2020. június 3., szerda

Gyorskeresés

Így kell kiállni a parkolóból

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tegnap édesanyám leparkolt itt a faluban a főút mellé. Három parkolóhely van egymás mögött, sok-sok hellyel, gyakorlatilag tolatás nélkül ki/be lehet állni. Mire visszaért édesanyám, így nézett ki a kocsi eleje:

Anyám annyira emlékezett, hogy mikor bement a boltba előtte egy piros dobozos autó állt, a horpadásnál is látható a piros festéknyom. Gyakorlatilag plusz egy autónyi helye volt emberünknek, hogy kiálljon, de ez se jött neki össze (melyik piacon vette a jogsiját?). Természetesen egy telefonszámot sem hagyott, elment és mi fizethetjük ki a kárt. Hűtőből biztos másik kell, de a motorblokkot is picit beljebb nyomta, ki tudja, még mit kell cserélni vagy javítani.

A közelben lévő Tescoban bíztam, hogy a biztonsági kamerája valamit felvett, legalább idő alapján vissza lehetne nézni milyen autó lehetett, de megdöbbenve láttam, hogy már nincs biztonsági kamerájuk az épületen kívül.
Rendőröket természetesen kihívta anyám, de sajnos nincs sok esélye, hogy meglegyen az illető. Figyeljük a piros autókat, hátha környékbeli volt és megy még oda a boltba.

Hozzászólások

(#1) raczger


raczger
(őstag)

Esetleg, ha van másnak ötlete, hogy lehetne még növelni az esélyt, hogy megtaláljuk az emberünket, akkor azt szívesen venném.

Parkolási sérüléshez képest szerintem elég nagy a horpadás, nem értem hogyan sikerült ez neki, ránézésre 15-20 km/h sebesség kell egy ilyenhez. Az érdekesség, hogy a lökhárítón csak guminyomok vannak. Ha van valakinek ötlete, hogy milyen autó lehetett (valami dobozos), ne tartsa magában. Köszönöm.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#2) wetomi


wetomi
(aktív tag)
LOGOUT blog

Sajnos adatvédelmi okokból, ha lenne is külső kamerája az áruháznak, a parkolóján kívüli területeket vagy digitálisan maszkolnia kellene, vagy úgy állítják be a látószögét, mert nem rögzíthetnek a területükön kívülről képeket.
Így viszont szinte lehetetlen lesz kideríteni ki volt ez a gerinctelen patkány.

(#3) Fáraó


Fáraó
(őstag)

Talán néha-néha visszamegy oda, vagy a nagyon közelbe parkolni...

VIGYORRRGAZMUS.....

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.