2020. február 25., kedd

Gyorskeresés

Gene Roddenberry's Andromeda

Írta: | Kulcsszavak: sorozat

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

[kép]

Sötét idők járnak. A valaha létezett legfejlettebb civilizáció, a Csillagszövetség összeomlott. Ám egy kicsiny, de eltökélt csapat hozzáfog, hogy újjáépítse a romba dölt világot. Hosszú idő után ismét feléled a remény, egy elfeledett űrhajó, az ANDROMÉDA fedélzetén.

2000-ben elkezdték forgatni az Androméda sorozatot. Scifi rajongóknak kötelező darab, hisz műfaja: akció-kalandfilm-sci-fi-sorozat
A sorozatból 5 évad született. Eredetileg csak 4 évados volt (Gene Roddenberry alapján), de a készítők úgy vélték, hogy kell még egy ötödik évad. Mindegyik széria 22x40-45perces részekből áll.

Főszereplői:
Dylan Hunt kapitány:Kevin Sorbo
Rebeka 'Beka' Valentine:Lisa Ryder
Tyr Anasazi:Keith Hamilton Cobb
Androméda:Lexa Doig
Seamus Zelazny Harper:Gordon Michael Woolvett
Trance Gemini:Laura Bertram
Rev Bemrent Stait

A sorozatban szépen nyomon lehet követni az eseményeket, karakterek fejlődését. Effektből is van bőven. Bár sokszor ugyanazokat az efekteket mutatják.
Tulajdonképpen az első rész a legfontosabb része az egész sorozatnak. Elég sok részben utalnak rá, sőt még meg is változtatják a történéseket! Össze áll a csapat, mely újra összehozza a csillagszövetséget. A pár évad alatt ez sikerül többé-kevésbé.
Elég sok látványos és izgalmas részt mondhat magának a sorozat. A sok jót tetőzi a zene, ami elég jól sikeredett.
Mielött agyon dicsérném a sorozatot, el kell mondanom, hogy az ötödik évad már nem olyan mint az első 4. Sok kérdésre megkapjuk a választ. Valahogy nem a legjobb. Szerintem az igazi befejező rész a negyedik évad 22es rész. Ott meg volt minden ami belefér egy sorozatba és egy befejező részbe. Majd a folytatásban már csak azt látjuk, hogy kedvenc hőseink egy kocsmában töltik napjaikat.

Ha még nem láttad a sorozatot, akkor itt az ideje, hogy nézd meg. Remélem első logout-os írásomban érthetően fogalmaztam.

Néhány link:
[link]
[link]
[link]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.