2020. május 26., kedd

Gyorskeresés

Gyors leszek!

Írta: | Kulcsszavak: jeffree . peet . kavarodás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem nagyon vagyok hozzászokva a hétköznapokhoz, mert a hétvégém hosszúra sikeredett, hála a LIGA-nak.
Mindenesetre mostmár hamarosan vége. Az ajándékok 2 kivételével megvannak, szóval minden király, holnap még elugrok vásárolgatni.
Hamarosan vége ennek a kínzó dohos épületben töltött félévnek is, bár már tök lazán veszem a dolgokat... Ma volt 6 órám, abból 3 darabon ott is voltam. Tegnap meg az épületben cirkáltam órák alatt, tablókat nézegettem. Szóval csak lazán...

Viszont továbbra is tépelődök a társadalmi élet problémáin, hogy hol van elkúrva a világ, hogy ennyire elfajultak az emberek. Jó vannak EMO-k, vannak punkok, rapperek meg csomó minden, de annyi stílusnak nincs értelme. Én gót vagyok, és baromira zavar, hogy a hajam miatt, mindenki leemóz, meg kötekednek az emberek. Ez néha tettlegességig fajul, ami nekem nem a legjobb, semmi kedvem az ilyenekhez.
Ezúton üzenem minden ilyen embernek, hogy a vasalt haj, csíkos ruha nem feltétlenül egy emon van, hanem mondjuk egy góton is, mivel ez az egész emo egy összelopkodott mocsok kis stílus... Utálom...

Tele van a fejem gondolattal, majd meg őrülök, annyira kavarognak a dolgok, talán Bog elnézni, hogy ilyen állapotban nem ma írom a cikket, hanem majd holnap.

A végére egy amerikai srácról adok egy videót, aki megnyerte a 'Queen of MySpace 2007' díjat. Sminkes volt, majd buzi lett belőle, mára hatalmas bevételt szerző nyomoronc. Génkezelt rózsanszínhajú homokos lett belőle. A videóban van róla egy tablókép is. Kíváncsi vagyok, hogy ha vannak ősei, akkor azok mit szólnak ehhez.
Vagy talán a pénz minden szájat be tud fogni?

VIDEO

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.