2020. április 6., hétfő

Gyorskeresés

History of the World of Warcraft

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Lehet szeretni, vagy nem szeretni de nem lehet vitatni hogy korunk egyik legsikeresebb játéka és a játék történelem legsikeresebb MMO-ja a world of warcraft. Személy szerint warcraft 3 óta vagyok az univerzum aktív része és körülbelül 1 éve gondolkozom egy "történelem könyvön" ezzel kapcsolatban ahol mélységében, háttér infókkal, érdekességekkel végig utazhatnánk hogy egészen a kezdetektől hogy is jutottunk el idáig. A world of warcraft classic indulása révén illetve hogy idén ünnepli 15 születés napját a játék pont aktuális is lenne. Kérdés hogy a logout olvasókat érdekli-e a dolog vagy pedig csak magamnak írnám.

Szóval tegye fel a kezét aki szívesen olvasná, csak egy kis igény felmérés.

Hozzászólások

(#1) Tothg86


Tothg86
(tag)

Én én! Jó ötlet!

(#2) alcsa


alcsa
(senior tag)

Jöhet! :R

(#3) DGND00r


DGND00r
(csendes újonc)

Ötlet maximálisan támogatva! :R

Ad Victoriam!

(#4) haverkulum

WoW-al magával nem játszottam, valahogy nem tudott lekötni de a lore nagyon tetszett mindig is, sörözés közben szoktak régebben haverok mesélni róla szóval én is beállnék a sorba :))

(#5) KISDUCK


KISDUCK
(őstag)

Yep! :)

(#6) pelgrim_v1 válasza haverkulum (#4) üzenetére


pelgrim_v1
(tag)

Nem a lore részével foglalkoznék (csak tő mondatokban) hanem a technikai, közösségi és egyéb részeivel. Nem azért mert nem tudnék egy könyvet meg tölteni a lore - ral (mert hűséges követője vagyok) hanem mert erre ott a wow lore fordítások nevű oldal. Nagyon szép munkát tettek le az asztalra.

Itt inkább a játék fejlesztéséről, adott időszak közösségi és technikai dolgairól és a többi lenne szó. Ilyen back stage dolog. Bőven van mit írni erről is és magyar nyelven nincs ilyen írás ( átfogó angol se. Előre szidom magam hogy megint mennyi munkát vettem a nyakamba, te jó isten mennyi idő lesz mire mindennek utána járok)

(#7) kemotox


kemotox
(addikt)
LOGOUT blog

Ne

(#8) pelgrim_v1 válasza kemotox (#7) üzenetére


pelgrim_v1
(tag)

Okot is kapok amiért ne?

(#9) Csapoati válasza pelgrim_v1 (#8) üzenetére


Csapoati
(nagyúr)

Te új vagy itt? :D

Én is szívesen olvasnám, bár láttam már hasonlókat (azt hiszem pár éve a PC Guruban is volt egy többrészes WoW-történelem cikksorozat).

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#10) Thusor válasza Csapoati (#9) üzenetére


Thusor
(őstag)

Csak költői volt a kérdés, legalábbis remélem :D

Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / HP Workstation z600 / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / DELL PowerEdge T20 / Xbox One / Xiaomi Redmi 2 PRO

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.