2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

2013 a kocka alakú szemüvegen át

Írta: | Kulcsszavak: 2013 . geek . smartphone

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Már megosztottam ezt a kis szösszenetet az évadzáró mobilarénás cikknél. De mivel szeretném ha 1 év múlva is meglenne, így itt őrzöm meg.

Az írásom némely részével való egyet nem értés engedélyezett, sőt egyenesen kötelező. :)

Legjobb kamera: Lumia 1020 - A finnek beletették a szívüket és lelküket a gépbe, az eredmény magáért beszél.

Aminek nem értem a létjogosultságát: Iphone 5C - Lehet, hogy Indiában és Afrikában van piaca, de a Nyugati világban szerintem nincs.

Ami nagyon odab@sz:
Sony Z Ultra GPE (=Google Play Edition) - Nagy, Sony, és stock Android fut rajta. Nekem nagyon bejön. :C

Ami csalódást keltett: Huawei Ascend P6 - Nyomogattam, lassú a Nexus 4-hez képest, és alig van benne használható szoftveres innováció.

Ami már nagyon unalmas: Samsung Galaxy S4 és Iphone 5S - Az egyik bili műanyag, míg a másik folyton beégeti magát a hibáival. És mindkettőn ott van az a gagyi fizikai gomb a képernyő alatt. Unalmasak vagytok, tessék újat alkotni!

Ami hatalmasat durrantott: LG G2 - a hátulgombolós dizájn bejön.

A legérdektelenebb telefon: BB Z10 - Mikor szűnik már meg a BB?

A legjobb dizájn külsőleg: HTC One - A dupla hangszóró rács nagy ötlet volt.

A legszebb telefon külsőleg: Sony Xperia Z1 - Azok az élek és az üveg felület gyönyörű, ennél szebbet nem fogtam a kezemben idén.

A legjobb gyártói felület tele extrákkal: Samsung Galaxy Note 3 - Persze ehhez az Spen is kellett, de kitettek magukért.

Amelyeknek a legjobban örültem: Samsung Galaxy S4 GPE, Sony Xperia Z Ultra GPE, HTC One GPE - A frissítések miatt kedvelem ezeket a modelleket. Ahogy megkaptam a 4.4.2-őt, ezekre 1-2 hét múlva szintén elkezdték szórni az androidpolice szerint. A Motorola Moto X szintén jól teljesít ezen a téren.

Kedvenc tablet: LG G Pad 8.3 - Szép, és nincs csúnya fizikai gomb az elején. Ráadásul ebből is van GPE verzió, amely még vonzóbbá teszi.

Aminél azt kaptam, amire vártam: Nexus 5 - Nexus 4 tulajként nem érzem, hogy váltanom kéne rá. Ám ha önmagában nézem, akkor simán megvenném, mert azt nyújtja, amire szükségem van.

A legrosszabb oprendszer idén: Firefox OS - Kb. úgy akad, mint szánkó a betonon. Ezen még nagyon sokat kell csiszolni. Persze lehet, hogy fekete Afrikában ez így is elmegy és hatalmas örömtáncot lejtenek a meztelen bantu négerek miatta, de a fejlett világban ez még kevés.

A legkedveltebb oprendszer idén: Jolla - Szerettem és teszteltem a Meegoot, így ezt nagyon vártam. Hajrá, csak így tovább.

A legrosszabb ár/érték arányt képviselő termék: Samsung Galaxy Gear - Csúnya, buta, drága.

Ami egy helyben toporog: Google Glass - Persze ez nem a Google hibája, de akkor is. Várnám a mindennapi használat tapasztalatait valódi emberektől, hírekből stb.

A legígéretesebb technológia: 3D nyomtatás - Vajon mennyit kell várni arra, hogy mindennapos legyen az orvosi felhasználás terén? Pl. fogsor, protézisek stb.

Végül pedig a legjobb ár/érték arányú készülékek idén: Motorola Moto G és Lumia 520 - Szép külső, gördülékeny rendszer és olcsó ár.

Hozzászólások

(#1) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

5c-re reagálva. Menny ki külföldre, főleg Európa nyugati részére, minden második embernek ilyen van a kezében. Nem pedig 5 vagy 5s. Amit nem igazán értek én se így elsőre.

(#2) Jacak


Jacak
senior tag

Hm,a fizikai gombokról tényleg jó lenne leszokniuk,nekem is nehézkes már,ha ilyent nyomkodok...

• P30 Pro 8/256,Redmi Note8T,Lenovo M10 •

(#3) petipetya válasza Vasinger! (#1) üzenetére


petipetya
nagyúr

Azt lehet tudni, hogy milyen korcsoport?

"nincs rá lezsóidő"

(#4) laiser


laiser
csendes tag

BB Z10 - Mikor szűnik már meg a BB? Gratulálok...

42 az életem értelme

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.