2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Felhasználó törlése

Írta: | Kulcsszavak: fiók . nick . törölni . eltörlés . megszüntetés . nicknév . account . felhasználói

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2016-07-14-től bárki törölheti a felhasználóját, ami által:
- a felhasználói adatlapja, rajta minden adattal megszűnik (ha van, egyéni rangja / arcképe törlésre kerül),
- a fórumos hozzászólásai anonimizálva lesznek: a hozzászólásai a felhasználói név helyett véletlenszerűen generált 8 jegyű szám névvel és “törölt tag” ranggal jelennek meg,
- a Logoutos cikkei és blogbejegyzései anonimizálva lesznek (de ezeket előtte maga is törölheti),
- a Hardveraprós hirdetései anonimizálva lesznek és archiválódnak.

A törlés elindítása után 72 óra az átfutási idő, ez idő alatt ha újra belép, a folyamat megáll, és nem lesz törölve a felhasználói fiók.
72 óra elteltével a törlés lefut, utána visszaállításra NINCS lehetőség!

(A rendszerben nincs változás, csak megjelentetjük egy külön blogbejegyzésben is, hogy könnyebben tudjuk linkelni)

Hozzászólások

(#1) Kalandor


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Topiknyitás.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.