2020. június 6., szombat

Gyorskeresés

Fullon pörög az élet :)

Írta: | Kulcsszavak: peetwhite . blog . tanul . bog . teszt . úristen!

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sosem blogoltam még eddig, ez az első ilyen "művem".

Úgy vagyok vele, hogy a naplóvezetés a kislányok, a tanárok és a sok szabadidővel rendelkező emberek feladata. Olvasási réteg is ez.
Mivel nem vagyok kislány, se tanár, sőt, szabadidőm sincs sok, ezért én kilógok a sorból, de lesz, ami lesz, megpróbáljuk :)

Ez a nap amúgy totális káosz jelenleg itt a privát zónámban. Több tesztet is formázok/töltök fel, képeket vágok, két telefont élőben tesztelek... Emellett tanulok a holnapi történelem TZ-mre, kisebb-nagyobb eredményekkel. Ha nem lennék a tantárgyhoz segghülye, akkor élvezném a dolgot, de ez így csak fáradtságos, meg nem térülő szenvedés. Ráadásul olaszt is tanulok, ami olyan szinten rosszul megy, hogy végelkeseredésben magántanárt kerestem. De tízig már mennek a számok :DDD
A matek meg csak hab a tortán. A 15 fős csoportből 12 azt se tudja, mi az az algebra, de írunk holnap. De legalább annyi együttérzés van Jeneinébe, hogy ha 4-es alatt lesz az átlag, akkor nem írja be. Ezt én előre garantálom :)

Szóval fullon vagyok, és emellett Bog bíztatására még blogot is írok :))
Nem baj, ennyi kikapcsolódás nekem is kell. Ha meg megírtam a dolgozatokat, akkor feltétlenül leírom a jegyeket, hátha a stresszhelyzet, a sokfele áradó figyelem, a blogozás és anyám házi gofrija meghozza a gyümölcsét :D

Ennyit mára.

Peet

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.