2022. december 4., vasárnap

Gyorskeresés

Rivaul_Ismerj+

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ezt a kis szösszenetet magamhoz kapcsolódóan írom. Aki velem üzletel, segítséget kér annak lehet hasznos vagy érdekes. Esetleg 1-ik se :U

Jelenleg több mint 5050+ napja koptatom aktívan az oldalt. (Közel 14 év!)
Ezalatt számtalan adás/vétel bonyolódott le 99,9%-ig hibamentesen.
Sajnos 1x átvágtak...
Üzleteim a teljesség igénye nélkül, komplett pc,tv,hi-fi, ajándékba felajánlott alkatrészeken keresztül, telefonokig, és alienware laposig terjednek, túl a milliós tételen.
Privát üzeneti listámon jelenleg 646+ tag-tól található számtalan pm... Panasszal még senki nem élt, bár a pirosat is elfelejtik adni így lehet csak lusták voltak panaszkodni :N
Jelen "hivatalos" állás 15 piros, 0 negatív. (sajnos ez a rendszer már nem működik de ott még egyénenkénti üzlet számított pirosnak nem halmozati mint most..) Az új rendszeren belüli értékeléseimet pedig az aprós profilon láthatjátok.
+1 eredményes hét 302k összértékben.

Munkám miatt az alábbiak eléggé mellőzöttek lettek sajna...
Szabadidőmben az évek alatt megszerzett tapasztalataimmal igyekszem segíteni másoknak. Azonnali kérdések szinte összes al topicjában. Évekig foglalkoztam a legkülönbfélébb fajtájú s használatú számítás technikai cikkek javításával, összeállításával, karbantartásával. Én még ezer éves lapokon jumperelgetve kezdtem, kerámia procival, edo rammal meg isa vga-val... Számos esetben a siker kulcsa az hogy a leglehetetlenebb s elvileg nem működő dolgokat is megpróbálom/próbáltatom az emberekkel. Privátban történő megkeresést sem kezelek negatívan.

Kis ízelítő munkásságomból.
AZONNALI KÉRDÉSEK
AZONNALI VGA-S KÉRDÉSEK
AZONNALI NOTEBOOKOS KÉRDÉSEK
AZONNALI MOBILOS KÉRDÉSEK
AZONNALI PROCESSZOROS KÉRDÉSEK
AZONNALI ALAPLAPOS KÉRDÉSEK

Ezeken kívül még több top-ban igyekszem segíteni de csak látogatás szerűen így azokat nem emelném ki.

Persze én sem tudhatok mindent vagy teljesen helytállóan de ezért vannak többen velem együtt akik kijavítanak/kiegészítenek s segítenek megoldani a problémákat. Ezúton is köszönöm mindenkinek aki a saját idejét erre szánja!

Köszönöm a megtekintést: Rivaul :R

Fellelhetőségem: TérkéPH!

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.