2020. április 1., szerda

Gyorskeresés

Skype

Írta: | Kulcsszavak: skype . régi . új . verzió . 7

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdv mindenkinek!

Néhányan tudják csak, akik aktív olvasói a fórumoknak, ahol én is aktív vagyok (na ezt jómegaszontam), hogy nem nagyon tudok/akarok/bírok megbarátkozni az új, 7-es verziószámú Skype kinézetével. Alább egy kép azoknak, akik még nem frissítettek.

Én jobban szeretem a régit, nehéz alkalmazkodnom az új dolgokhoz, persze nem minden témában, de ebben igen. Nem váltottam új Windowsra sem, nem is szeretnék, de ez más téma. Kanyarodjunk vissza arra, hogy miért írom ezt a cikket. Segítséget szeretnék kérni, meg szeretném tudni, hogy miért lehet kikapcsolni a Skype-on belül a frissítéseket (kép a bekezdés alatt), ha az a rendszer újratelepítésénél (példa) erőszakosan kényszerít a legújabb verzióra.

Találtam egy megfelelő módszert arra, hogy hogyan ne frissítsen a Skype. Ez mind szép és jó volt, egészen addig, amíg már a régi verzióval nem engedett beloginolni a rendszerbe. Letöltöttem egy teljes verziót, ami körülbelül 20mb, szóval nem tölti le az internetről a fájlokat. Előtte beállítottam néhány dolgot a vezérlőpultban, amivel blokkoltam a frissítéseket, majd bejelentkezésnél nem tudott kapcsolatot teremteni, ergo nem engedett be. Szóval a kérdésem adott: ha ennyire ellenzik a korábbi verziókat, akkor miért van ilyen lehetőség? Miért lehet kikapcsolni a frissítéseket, ha utána X idő elteltével úgyis kényszeríteni fogja az embert az új verziószámra?

Illetve ha valaki tudja a megoldást az előző verziók használatához, és megosztaná a kollégákkal, akkor azt megköszönném.

Hozzászólások

(#1) greenity


greenity
(aktív tag)

Az igen régi verziókat gondolom azért nem engedik, mert az még nem a Microsoft fennhatósága alá tartozott.

Nem minden az, aminek látszik.

(#2) MineFox54


MineFox54
(őstag)

https://www.google.hu/search?q=skype+skin&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=3rncVP2YKYX3UpDJg-AH
Ez?

vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#3) 426os


426os
(őstag)

Az MS-nek teljes mértékben sikerült a Skype-ot egy használhatatlan bughalmazzá alakítania. Mind az Windows-os asztali verzió, mind az Androidos egy rakat sz@r. Sajnos nap mint nap használom, mert nagy feladat lenne minden családtagomat átállítani valami másra, de rühellem. Pedig régen egy megváltás volt az MSN Messengerhez képest. Ami engem foglalkoztat, az az, hogy ennyire inkompetens emberekre osztották a Skype-ot a cégen belül, vagy szándékosan rontották el, hogy aztán kiadjanak valami új programot, átterelve rá az embereket.

.

(#4) MineFox54 válasza 426os (#3) üzenetére


MineFox54
(őstag)

Teamspeak ;]

vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#5) DarthSun


DarthSun
(veterán)
LOGOUT blog

Ettől a kényszerű frissítéstől én is agyf*szt kapok, nemtom miért nem jó a régi. Nekem nem kell semmi különleges funkció, üzenni meg dumálni lehessen aztán szvsz. Biztos beleépítik az újjabb megfigyelőmodulokat, azért kényszerítik :U

(#6) Syl válasza greenity (#1) üzenetére


Syl
(nagyúr)

Meg mert abban még nem volt benne a lehallgató kód. ;)

Words cannot express how much i don't care

(#7) Ricardo128


Ricardo128
(aktív tag)

Sajnos az lesz a megoldás, hogy megszokom az új designt. :((( Én sem tudom mi a céljuk ezeknek, hogy nem bírják sokoldalúvá tenni. Én örülök, hogy nincs egyedi betűtípus, betűméret, csicsás egyéb dolog, mint anno MSN-enen volt. Annak is örülök, hogy odafigyelnek az újításra, de legalább ez a facebook utánzat, kétoldalú csevegő ne lenne... Ránk erőltetik.

[ Szerkesztve ]

gölmétcsül ©

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.