2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Megérkeztek

Írta: | Kulcsszavak: iPhone . 3GS . motorola . S9-HD

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Legnagyobb örömömre tegnap befutott a két csomag Pestről, így most már egy iPhone 3GS és egy Motorola S9-HD boldog tulajdonosa vagyok. Egy nap nem elég hogy véleményt alkossak e két eszközről de pár mondatot azért írnék róluk.

Az iPhone sokkal jobb mint az előző 3G, sebességben bőven túlszárnyalja, eddig szinte egyszer sem akadt meg, még úgy sem hogy iOS5 van rajta. A kamera sokkal jobb mint az előzőben és a videófelvétel is egész kellemes minőségű, szóval összességében meg vagyok vele elégedve, bőven megérte a pénzét, bár azért örültem volna legalább egy 16 GB-osnak, de hát inkább legyen új állapotú és 8 GB-os.

A Motorola füles is elnyerte a tetszésem, bár kialakításából adódóan nem lehet a fülpárnákat teljesen a fülbe nyomni, így a hangzása nem olyan erőteljes mint a vezetékes fülesemnek, de a kábelmentesség kárpótol ezért a hiányosságért. Tetszik benne az is hogy vannak rajta vezérlőgombok, így már nem kell a mobilt elővennem a számváltáshoz.

Hozzászólások

(#1) Phülöp


Phülöp
(őstag)

S10 HD-ben nem gondolkodtál?
Én a sima S9-et használtam évekig a MotoMing-hez, most meg kéne helyette valami hasonló/jobb.
Telefonáláshoz nem volt tökéletes az S9, mivel a fülemnél volt a mikrofon. A másik fél többet hallott az engem körülvevő forgalom zajából, mint abból, amit én próbáltam kiabálni.

[ Szerkesztve ]

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: www.phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

(#2) rep3at válasza Phülöp (#1) üzenetére


rep3at
(őstag)

De gondolkoztam csak az a bajom vele hogy nagyon drága, ezért a pénzért inkább valamilyen iPodot vennék, ennyire már nem számít a kábelmentesség.

Forward thinking. كرر

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.