2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Jó hír szolgálat

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

1. A vérzés nem nő, felszívódás megindult. :)

2. Itthon vagyunk, jól vagyunk. :)

3. Nappal alvás, éjszaka sírás. :DDD

Egyébként okos gyermek, nem kezd el egyből bömbölni, először csak nyekken egyet-kettőt és azt is csak akkor, ha éhes, vagy a pelus oda, esetleg meg kell fordítani. :)

Normális, hogy a kórházban már most rászoktatták a cumira?

Hozzászólások

(#1) Recon666


Recon666
(Közösségépítő)

Gratula a porontyhoz, szerintem avval nincs gond, hogy rászoktatták a cumira, avval lesz mikor majd le kell szoktatni. ;]

Audio Technica A990Z + kercsó SztratosZ || Xonar Essence STX || Microlab Solo6c

(#2) psyho85 válasza Recon666 (#1) üzenetére


psyho85
(fanatikus tag)

Persze, ez olyan mint a beszéd, meg a járás: eleinte alig várod, aztán meg csak üljön le és hallgasson kicsit végre! :D

Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

(#3) e=mc²


e=mc²
(őstag)

Igen, gond lehet azzal, ha mar most cumizik. Eloszor inkabb szoptatni kellene cicibol, mert a cumikbol konnyebben jon a taplalek, meg fogja szokni a kisebb erofeszitest, es nem fog szopni!

Inkabb konzultaljatok a hazidokival, hogy mit erdemes/kell tenni.

Ambulimax Provider

(#4) psyho85 válasza e=mc² (#3) üzenetére


psyho85
(fanatikus tag)

Ó, ezzel küzdünk amióta megszületett, mert gondolkodás nélkül adtak neki először cukros vizet cumisüvegből -> 0 erőlködés, rá is kapott erre. Most küzdünk vele, hogy erőltesse meg magát, ha enni akar, mert már most lusta dög, az tény.

Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

(#5) föccer


föccer
(PH! nagyúr)

Húúú, szeretjük a jó híreket :C :) [holokmegtörlős szmájli].

Az meg hogy rászoktatták a cumira no comment. Nem szabadna. Tudni kell, hogy a cumiból nem kell szívnia a tejet, mint a mellbimbóból. Kvázi megtanították arra, hogy ne akarjon cicizni, hanem lusta baba módjára cumizzon. :((( Remélem nem lesz belőle gond, és rendesen vissza szokik a cicire is, mert azzal sokkal könnyebb, egyszerűbb, és jobb az etetés.

Üdv, föccer

mod: mr relativitás megelőzött..

RE: (#4) psyho85: Azt a b***s k**@a mindenit :((( :((( :((( :((( négy négy négy.!!!! Ez most komolyan megérdemli a kifestőkönyvet. Ez most nagyon durván kicsapta nálam a biztosítékot. Mi a kurva anyukért kezdik azzal, hogy cukros vizet, meg cumit adnak a gyereknek???? Ezek tényleg kretének. Melyik kórház ez? A jahn ferenc? Mindenkit le fogok róla beszélni, hogy akár csak a közelébe menjenek. Inkább fizetni magándokit, de ez így... Áááááá :(((

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.