2021. január 23., szombat

Gyorskeresés

PH! Android homescreen verseny előkészületek

Írta: | Kulcsszavak: verseny . android . PH! . homescreen

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A rendes cikk hamarosan elérhetővé válik, remélhetőleg.. :)

Itt lesz majd.

Hozzászólások

(#1) bAtt001


bAtt001
addikt

akkor megkezdem, most van kis időm. lehetne külön lockscreen és homescreen kategória, a minimal antiminimalt nem szedném most annyira külön szerintem, bár ez megfontolandó. akkor minden zsűri 10es skálán pontozná az összes képet, aztán átlagolunk és sorba rendezünk :) jah és lehetne +1 kategória hogy a zsűri képei csak h ne maradjunk ki teljesen a dologból, ezeket persze nem számolnánk bele a többi közé, csak úgy poénból :B

(#2) pepe091


pepe091
MODERÁTOR

A szabályok kapcsán bárki szolgálhat ötletekkel, nem csak a zsűritagok.
Először azt kellene eldönteni, hogy modding, vagy sima verseny legyen. Előbbi hátránya, hogy csak előre megadott háttérképeket lehetne használni (hasonlóan a desktop modding versenyhez). Szerintem így elsőre maradjunk a hagyományos versenynél, szabad háttérválasztással. De persze ha a többség az ellenkezőjét szeretné lehetne modding is.

Valahogy ellenőrizni is kellene, hogy csak saját munkák kerüljenek nevezésre, ami azért nem lesz egyszerű.. A versenyen bármilyen launcher, widgetkészítő, ikontéma, képszerkesztő (PS, gimp ..stb) használható lenne.

(#1) bAtt001

Ez a külön lockscreen és homescreen is jó ötlet! Esetleg ezt függetlenné is lehet tenni, hogy aki akar csinálhat mindkettőt, de külön külön is nevezhető lehetne, ha valaki csak home-ot akar, attól nevezhet.

[ Szerkesztve ]

(#3) animoo válasza pepe091 (#2) üzenetére


animoo
senior tag

Szerintem adjunk szabadsagot a versenyzoknek. Lehet barmilyen hatterkep. Azon agyalok, hogy a mas altal keszitett ikonpackeket talan nem kellene tiltani. A widgeteket es egyebeket szigoruan igen, de az ikonokat egy jo koritessel akarmilyen designba be lehet agyazni (attol meg krediteljen a hasznalo). Persze dicseretesebb a kizarolag sajat elemek alkalmazasa.
A hs-ls kategoria kulon oke, a minimal kulonvetele erdekes kerdes, en mellette is vagyok meg nem is:)

Egyebkent aki napi szinten benne van, az kiszurja a playes egyebes cuccokat szerintem.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."

(#4) pepe091 válasza animoo (#3) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Rendben. Akkor widget csak saját készítésű lehet, az ikonpack és háttérkép lehet bármilyen.

(#5) bAtt001 válasza animoo (#3) üzenetére


bAtt001
addikt

ikonokat mindenképp lehessen használni, elég kevés ember áll neki gyártani sajátot :) widgetben inkább a gyári + saját ami jobb lenne ha már megkötjük. a minimal meg ne legyen így jobban belegondolva külön elég a 2 kategória (ls, hs) nem kell 4 (mini ls, mini hs, anitmin ls, animin hs), szerintem

pepe, persze igen ls és hs teljesen külön lenne :)

[ Szerkesztve ]

(#6) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Jól hangzik, lusta vagyok egyénit kitalálni, majd akié tetszik elkérem :))

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || "Fixen gépbe rögzített vinyót ne nevezzünk már tárolásnak, az max átmeneti tár." by Dr. Akula

(#7) Dottore


Dottore
addikt

Egyetértek. Ikonok mehetnek, nem saját widget tiltva.

Amivel viszont nem, az a két külön ls, hs kategória. Két kategória két győztes. Minél egyszerűbb valami annál jobb. Azt gondolom elsőre semmiképp ne bonyolítsunk meg semmit, aztán később lehet cifrázni. Ez vonatkozik arra is, hogy ne legyen stílusbeli kategória sem, úgymint minimal és stb. Minek? Ha valaki persze tud egy jó érvet mellette, akkor el tudom fogadni.

Mellesleg csalni senki nem fog nem saját cuccal. Előbb utóbb kiderülne. Senki nem ekkora hülye, hogy bevállal 2x nagyobb égést fele annyi sikerért.

(#8) animoo válasza Dottore (#7) üzenetére


animoo
senior tag

Nevezni csak egy db palyamuvel lehessen?

Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."

(#9) Dottore válasza animoo (#8) üzenetére


Dottore
addikt

Az lehet több. Akár három. Nem nehéz kiválasztani a legjobbat és így az esélye is nagyobb a nevezőknek.

(#10) bAtt001 válasza Dottore (#9) üzenetére


bAtt001
addikt

3 a maximum mennyiség nem a kötelező, ezt azért írjuk majd bele tisztázásképp azért :) de mondjuk ha valami funkcionalitást akarnak bemutatni (előjövő/eltűnő) widgetek akkor azt 1 nagyobb képre vágják össze

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.