2018. január 23., kedd

Gyorskeresés

Politika, menekültkérdés

Írta: | Kulcsszavak: szabályzat

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egyrészt a címbeli témák nagyon messze vannak a szakmai tartalomtól, másrészt évtizedes tapasztalatunk, hogy e kérdések egyszerűen "megőrjítik" a leghiggadtabb fórumtársakat is, akik így kivetkőznek magukból és elszabadul a pokol (személyeskedés, stb.) a topicban. Ez viszont nem a fórum üzemszerű működése, és a végeredmény mindenkinek rossz.

A politika esetében próbáltuk egy topicba terelni a dolgot, de a kísérlet nem járt sikerrel: olyan emberek estek egymásnak, akik egyébként jóban voltak a fórum szakmai részén.

2014. áprilisában ismét adtunk egy esélyt a dolognak, és megnyitottuk az új Politika topicot, ahol megvitatható az aktuálpolitika.
A helyzet eszkalálódásával és aktuálpolitikai kérdéssé válásával egyidőben pedig kérjük, hogy a menekültkérdésről is itt beszélgessetek.

***

Mi nem akarjuk befolyásolni a gondolataidat, nem akarjuk megmondani ki/mi a jó/rossz, nem akarjuk az agyadat mosni, nem akarunk megváltoztatni téged. A témában nincs központi véleményünk, így azt nem is erőltethetjük senkire. :N

Gondolataid és véleményed a személyes szabadságod, mi mindössze annyit kérünk, hogy ha bejössz hozzánk, vedd le a cipőt és viselkedj a szabályoknak megfelelően, köszönjük! :R

Hozzászólások

(#1) RIOS Gépház


RIOS Gépház
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

UP, hogy látsszon a fórumban is.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.