2019. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

[rFactor] Mazda Skyactiv-D P1 (LMP1 – WEC 2014 Spec.)

Írta: | Kulcsszavak: rfactor . sim . autóverseny . mazda . le mans . wec

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Bevezető

Ezúttal egy fiktív autóval jelentkezem, amely a Lola B12/80-an karosszériára épül az LMP1-es kategória követelményeinek megfelelő Mazda dízel motorral és Michelin abroncsokkal.

Az autó a Simtek jóvoltából fejlesztett World Endurance Championship (WES) modhoz készült, a portugál fejlesztőcsapat által alkotott P1-es autóinak a tulajdonságait alapul véve, így tökéletesen illeszkedik az eredeti kínálatba.

A modom alapját és egyben jelentős részét a Simtek eredeti Lola B12/80-as modellje, illetve a japán rFactor bajnokság (MEC széria) szánt Mazda dízel erőforrása képezi több egyedi módosítással karöltve.
Az autó külsejét az amerikai TUSCC versenysorozat LMP2-es Mazda festése inspirálta, egyedi logókkal és textúrákkal készítettem el. Az autó cockpitjában a Mazda márkajelzést adtam hozzá a kormány textúrájához, illetve a műszerfal jobb oldala lett minimálisan módosítva.

Következzenek a képek, letöltési link pedig a megszokott módon a cikk alján.
Letöltés - Információk

Az autó a Simtek World Endurance Series (WES) v1.1-es modjához készült, így ennek a feltelepítése elengedhetetlen. Az autót csak be kell másolni a megfelelő mappába (rFactor telepítési könyvtár), ezt követően már fel fog tűnni a listában.

- WES v1.1 by Simtek
- Mazda Skyactiv-D P1 v1.0

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.