2022. november 27., vasárnap

Gyorskeresés

Hungary Warrior

Írta: | Kulcsszavak: clash royale . youtube . hungarywarrior

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ez a Hungary Warrior klánbibliája!
Itt találod bővebben a tudnivalókat!

A klánról:

Ez a klán (Hungary Warrior)2018.01.30-án jött létre.Klán leadere(PETI13).2 Co-Leader ElectroWarrior
és ATIS.Szeretnénk ha jól éreznétek magatokat ezért jöttünk létre!De ehez be is kell tartani pár szabályt.Amit természetesen komolyan kell venni!

Clán chestbe való gyűjtés:

A cc-be minimum 20-at kell berakni!De persze lesznek olyan emmberek akik ezt túl lépik.
Ha valaki a gyűjtésbe első lesz azt biztos,hogy elderrel jutalmazzuk!

Ha nem tudsz gyüjteni:

Ilyenkor az a teendő,hogy kiírod a chatre hogy pl.:(Nagyinál vok sütit főzünk :D)
Ekkor van az hogy valamelyik Co-Leader vagy a Leader(PETI13)jóváhagyja azt!

Rang kunyizás::

Ezt vesszük a klánba a legkomolyabban!Ha kunyerálod a rangot akkor először figyelmeztet valamelyik Co-Leader és ha utána se hagyod abba természetesen KICK!

Co-Leader rang megkapása:

Ezt rangot csak nagyon ritkán lehet megkapni!Első és a legfontosabb az a aktivitás és hogy mennyi ideje vagy benne a klánba.Minimum határidő 3hónap!

Donate:Min.:250/HÉT
ez szerintünk reális.

Elder rang tudnivalók:

Valamennyi klán tag előtt nyitva áll a lehetőség, hogy elderi kinevezésben részesüljön. A rangot a klánért végzett kitartó erőfeszítéseitek elismeréseként ítéljük oda.
Az elder rang régebben aktív játék (=sok donate) után lényegében "automatikusan" járt, akik így kapták meg, azoktól már nem kerül elvételre, ám a továbbiakban ezt a rangot csak több heti kiemelkedő teljesítmény (donate, clan chest), és megfelelő viselkedés esetén lehet megkapni.

Elderi kinevezés feltétele a következő:

- aktív játék: minimum donate átlag 500+/hét, clan chest 15 crown /nap átlag (legalább 2 héten keresztül)
- kulturált viselkedés a chaten
- és ne kérdezgesd, hogy ”mikor lehetek elder”, (éles szemű co-leadereink vannak, akik mindenkit kineveznek aki érdemes rá. :)

Elderek jogai, kötelezettségei:
- aktivitás fenntartása (min. donate 250/hét,)
- az elderi ranggal jár, hogy jogosultságot kaptok a member ranggal rendelkező tagok kirúgásához. Kéretik felelőséggel eljárni e tárgykörben és tényleg csak indokolt esetben élni a lehetőséggel. Szükség esetén inkább kérjétek ki egy co-leader véleményét a döntés előtt. Védettséget élvező személyt még véletlenül se rúgjatok ki! (védettséget lásd lejjebb)
Szigorúan tilos csak azért kirakni valakit, mert nem szimpatikus, vagy mert épp kell egy hely valakinek, így az elder rang bár kirúgási joggal is jár, ezzel megfelelően kell bánni!
- amennyiben üresedés van, az elderek a klántagsára pályázók jelentkezéseit is elfogadhatják vagy elutasíthatják. Lehetőleg magyarokat vegyetek fel. Az egyértelűen külföldieket, illetve azok jelentkezését, akikről nem tudjátok eldönteni, hogy magyarok-e (mert mondjuk még egy köszönést sem voltak képesek odapötyögni) utasítsátok el. Ismerőseitekre mindez persze nem vonatkozik.
- Olvassátok a klán chatet! (Ez nagyon fontos!) Előfordulhat, hogy azért van üresedés, mert a helyet egy meghatározott személynek tartjuk fenn. Ezt a chaten jelezni szoktuk, így ilyenkor mást ne vegyetek fel erre a helyre. Az is előfordulhat, hogy valaki jelzi a chaten, hogy meghatározott ideig inaktív lesz. Ilyen személyt ne rúgjatok ki!

Member rangúak:
Természetesen a member rang is a klán teljes értékű tagjait jelöli, nincs negatív hatása, ha valaki ebben a rangban van.
Jelenleg 3000 trophy a belépési küszöb, ezt egyedi esetben lentebb lehet vinni, de hosszú távon minden tagnak illik elérnie az épp aktuális belépési trophy számot. Az aktív játékosoknak ez nem szokott gondot okozni.

Védettség:
Előfordulhat, hogy valaki bizonyos ideig egyáltalán nem tud játszani (pl. telefon tönkremegy, szülők elveszik stb.), vagy inaktivitás miatt nem képes teljesíteni a minimum követelményeket. Ez esetben a chaten (prohardver klán fórumon) előre kérheti, hogy védettséget kapjon. Ekkor nem kerül kirúgásra/lefokozásra az illető. Védettséget általában 1 hétre, különös indokkal max. 2 hétre lehet kérni. Aki előreláthatóan ennél hosszabb ideig nem tud megfelelően játszani inkább lépjen ki, ígérem később amit lesz hely visszavesszük.

Kirúgás:
Aki teljesíti a követelményeket, azt nem fogjuk kirúgni vagy lefokozni. A minimum követelmény szabályok megsértése sem jelent automatikus kirúgást, mivel ezt általában megelőzi egy vagy több figyelmeztetés a chaten, (eldereknél előbb lefokozás), és csak ezek után merül fel, hogy valaki kikerüljön a klánból.

Jó játékot mindenkinek!

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.