2022. május 21., szombat

Gyorskeresés

Hardverapró újdonságok: hirdetés csomagváltás és hirdetés törlés

Írta: | Kulcsszavak: hardverapró . feature . törlés . hirdetés . csomag . váltás . downgrade . upgrade

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hirdetés csomagváltás (upgrade / downgrade)

Mostantól nem csak hosszabbítani lehet, hanem lehetséges csomagot is váltani a hirdetéseknél, hogy ha jobban ki szeretnéd emelni a hirdetésed vagy ha egy olcsóbb csomagot is elegendőnek találsz. Ez az alábbi módon működik:

Nagyobb csomagra váltás esetén az aktuális csomagból hátramaradt napok érvényüket vesztik, azaz az új csomag érvényességi ideje nem adódik hozzá a lejárati időponthoz, hanem a fizetés időpillanatától indul, mintha egy ingyenes hirdetéshez vásárolnád a csomagot.

Kisebb csomagra váltásnál a hirdetés inaktiválódhat, ha leírás hosszabb, mint a csomagban megengedett karakterszám. Ebben az esetben azután aktiválhatod, ha a hirdetés szövegét szerkesztetted és a leírás már belefér a karakterlimitbe. A hirdetés érvényessége meghosszabbodik a csomagban foglalt érvényességi idővel.

Hirdetés törlés

Az archív hirdetések publikusak maradnak, de ha valamilyen okból ezt nem szeretnéd, akkor törölheted a hirdetésed. A törlés végleges, nem visszaállítható. A hirdetés címének szövege az értékeléseknél ettől még megmarad (de nem linkesítve), hogy az érdeklődök számára követhető legyen, hogy ki melyik hirdetéséért milyen értékelést kapott.

Hozzászólások

(#1) lezso6


lezso6
HÁZIGAZDA

Yaaay. :DD

Eladó Adam Audio Sub8 stúdió monitor mélyláda!

(#2) Bodz


Bodz
Ármester

Gondoltam rá, hogy akkor most törölgetem a száz éves hirdetéseket. De egyesével tuti nem fogok ezzel szórakozni. :N Privátoknál ugyanez. #örökelégedetlen

[ Szerkesztve ]

(#3) Bluesummers


Bluesummers
senior tag

Tetszetős, de mi változott? Kisebb csomagra váltásra gondoltam, bár ezt használná valaki? Ilyen esetben jóváíródik PH pontszám? Thx!

Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

(#4) lezso6 válasza Bluesummers (#3) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA

Nem íródik jóvá (és igazából nincs is mit jóváírni). Ha van még mondjuk 15 nap az előző csomagból, akkor ehhez hozzáadódik a kisebb csomag. Nyilván az a 15 nap kisebb csomaggal fog menni.

[ Szerkesztve ]

Eladó Adam Audio Sub8 stúdió monitor mélyláda!

(#5) ferenck


ferenck
aktív tag

Egy csoportos törlés lehetőségnek én is örülnék. Ez így órákig tartana, 5 évre visszamenőleg vannak hirdetések, több száz.

Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/

(#6) 8th válasza ferenck (#5) üzenetére


8th
őstag

2012.03.22 óta nálam 237db jött össze úgy, hogy nem vagyok egy apróval kelő-fekvő egyfolytában seftelős figura. Képzelem azoknál mi lehet. :D

Csoportos törlési lehetőségre: +1

[ Szerkesztve ]

(#7) ablack


ablack
senior tag

Én azért sajnálom ha sok mindenki törölni fogja a hirdetéseket archiválás helyett. Jó volt visszanézni hogy valaminek néhány hónapja mennyi volt az ára, ha épp olyat szeretnék eladni de nincs fent másik.

[ Szerkesztve ]

(#8) janeszgol


janeszgol
nagyúr

Nem örülök a törlésnek, mivel a turpisságok eltűntethetők. Pl találkoztam olyan vevővel, aki mókolt, összegányolt telefont akart eladni normálként. Ő persze gányoltként vette, ezt a hirdetésből olvastam. (Amivel semmi baj nincs, csak akkor tüntesse fel, hogy javított, hogy kijelző cserélt vagy ha egyik sem, akkor a tönkre tett kijelző - nagy hő - még mindig aktuális annál a telefonnál.)

Szóval a csalóknak kedveztek. Igenis legyen látható, olvashatók a régi hirdetések, legalább szövegként. Ez nekem úgy tetszett. Bár a vatera is törli az aukciókat 90 nap után, de nekem úgy tetszett, hogy itt nem.
Azt sem szeretem, amikor a már jegelt és eladott hirdetések címeit megváltoztatják.

(#9) Bluesummers válasza janeszgol (#8) üzenetére


Bluesummers
senior tag

Régi rendszerben is vissza lehetett aktiválni régi archiváltat, ott változtattad a szöveget / képet töröltél, max a weboldal címe maradt a régi, azt nem lehetett változtatni, szóval nem értem ezt. :) :U

Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

(#10) janeszgol válasza Bluesummers (#9) üzenetére


janeszgol
nagyúr

Nem a vissza-aktiválásról beszéltem. Nem is a saját hirdetéseimről.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.