2022. május 25., szerda

Gyorskeresés

Ti hogyan bántok az információ túlterheléssel?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Van egy témakör, sok cikk és videó érhető el belőle, heteken keresztül lehetne 0-24ben ezt tanulni, viszont ha folyton ezzel foglalkozok, akkor a régi dolgokat szépen el is felejtegetem, szóval kezdhetem előről.
Ha találok egy nagyon jó cikket, és bementem könyvjelzők közé, akkor éppen amiatt, mert szinte végtlen friss tartalom érhető el, amit folyamatosan fedezek fel, a régi dolgokhoz soha nem fogok visszajutni másodjára.
Lehet hogy egyszerűen balanszban kéne tartani a tanulást és a megvalósítást, és akkor a való élet bebizonyítja, hogy valóban melyik tudás volt hasznos, és mi felesleges?
A gond ott van, hogy a téma bizonyos részeit csak évek mulva fogom tudni megvalósítani, addig meg egész sokminden kieshet a fejemből, szóval lehet hogy az egészet hagyni kéne, és csak akkor kéne lekezdeni tanulni, amikor már aktuális lesz.
Viszont akkor előfordulhat az, hogy megbánom, hogy az addig eltelt időt elvesztegettem tanulás helyett.

Hozzászólások

(#1) Phvhun


Phvhun
őstag

Ilyen cégvezetés, termékfejlesztés és hasonló témakörökről van szó.

(#2) FehérHolló


FehérHolló
veterán

Mindig csak annak kell utánanézni, ami a következő lépéshez kell.
Ha a célhoz vezető utat alapban nem tudod lépésekre bontani, akkor meg vagy nincs érzéked hozzá, vagy nem értesz az egészhez semennyire, és inkább mással illene foglalkozni. :)

Skynet is real. It's called Google.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.