2019. augusztus 17., szombat

Gyorskeresés

Magyar Rap albumok

Írta: | Kulcsszavak: magyar rap . rap cd . rap zene

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Már nem emlékszem pontosan mikor kezdtem el gyűjteni kizárólag a magyar rap/hip-hop albumokat, olyan 2011-re tippelnék.
Ebben az időben még nem voltak ennyire elterjedve a digitális platformok, ezért ha nem vettük meg a lemezt, és az nem került fel letölthető formába sehova, akkor lemaradtunk. Emlékszem nem egy lemezzel jártam így. A legtöbbször mindent maguk az előadók intéznek, legyártatás, postára adás stb. és ha elfogyott az a kevés darab (ezek nem jelennek meg több ezer példányban), akkor még az eredeti CD-ről is lecsúsztunk.

Szerencsére a mai napig jelennek még meg CD-k, hiába mondják, hogy lejárt az ideje. Valami kézzelfogható kell szerintem. Sokszor mondják, hogy nem éri meg legyártatni a CD-t. Ezt nem teljesen értem, nem látok teljesen bele, de max 500 Ft-ért legyártható egy lemez, és átlagosan 2500 Ft-ért szokták adni.
Jó persze nem ebből lesznek gazdagok, de a rajongóknak ez ereklye, és biztos vagyok benne, hogy nem jönnek ki mínuszba vele az előadók sem.

Pár hete csináltam egy csoportot facebook-on, ahol a gyűjteményemről osztok meg képeket (egyelőre nincs teljes gyűjteményes kép), illetve az újabb szerzeményekről, egyéb magyar rappel kapcsolatos dolgokkal vegyítve. Akit kicsit is érdekel a téma, csatlakozhat, mindenki megoszthatja a saját gyűjteményét is.

:)

Hozzászólások

(#1) M0ng00se


M0ng00se
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem ma jött meg ez :U

5GHz

(#2) plevips válasza M0ng00se (#1) üzenetére


plevips
(junior tag)
LOGOUT blog (1)

:C

(#3) plevips


plevips
(junior tag)
LOGOUT blog (1)

HAMAROSAN!

PKO - Fekete Péntek EP (2019)

2019.09.13

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.