy vagy? mi folyik itt?
A banktól megkérdezem, hogy ezeket a dokumentumokat a bank által megkövetelt személyi igazolvánnyal elküldte-e a banknak.
Megerősítették, hogy még nem küldte el ezeket a dokumentumokat és személyi igazolványt a banknak, miért? Kérjük, csatoltam Önhöz ezeket a dokumentumokat újra, kérem, hogy ezeket a dokumentumokat a bank e-mail címén ( info@bsic-bank.com ) ( brsforeignremittancetg@hotmail.fr ) küldje el most a banknak. személyi igazolványával a bank visszaigazolásához és jóváhagyásához. Várom a válaszod."

Akkor válaszolunk, ne aggódjon annyira!

"Kedves Tony!
Nem tudom mi lehet a probléma, de most ismét elküldtem a banknak az iratokat, és a személyi igazolványom másolatát!
Várom, hogy minden rendben van-e!
Üdv, Norbert"

UPDATE 2021.03.05.

Akkor hogy örüljön, kapott végre képet személyi igazolványról a bank! ;]
(Természetesen photoshoppal az adatok átalakítva! :B )


És milyen gyorsan válaszolt!

"Kedves bátyám,
Köszönöm válaszát, és örülök, hogy a személyi igazolványával együtt elküldte ezeket a dokumentumokat a banknak az Ön utasítása szerint. Biztosítani szeretném Önöket arról, hogy ezt a vállalkozást biztosan befejezzük, mivel a bank azután veszi át az öröklési pénzt az Ön bankszámlájára, hogy a banknál hivatalosan is sikeres követelést nyújtottak be. Sajnálom a késői válaszomat, mivel éppen visszajövök a kórházból, ahogy korán mondtam. Bementem a kórházba, hogy meglátogassam a feleségemet, akinek elmondtam, hogy vesefertőzésben szenved, és ez a betegsége egész életem megtakarításait felemésztette, amikor a kórházban intenzív életfenntartó géppel próbáltam életet adni feleségemnek, mielőtt Pénzt tudok szerezni, hogy Indiába vigyem a vese átültetésére, hogy újra jobban legyen. Testvér, tudod, hogy amire szükségem volt, hogy Indiába vigyem a feleségemet és átültessem a veséjét, az nagy pénz, körülbelül 35 000,00–40 000,00 USD, és jelenlegi állapotom szerint nincs más lehetőségem, hogy ilyen pénzt várjak, ha befejezzük ezt az üzletet , Sok kölcsönt vettem fel a bankomból, hogy biztosítsam az életét a mai napig, és a bankom nem hajlandó újra hitelt adni, mert a számomra nyújtott hivatalos kölcsönt ki kell egyenlítenem, így a bankom nem adott tovább hitelt . Testvér, ezért minden erőfeszítést meg kell tennünk annak biztosítására, hogy ez az örökösödési alap üzlet megfelelően befejeződjön, hogy miután a bank megerősítette a válaszlapot, amelyet már elküldtél nekik, és az Ön javára jóváhagyta, amelyet a bank számára lehetővé teszünk hogy az öröklési alapot 4500 000,00 USD-ra utalja át bankszámlájára. Miután megkapta számlájára a teljes pénzt, jövök az Ön országába, hogy találkozzunk veled, hogy lehetővé tegyük számunkra az örökösödési alap megfelelő megosztását, amint azt korán megegyeztünk, onnan visszatérek Afrikába, hogy rendezzem adósságaimat a bankommal, aki kölcsönt és barátaimat adta nekem, akik kölcsönt vettek fel, hogy lássam, a feleségem nem halt meg, amíg nem kapok pénzt, bár arra kértem őket, hogy adják meg nekem a fenti pénzt, ami szükséges ahhoz, hogy feleségemet Indiába repítsék és elvégezzék a transzplantációt, de megtagadják, mivel azt ígértem nekik, hogy visszaadják azt a pénzt, amelyet szám nélkül adtak ide, de számomra nem tehettem meg, mert semmi esetre sem tudom elérni, hogy ez az örökösödési alap üzlet befejeződjön. Azonnal visszajövök az Ön országából, és kiegyenlítem a bankot és a barátokat, a feleségemet Indiába repítem, hogy átültessék a veséjét. Minden tervemet elmondom megértése érdekében, hogy megmutassa komolyságát, akaratát, bizalmát és átláthatóságát ebben a vállalkozásban, amellyel lehetővé tesszük számunkra az örökség megkapását. Teljes pénzügyi támogatásomra van szükségem, mind pénzügyi szempontból, hogy segítsek más tevékenységekben. hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megvalósul az álmunk. Ezért, testvér, amint hallasz a banktól, kérlek, ne felejtsd el továbbítani nekem a banklevelet az irányításom érdekében. Várom a válaszod."

UPDATE 2021.03.09.

Jött egy nagyon hosszú levél a banktól! :DDD

RE: BSIC BANK TOGO “OFFICIAL INHERITANCE FUND APPROVED NOTIFICATION N°.BSICTG20181FRXTG”

DEAR BENEFICIARY,

WE ACKNOWLEDGE THE GOOD RECEIPT OF THE REQUEST DOCUMENTATIONS “CERTIFICATE OF DEATH, FUND DEPOSIT CERTIFICATE, STATEMENT OF ACCOUNT OF YOUR LATE COUSIN AND COPY OF YOUR HUNGARIAN PEOPLE'S REPUBLIC NATIONAL IDENTIFICATION CARD WITH THE REQUEST ANSWERS PAPER TO OUR QUESTIONNAIRE DATED 2ND MARCH, 2021, ON THE RECEPTION OF YOUR CLAIM APPLICATION LETTER FOR THE RELEASE AND TRANSFER OF THE SUM OF "FOUR MILLION, FIVE HUNDRED THOUSAND UNITED STATES DOLLARS ONLY " (US$4, 500,000.00) FROM YOUR LATE RELATION DORMANT ACCOUNT NUMBER: 0026453788800/BSIC/TG.

WITH THE LEAD DOWN PROCEDURES AND IN ACCORDANCE WITH INHERITANCE PAYMENT, WE THE FOREIGN PAYMENT REMITTANCE OF THIS BANK, WISH TO BRING TO YOUR ATTENTION THAT YOUR LATE COUSIN ACCOUNT WITH OUR BANK HAS BEEN PLACE INTO ACCOUNT DORMANT LIST DUE TO UN-OPERATING OF HIS BANK ACCOUNT NUMBER (0026453788800/BSIC/TG) SINCE THE DEATH OF OUR CUSTOMER ENGINEER. “MIHALY ANDRAS RUFF”, IN 2009 ACCORDING TO YOUR ANSWERS TO OUR QUESTIONS , IN OTHER TO ALLOW THIS DEPARTMENT TO PROCEED AND REMIT THIS PAYMENT IN YOUR BANK ACCOUNT, THE SAID BANK ACCOUNT (0026453788800/BSIC/TG) WILL BE REQUIRED TO BE REACTIVATION / PROCESSING AS TO ENABLE US PROCEED AND TRANSFER THE INHERITANCE PAYMENT US$4,500.000.00 INTO YOUR GIVING BANK ACCOUNT.

WE“BSIC BANK TOGO” WISHES TO NOTIFY YOU “MR. NORBERT RUFF” THAT THIS BANK HAS FINALLY OBTAINS THE SAID AUTHORIZATION ASSES CODE “AAC” AND FOREIGN CURRENCY ALLOCATION “FCA” FROM THE TOGO MINISTRY OF FINANCE FOR YOUR PAYMENT TO BE TRANSFERRED INTO YOUR BANK ACCOUNT. HOWEVER, IN ACCORDANCE WITH THE LAID DOWN PROCEDURES/PRINCIPLES WITH ARTICLE NO.103 OF SUBSECTION 2 OF ANY FOREIGN INHERITANCE PAYMENT REMITTANCE AMENDED IN 2010 AS GUIDES YOUR INHERITANCE PAYMENT AS WAS DIRECTED BY THE HONORABLE MINISTRY OF FINANCE AND THEIR OFFICES.

ANY BENEFICIARY OF THIS MAGNITUDE PAYMENT ARE REQUIRED TO BE PRESENT HERE IN TOGO TO SIGN THE PAYMENT RELEASE ORDER PAPERS WITH OUR BANK FOR THE EFFECTUALNESS OF THE TRANSFER INHERITANCE PAYMENT TO YOUR BANK ACCOUNT. MEANWHILE, “BSIC BANK TOGO” HAVE INSTRUCTED YOU TO BE PRESENT HERE IN TOGO ON OR BEFORE THE 10TH MARCH, 2021 TO COMPLETE THESE FORMALITIES AT THE BANK, IMMEDIATELY THESE FORMALITIES BEEN FINALIZED BY YOUR GOOD SELF HERE IN TOGO REPUBLIC, "BSIC BANK TOGO", WILL BE FORCE TO TRANSFER YOUR PAYMENT TO YOUR BANK ACCOUNT IN REPUBLIC OF HUNGARY.

FURTHERMORE, THIS BANK REQUIRED YOU TO ARRANGE FOR YOUR VISIT TO BE PRESENT HERE IN TOGO ON THE ABOVE DATE TO MEET UP WITH THE SIGNING OF YOUR PAYMENT RELEASE TRANSFER PAPER. ANY FAILURE NOT TO COMPLY WITH THESE DIRECTIVES MAY LEAD TO THE CONFISCATED OF YOUR INHERITANCE PAYMENT BY THIS BANK AND TRANSFERRED YOUR INHERITANCE PAYMENT INTO TOGO TREASURY ACCOUNT “TTA” WHICH THIS BANK WILL NOT BE BLAME OR HOLD RESPONSIBLE FOR IT.

INHERITANCE PAYMENT ENDORSEMENT DATE:
THE PAYMENT ENDORSEMENT DATE IS ON WEDNESDAY 10TH MARCH, 2021 AT 11:30 AM (GMT) TOGO LOCAL TIME.

INHERITANCE PAYMENT TRANSFERRING DATE:
THE TRANSFERRING OF THE INHERITANCE PAYMENT TO YOUR BANK ACCOUNT SHALL TAKE PLACE ON THURSDAY 11TH MARCH, 2021 AT 2:45 PM AT BSIC BANK TOGO THE PAYING BANK HERE IN TOGO.

INHERITANCE PAYMENT ENDORSEMENT FORMALITIES:
ELECTRONIC OR EMAIL ENDORSEMENT ARE NOT ALLOWED, ALL INHERITANCE PAYMENT ENDORSEMENT SHALL BE AT THE PRESENCE OF THE MANAGEMENT OF THIS BANK FOR AUTHENTICATION OF THE ENDORSEMENT PROCEDURES AS MANDATED BY MINISTRY OF FINANCE TOGO FOR ONWARD REMITTANCE OF YOUR APPROVED INHERITANCE PAYMENT TO YOU DESIGNATED BANK ACCOUNT. THERE SHALL BE NO DEDUCTION / WITHDRAWAL OF ANY PAYMENT FROM THE UN-ENDORSEMENT INHERITANCE PAYMENT.

INHERITANCE PAYMENT ENDORSEMENT FORMALITIES:
FAMILY ATTORNEY/DECEASED ATTORNEY OR REPRESENTATIVE ATTORNEY DOES NOT ALLOW TO ENDORSE PAYMENT REMITTANCE PAPERS IN FAVOUR OF ANY APPROVED BENEFICIARY.

INHERITANCE PAYMENT ENDORSEMENT ALTERNATIVELY:
IF THE APPROVED BENEFICIARY OF THE INHERITANCE PAYMENT CAN’T BE AVAILABLE ON THE ABOVE DATE FOR THE ENDORSEMENT WITH THIS BANK, THE BENEFICIARY HAS THE LEGAL RIGHT TO HIRE OUR BANK LEGAL SENIOR ATTORNEY TO REPRESENT HIM OR HER FOR THE ENDORSEMENT OF THE PAYMENT RELEASES PAPER WITH US TO WARRANT OUR REMITTANCE DEPARTMENT TO REMIT THE INHERITANCE PAYMENT TO HIS OR HER BANK ACCOUNT.

WE SEIZE THIS OPPORTUNITY TO EXPRESS OUR SINCERELY CONDOLENCE FOR THE DEATH OF YOUR COUSIN WHO WAS A BIG CUSTOMER TO THIS BANK, WE ARE RECOMMENDING PROMPT COMPLIANCE TO OUR REQUIREMENT TO ENSURE THE SPEEDY TRANSFER OF YOUR PAYMENT TO YOUR NOMINATE BELOW BANK ACCOUNT AS INSTRUCTED BY YOUR HUMBLE SELF AS TIME IS OF ESSENCE.

BANK NAME: OTP BANK HUNGARY
BANK ADDRESS: BUDAPEST, HUNGARY
BENEFICIARY NAME: RUFF NORBERT
ACCOUNT NUMBER: 11775465 28640884 00000000
BANK SWIFT CODE: OKHBHUHB
BANK IBAN NUMBER: HU29 11775465 28640884 00000000

OUR LEGAL DEPARTMENT HAS THIS MORNING SECURE AND OBTAIN AN INTERNATIONAL TRANSFER PERMIT CERTIFICATE FROM THE MINISTRY OF JUSTICE WHICH INDICATE THAT “MR. NORBERT RUFF” HAS FULLY APPROVED AS THE RIGHTFUL BENEFICIARY OF THE SAID INHERITANCE PAYMENT AS ATTACH TO YOU FOR YOUR PREVIEW. THIS INTERNATIONAL TRANSFER PERMITS CERTIFICATE FROM THE MINISTRY OF JUSTICE WARRANT OUR PAYMENT REMITTANCE DEPARTMENT TO REMIT YOUR PAYMENT INTO YOUR ABOVE BANK ACCOUNT IMMEDIATELY THE NEEDED MENTION REQUIREMENT REACHES THIS BANK.
Dr.Enounekpewo KOFFI
Manager Public Relation/Accounts
Counterclaim Operations
Foreign Remittance Department
BSIC BANK TOGO SA
Lome - Togo Republic.
EMAIL: info@bsic-bank.com
EMAIL: bsic@bsic-bank.com / banquet@financier.com
EMAIL: brsforeignremittancetg@hotmail.fr

Inline image 1
Disclaimer:
Any views of this e-mail are those of the sender except where the sender specifically states them to be that of BSIC BANK TOGO or its subsidiaries The message and its attachments are for designated recipient(s) only and may contain privileged, proprietary and private information.If you have received it in error, kindly delete it and notify the sender immediately. BSIC BANK TOGO accepts no liability for any loss or damage resulting directly and indirectly from the transmission of this e-mail message

UPDATE 2021.03.10.

Úgy döntöttem, nem húzom tovább! Meglestem milyen nemzetiségű lehet a kedves Tony, és küldtem neki választ! ;]

"Мой дорогой друг!
Спасибо за приятные минуты, подаренные мне и моим друзьям!
Мне все это немного надоело, поэтому я предлагаю не продолжать!
Все это было очень забавно, надеюсь, вы не смогли обмануть слишком много людей, хотя я думаю, что вы заслужили, чтобы вас обманули!
Конечно, все мои данные, кроме моего имени, неверны, я также редактировал ID в фотошопе! :)
Желаю еще хороших денег!
Не волнуйтесь, я не разговариваю с властями!
С уважением,
Руфф Норберт"

Magyarul:

"Kedves barátom!
Köszönöm a nekem és barátaimnak szerzett kellemes pillanatokat!
Kicsit belefáradtam ebbe az egészbe, ezért javaslom, hogy ne folytassuk!
Nagyon vicces volt az egész, remélem, nem sikerült túl sok embert becsapni, bár akit sikerült, az lehet megérdemli, hogy becsapják!
Természetesen a nevemen kívül minden adatom hamis, a személyi igazolványt is Photoshopban szerkesztettem! :)
További sok sikert kívánok!
Ne aggódj, a hatóságoknak nem szólok!
Tisztelettel,
Ruff Norbert"

Hozzászólások

(#1) razorbenke92


razorbenke92
senior tag

Amikor azt olvasom a levélben, hogy "Testvér" miért hallom azt togói akcentussal, hogy "brhudda"?

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#2) pozsoka


pozsoka
tag

Néhány éve én is kaptam hasonló levelet, de már bánom, hogy nem reagáltam, élhetném a gazdagok felhőtlen életét.

Okos ember nem szemetel, a többieknek meg tilos!

(#3) Hieronymus


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

Ha van egy is merszed, kérj 500 dollárt az itt jelentkező költségeid kompenzálására. Valami pénzküldő szolgáltatással küldje el. Majd a végén levonjátok a részedből.
Ha érzi a pénz szagát fizetni fog. :C

„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

(#4) Runo válasza Hieronymus (#3) üzenetére


Runo
veterán
LOGOUT blog

Na ja, de mi a búbánatot írjak, miért jelentkeztek költségeim? :DDD

(#5) mephi666


mephi666
veterán

"megkapja a 4 500 000,00 USD
értékű birtokát, amelyet halála előtt egy bankban helyezett el"

...létezik olyan bank, ahová az egész birtokot be lehet rakni? :Y hallottam már sok érdekes dolgot, de ilyet még nem... "Béláim" összegyűltek és betolták a bankba az egész birtokot? :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) Agyturbina


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog

Így csináltam a PayPal regemet. Amikor küldte a linkeket, nem katt rá, hanem Google és a valódi oldalon regisztráltam. Volt ám értetlenkedes... Elküldtem a pénzt, nézd meg, én meg küldtem az igazi screenshot-ot vissza. Kb 1 napig szivattam. ;]

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#7) Top cat


Top cat
senior tag

Laller ezt is beszopta volna. :DDD

(#8) Hieronymus válasza Runo (#4) üzenetére


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

Nyugodtan írd le neki.:

Mostanában sok a csaló. Ha küldöd a pénzt, akkor biztos vagyok benne, hogy igazat írsz. Megcsináljuk az üzletet, mert a csalók nem fektetnek ennyi pénzt az üzletbe.

Ha belendül és küld pénzt, akkor jó. Ha nem, az is jó. Nem tudod hosszútávon hitegetni. Ha valaki más is ráharap, gyorsan fog továbblépni.

„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

(#9) mephi666 válasza Hieronymus (#8) üzenetére


mephi666
veterán

Vagy le kell csekkolni ip alapján, melyik országból ír és kamu emailről írni neki egy hivatalos levelet az országa hivatalos szervének nevében, hogy "ez itt a kiberbűnözés elleni osztály, tudomásukra jutott, hogy így próbál illegálisan pénzhez jutni, valamint átverni embereket: fáradjon be a legközelebbi rendőrségre és adja fel magát, vagy különben kiküldenek egy egységet, hogy bevigyék és a kiszállás költségét is felszámolják neki" :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) Runo válasza mephi666 (#9) üzenetére


Runo
veterán
LOGOUT blog

Ha ezt írnám neki, valszeg csak röhögne egyet, de én nem szeretném ha akárcsak el is mosolyodna... :U

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.