2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

A Skype kezdőoldal jelenleg nem érhető el.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Bár megírtam a Skype fórumon is az alábbiakat - és lehet, hogy kikapok érte, de úgy gondolom, hogy itt is közreadom, mivel talán nem csak az ottani szűkebb résztvevőket érinti.
Biztos találkozott már más is vele, nem csak én, hogy amikor megnyitom a Skype-t, akkor az első, ami bejön, hogy „ A Skype kezdőoldal jelenleg nem érhető el. Látogasson ide később, hogy megnézhesse híreit és figyelmeztetéseit.” Ez baloldalon a „Kezdőlap” címet viseli. Soha nem ad ki több információt, nem tudni, mire való. Ha a feladatkezelőben leállítom, azonnal ujraindul, néha több szálon is. Ezen kivűl terheli a processzort. Ez a „SkypeBrowserHost” indítás. Ez az utóbbi idők frissítéseivel jött be, azelőtt soha ilyet nem láttam. Mivel felesleges, le kell állítni, de ha símán kitörlöm a Skype telepítő-Browse mappából, akkor instabillá válik a Skype. A megoldás a következő:
Zárjuk be a Skype-t, ha már fut. Hozzunk létre és nyissunk meg egy szöveges fájlt a „Jegyzettömb” segítségével az asztalon (vagy bárhol máshol). Hagyjuk üresen, ne írjunk bele semmit, majd „Mentés másként”, módosítsuk a „Fájl tipusa” – „Minden fájl”-ra. Mentsük el „SkypeBrowserHost.exe” fájlként. Kapunk egy üres kockát. Nyissuk meg a C-Program Files – Skype – Browse mappát és ott töröljük az ott lévő eredeti „SkypeBrowserHost.exe” fájlt és a helyére az új exet tegyük be. Ez nyitáskor becsapja a Skype-t. Ezután a program gond nélkül és a szöveg nélkül indul. Viszont ha frissűl a program, akkor ezt sajnos mindig meg kell tenni, érdemes elrakni a kész pótlást egy külön mappába. (és a frissítést leállítni, csak ha muszály, akkor frissítsünk.).
Már korábban – amikor a Skype átállt a Microsofthoz - a reklámokat sikerűlt leállítanom, mostmár ez is a helyére kerűlt.

Hozzászólások

(#1) mbalint987


mbalint987
(fanatikus tag)

Nekem is sokszor előfordult ez a kezdőlapos hiba, de mostanában nem jelentkezik. Akivel tudok, azzal Discord-on beszélek, a Skype már rég nem olyan, mint amilyennek kéne lennie.

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#2) KaiotEch


KaiotEch
(PH! nagyúr)

Jó, csak a helyesírási hibákat javítsd: indúl -> indul

Nekem amúgy elő sem jön, mert hosts-ba tiltottam.

[ Szerkesztve ]

Állítólag csak a halál a biztos, bár amióta valaki okos kitalálta a nekromantákat, már az se. Ha nem működik jól a Xiaomi telefonod és fejfájást okoz, akkor az a MIgrén? ™ || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#3) pibácsi válasza KaiotEch (#2) üzenetére


pibácsi
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazad van, elnéztem, javítom. A reklámokat én is HOSTS-ba tiltottam le, de ez így praktikusnak tünt.
Működik.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.