2022. május 28., szombat

Gyorskeresés

Antenna beszerelése - Motorola V8

Írta: | Kulcsszavak: V8 . Motorola . mobil . szerelés . szervíz . szétszedés

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sajnos amikor új házat varázsoltunk a mobilra egyik barátommal a nagy sietségben elfelejtettük beletenni az antennát. Ez körülbelül 2 hete történt, azóta van úgy hogy percenként elmegy a térerő és városomnak voltak olyan részei ahol egyáltalán nem is talált jelet. Egy idő után kezdett zavarni a viszonylagos elérhetetlenségem, de lustaságom eddig mindig felülkerekedett a barkácsoló kedvem felett. De nem ma!

A szétszedés menetét egyébként egy szervízvideóból vettem, aki esetleg egy ilyen készüléken óhajt házat cserélni annak javaslom a tanulmányozását.

Pár képet is készítettem közben (ezeken jól látszik milyen is ha megtámadják a készüléket az ujjlenyomatok), íme:

Csak miután elkészült ez a bejegyzés vettem észre hogy a hangszóró sem akar működni, újra szét kellett szerelnem a telefont és körülbelül fél órát kellett vesződnöm azzal hogy kiderítsem miért nincs hang. Aztán rájöttem hogy a két előlapi csavar húzza oda a csatlakozókat egymáshoz, ezért nem akart működni :W

Azért rendesen megijedtem.

Hála istennek az antenna nélkül észlelt rezonáció zenelejátszás közben megszűnt, az antenna gumitömítése megoldotta a problémát. Két gonddal kevesebb..

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.