2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

My tapasztalat : LG KP501 orange

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Miután sajna az a rosszindulatú bácsi eltulajdonította a 5310esem..engedély nélkül :((( :) így hát ezt a telefont néztem ki, majd vettem meg magamnak. Ismét nem teszt, csak tapasztalat! Sokan mondták hogy egy szar. nem kell senkinek stb...érdekes a tábor másik fele, meg dícsérte .. bár nem tudom mit várnak egy 32 000 Ft-s telefontól..örüljünk neki hogy nagy kijelző szép képe van ( bár sajna,csak 18bit ), érintő képernyő bla bla..ugye sem 3G se 3,5G, se wifi, se AF (autófokusz)..de ezt minek "rendeljük" bele..ha ott van az asztali / hordozható gép, illetve a Digit fényképező gép? ...felesleges. Nagy váltás volt ez nekem..pont olyan mint mikor az alkatel csúnyácska, monokróm telefonom felváltotta, a színes Siemens A60, majd a Nokia 5310 -> LG KP501 :) hát igen..ez ilyen nagy előre lépéses dolog.

Nos hát, róla van szó:

Adatátvitel

- Bluetooth: v2.1 A2DP
- EDGE: Class 10. 236.8 kbps
- GPRS: Class 10 (4+1/3+2), 32 - 48 kbps
- USB: v2.0

Kijelző

- Méret: 240 x 400 képpont, "3.0
- Típus: TFT érintőképernyő, 256 ezer szín (18bit)

Akkumulátor

- Li-Ion 900 mAh
- Beszélgetési idő: Akár 3 óra 30 perc
- Készenléti idő: Akár 350 óra

Memória

- microSD (TransFlash) valahol 8GB, máshol 16GB a max.
- belső: 48 MB

Kamera:
- 3.15 MP, 2048x1536
- QVGA @12fps 320x240

Tácspad x)

- Nos..sajna én nem kaptam hozzá fóliát, de így is egész jól viselkedik, ceruzát ritkán használom, inkább az ujjakat, azokat egész jól lehet használni, ha jól van kalibrálva (mert, hogy azt is lehet)

Flash UI

- Tapasztalatból annyi, hogy néha várni kell rá,( kopp kopp, csak ez legyen a hátrány ), egyébként, szép,látványost áttekinthető. Bár én feleslegesnek tartom az elforgatható asztalt, mikor oldalra húzzuk az ujjunkat, bejön egy másik "háttér" ott telefonszámos embereket x) lehet kirakni az asztalra olyan linuxos, több ablakos beütése van :DDD, Képernyő csak bizonyos esetekben fordul csak el( sms, galléria, plusz pár írásnál pl névjegyzék írás, szerkesztés )! Office dokumentumokat megjelenít,(pdf,doc,xls) bár lapozni, nem jöttem rá hogyan kell (kapunk hozzá egy szép cerkát is,rajzoláshoz jó, de ennyi )

All in one :

Szerintem egy jó telefon, bár anyaghasználatát tekintve, nagyon könnyű, picit izzasztó műanyag külső, de masszív (legalábbis eddig).Képeket egész tűrhetően fotóz , AF hiányzik rendesen de sebaj bár..ahogy néztem színekben szegény képeket készít. DE! gyorsan menti el őket, képnézegetője gyors, miniatűrben ad elő mindent, kép videó minden egyben. (ezeket persze oldalt nézve nézni a legjobb ). Zene ! mert azt kihagytam :B fülessel annyira nem vészes, egy erős közepes, bár ajánlott venni egy szétszedhető fajtát és máris 3,5" jack megy is bele (ha nem javítsatok ki ) kihangosítva rohadt jól szól (mono) (mihez képest..) Mivel én függetlenül vettem, így nekem kellet a net beállításokat elvégeznem, amivel majd egy délutánt szarakodtam mire rájöttem mit hova, de bingó sikerült, erre meg az msn nem akar működni van rajta egy orange messenger, bár sim invalidot ír ki..nem tudok vele mit csinálni nem müxik . Ebuddy meg nem akar csatlakozni, shmessenger meg nem akarja elfogadni a jelszót és a acc nevet..mármint amit kell neki csinálni érdekes..(aki ebben tud segíteni várom szeretettel ;) ) Net? hát igen net..mert netezni is lehet telefonon, bár szerever sebességet ne várjon senki, mert ugye csak EDGE van a telefonon, buszon, út közben elmegy egy iwiwet, Ph!-t nézni azt kész..koleszba jó ez . Aki persze ezeknél többre vágyik, ne legyen sóher, nyissa ki a pénztárcáját és vegyen mást.
Én eddig "jófélének" tartom a telefont :R

beállítások filmekhez:
Format Factory (ingyenes)
Esetleg 16:9 vagy autómakitusra érdemes rakni,a kiterjesztést

Hibákért, elnézést, szóljatok, javítom! Jó olvasgatást!

egyéb megjegyzés: adattár akkor működik, ha minden egyéb futó alkalmazásból kilépsz..érdekes

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.