2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

Én vs. Bestbyte

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szeretném ebben a bejegyzésben megosztani a tapasztalataimat a Bestbyte-al, amik eddig egyáltalán nem pozitívak. Rendeltem tőlük egy ilyet 12.18-án karácsonyi ajándéknak. Meg is érkezett másnap, ez az egyetlen pozitívum (eddig). Persze nem bontottam ki, mert ajándéknak szántam. Ez nagy hiba volt. Amikor kibontották az ajándékot, akkor derült ki, hogy hibás a termék: le van törve az input csatlakozója, kopottak a feliratok, tele van karcokkal, egy szóval használt terméket küldtek. Képek: [link]
Természetesen ezt egyből jeleztem is nekik, még karácsony napján küldtem e-mailt (26-án). Itt jön a negatívum. Konkrétan le se sz.rnak, még válaszra se méltattak. Pedig két helyre is ment e-mail: egy az ügyfélszolgálatnak, egy az ügyintézőnek, akinek az e-mail címe szerepelt a rendelés visszaigazolásában. Tudom, hogy ünnepek, de azért volt közte néhány munkanap is.
Egyenlőre így állok, ha ma sem válaszolnak, holnap felhívom őket, bár sok jóra nem számítok.

Ezzel (még) nem akarok senkit elriasztani tőlük. Lehet, hogy rendes cég, csak nagyon sok panasz érkezik ilyenkor hozzájuk, és egyszerűen nincs idejük időben válaszolni mindenkinek. Majd meglátjuk, hogy alakul a dolog a továbbiakban.

Hozzászólások

(#1) kemotox


kemotox
(PH! addikt)

Én mindig elnéző vagy az ilyen dolgokkal kapcsolatban. Nem véletlenül adnak garit mindenre, meg szokott lenni X napon belül azonnal kicserélős dolog is. Ma már übertömeggyártás megy akármiről is legyen szó, előfordul sokszor, hogy gyári hibás a termék. Bosszantó, de kicserélik, úgyhogy minden jó ha a vége jó.

DE EZ!

Hogy a francba lehet "véletlenül" egy használt... bocs, nem hogy használt, inkább szétcseszett, leharcolt cuccot elküldeni a vásárlónak??

Isten útjai kifürkészhetetlenek, de a tieid nem kellenek, hogy azok legyenek. Használd az indexet nyugodtan.

(#2) peter9228 válasza kemotox (#1) üzenetére


peter9228
(senior tag)

És ráadásul ezt megpróbálták úgy elfedni, hogy ráraktak egy fóliát...

Még a kapacitása is érdekes. A honlap szerint 5200 mAh, dobozon szintén 5200 mAh, a dobozon belüli leírásban pedig már csak 2600 mAh. Mondjuk ez szerintem csak elírás, mert magán az eszközön is 5200-as felirat van.

(#3) Lauda


Lauda
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valamelyik troger elado/raktaros kicserelte gondolom. Szaradjon le a keze. Raadasul ajandek volt. :W

(#4) gyurkikrisz


gyurkikrisz
(PH! addikt)

Írd meg a homar.blog.hu nak, ott nagyobb a közönség, és többen is láthatják amit műveletek. Volt olyan hogy annak hatására kezdett el foglalkozni a cég az egyik ember esetével miután oda kitették, mert ott nagyobb vízhangot kapott.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#5) peter9228 válasza gyurkikrisz (#4) üzenetére


peter9228
(senior tag)

Meg is fogom, ha a héten sem válaszolnak.

(#6) II.Démonlord


II.Démonlord
(tag)
LOGOUT blog

Én már több dolgot is tőlük rendeltem, és eddig nem volt semmi gond. Mindig max. 2 napon belül hibátlan állapotban át tudtam venni a rendeléseket.
Igaz nem futárral volt a szállítás, hanem egy üzletbe kértem. Így még szállítási díj sincs :D Bár néha mindenképpen ingyen lett volna. Az üzletben pedig az eladó minden esetben megkérdezte, hogy fizetés előtt ellenőrizni szeretném-e, de ha nem, akkor is él a 8 napos visszafizetés. Lehet neked is ezzel kellene vagy kellett volna élned.

[ Szerkesztve ]

(#7) vimes


vimes
(senior tag)

Valószínű, h valamelyik dolgozó művelhette, mert azt lehetetlennek tartom, h VÉLETLEN a gyárban egy használt darab kerüljön egy új termék dobozába. Költse gyógyszerre a hasznot, amit más megkárosításával szerzett.

Ez arra volt jó lecke, h mindenképpen ellenőrizzük le a vásárolt terméket, mert előfordulhat, hogy hibás a cucc, vagy ez... minden jobb annál, minthogy karácsonykor csalódjunk, bosszúságunk legyen. Mindenbizonnyal az ajándékozott is megérti, hiszen az ő érdekében történik a vásárlás utáni kipróbálás, hogy az ehhez hasonló eseteket elkerüljük.

"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

(#8) turikoczka válasza vimes (#7) üzenetére


turikoczka
(fanatikus tag)

Karacsonykor vettunk egy power banket ami hasznalt volt. Persze ez csak szenteste vettuk eszre igy csak az unnepek utan tudtuk visszavinni, ahol beis kuldtek a szervizesekhez. Ket het mulva jott az uzi h megjott a boltba. Batyam jon haza h nem cserelik mert mi rontottuk el. Na mondom lehet probalkozni, visszamentunk es el kellett magyaraznom h a termek szine se stimmel... Kicsit elvonult megkerdezni a kollegajat, majd kijott h sry osszecsereltek a termeket es ma vagy holnap ertesitenek arrol h mi lesz... Szep...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.