2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Ismerősök közti értékelés a Hardveraprón

Írta: | Kulcsszavak: hardverapró

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Olykor észrevesszük a Hardveraprón, hogy egymáshoz szorosan köthető, egymást közvetlenül, a Hardveraprón kívül is jól ismerő felhasználók értékelik egymást maximális elégedettséggel, gyakran többszörösen is.

Mivel a Hardveraprón (vagy általában az interneten keresztül) rendszerint idegenek kötnek üzletet, ezért a bizalmi faktor nagyon fontos. Így viszont egy idegen számára irreleváns, ha Béla számára a szomszédja vagy Pisti számára a munkatársa megbízható eladó.

Ezen okok miatt a fenti értékeléseket rendszerint eltávolítjuk. Ez nem azt jelenti, hogy a példabeli felhasználók csalók vagy hogy azok az adásvételek nem történtek meg, hanem mindössze csak azt, hogy az üzleteléshez a bizalmi tőkét nem a Hardveraprón, hanem az máshol szerezte, amit viszont nem kell a Hardverapró értékelési rendszerében feltüntetni, hiszen nem a Hardverapróhoz kötődik.

Úgy is lefordíthatjuk, hogy az értékelés legyen annak a tükre, hogy valaki hogyan bánik az idegenekkel, hiszen az ismerősökkel tudjuk, hogy általában mindenki jobban bánik.

Köszönjük a megértést!

Hozzászólások

(#1) Kalandor


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

up

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.