2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Wireless music

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mivel a zene eléggé fontos szerepet tölt be az életemben, ezért igyekeztem mindig valami minőségi füllhallgatót beszerezni, az olcsóbb vacakokat meg a nyitott füleseket csak nagy ritkán használtam, ezeken véleményem szerint egy szenvedés a zenehallgatás, én úgy vagyok vele hogy az ember vagy minőségit hallgasson vagy semmit.

Jelenleg egy Maxell Colour Canalz tipusú fülest használok (10 mm-es meghajtó, nagyon jó dinamikatartomány, magas hangerő) teljes megelégedéssel, a minősége a kedvenc zenei stílusaimban simán felveszi a versenyt a tesóm 30e Ft-os AKG fülesével, na meg ezért nem olyan nagy kár ha részegen elhagyom valami "ereszdelahajam" buliban és az átlatalm hallgatott stílusokhoz is tökéletesen passzol a hangzása. Egyedül a kábelekkel volt mindig bajom, de ez a helyzet hamarosan megváltozhat, hiszen kirándulást teszek a vezeték nélküli fülhallgatók világába.

Egy Motorola S9-HD a kiszemelt, sok jót olvastam róla, kíváncsi vagyok a gyakorlatban hogyan viselkedik majd. Teszt hamarosan, elvileg holnapután délelőtt kapom meg az új iPhone-nal együtt.

Hozzászólások

(#1) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

"a nyitott füleseket csak nagy ritkán használtam, ezeken véleményem szerint egy szenvedés a zenehallgatás"

"Jelenleg egy Maxell Colour Canalz tipusú fülest használok (10 mm-es meghajtó, nagyon jó dinamikatartomány, magas hangerő) teljes megelégedéssel"

Aha.

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

(#2) Blindmouse válasza lezso6 (#1) üzenetére


Blindmouse
(senior tag)

Ne haragudj de ha azt mondod hogy egy maxwell és egy AKG egy szinten van, egy másik mondatban pedig hogy minőségi zenehallgatás, akkor szerintem menj el megnézetni a füledet egy orvossal. A nyitott fülesről tett megjegyzéssről valóban nem is beszélve.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#3) DEJVID


DEJVID
(őstag)

lolwut :'D

(#4) rep3at válasza Blindmouse (#2) üzenetére


rep3at
(őstag)

A nyitott füles számomra nem alternatíva, ha zenét hallgatok akkor csak azt halljam, mást ne. Nos akár hiszitek, akár nem, ez a Maxell valami brutálisan jó.

Forward thinking. كرر

(#5) DEJVID válasza rep3at (#4) üzenetére


DEJVID
(őstag)

bizonyára :DD

(#6) Eastman


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

...én úgy vagyok vele hogy az ember vagy minőségit hallgasson vagy semmit.

Akkor mp3 szóba sem jöhet, igaz? ;]

"Az okostelefon mindkét irányba okos." /P.K./ ### https://www.youtube.com/watch?v=--S8Y1iePGQ ### http://www.tulsokcucc.hu/az-oldalrol

(#7) lezso6 válasza rep3at (#4) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Elvihetem hozzád a HD25-t egy sírás erejéig? :D

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

(#8) Blindmouse válasza lezso6 (#7) üzenetére


Blindmouse
(senior tag)

Vagy én a HD600-at? Nyitott, de van szobaajtó.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#9) rep3at válasza DEJVID (#5) üzenetére


rep3at
(őstag)

Nem probáltam sokféle fülest (pár alap "agybadugós" Sennheiser, Sony Ericsson, TDK, AKG fejhallgató, nyitott Sony, Panasonic) és ezekhez képest nagyon is jól szól a Maxell (az általam hallgatott zenei stílusokban), bár most már szerintem az S9-HD lesz gyakrabban használva.

Kérném hogy csak értelmes hozzászólásokkal "gazdagítsuk" a topikot, nem az oviban vagyunk (vagy mégis?).

Forward thinking. كرر

(#10) lezso6 válasza rep3at (#9) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Milyen zenei stílust hallgatsz?

Ez a bejegyzés olyan, mintha egy 105-ös skodát magasztalnál az egekbe. Egyszerűen lehetetlen, hogy egy fejhallgatónál jobb lenne az az agybadugós csoda. Anno én is agybadugóssal kezdtem, tudom miről beszélsz. Maximum azért hallatszik jónak a maxell, mivel hozzászoktál a hangzásvilágához, illetve brutális mértékű mélyet tud. Első hallásra a HD25-öt én megsirattam, mert látszólag eltűnt a mély meg a magas. Később rájöttem, hogy igazából a közép jött meg és a benne lévő részletek, amint hozzászokott a fülem a lapos (valódi) hangzáshoz, rögtön nem tudtam letenni a fülest, hirtelen minden zeneszámban új dolgokat kezdtem észrevenni dögivel.

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.