2021. június 24., csütörtök

Gyorskeresés

Sample Center: Teszt áruház! [UPDATE!]

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egyre többet hallom reklámokban ezt a teszt áruházat, ahol állítólag a véleményeddel tudsz vásárolni, akár még kereskedelmi forgalomban sem kapható cuccokat is.
Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Első hallásra betudtam egy ilyen epontos piramis lehúzórendszernek, de túl sok reklámot találtam róla, ezért "gyanús" lett.
Átverés szaga van a dolognak? Meg lehet bízni benne? Esetleg minél hamarabb rá kell kapni a dologra?

A valódi vásárlói környezetet megjelenítő tesztáruházban élelmiszerek, kozmetikai és háztartási cikkek, a legmodernebb technológiát felhasználó elektronika, valamint szolgáltatások is elérhetőek lesznek(...)

Regisztrációs díj fejében a fogyasztók a kéthetente megújuló kínálatból egyszerre 5 terméket vihetnek haza, és előre lefoglalt időpontban mehetnek be megnézni az aznapi kínálatot. A tesztelés után egy rövid, online kitölthető kérdőív segítségével kell véleményt nyilvánítaniuk, pénz helyett ezzel fizetnek a termékekért.
-Milyen jogi következményei lehetnek, ha nem töltöm ki a tesztet? Esetleg fals adatokkal töltöm ki, vagy abszolút laikus vagyok az adott termékkel kapcsolatban.

A Sample Central nemzetközi felmérései szerint az áruházban tesztelők több mint 80 százaléka később meg is vásárolja azokat a termékeket, amelyekkel meg volt elégedve.
-Most akkor megtarthatom az árút vagy nem?

Regisztrációs díj: 1490 Ft

Éves tagsági díj: 4990 Ft
Ez nem tűnik vészesnek... Lesz vajon külön rang is? Átlag user - super user - vip - támogató stb?

Hozzászólások

(#1) No-kia


No-kia
őstag

nah, erre kíváncsi vagyok :R

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#2) kbencee


kbencee
aktív tag

Ha jól csinálják, és komolyan gondolják, tehát nem egy újabb lehúzás, akkor ez egy marha jó dolog tud lenni. Évi pár ezer forintért egy csomó új terméket tudsz kipróbálni, nagyon-nagyon megéri (mármint a világ civilizáltabb felén).
Azért tartok tőle, hogy hamar be fognak dőlni; nem vagyok biztos benne, hogy a magyar fogyasztói kultúra már elérte azt a szintet, hogy életképes legyen egy ilyen koncepció.

(#3) pckownz


pckownz
senior tag

Kicsit utánanéztem. 21-én indul. Regelsz, fizetsz, bemész előre letárgyalt időpontra, elvihetsz az ingyenes dolgok közül valamit, van egy teszt amit ki kell töltened vele, és ennyi infót találtam. Hogy meg lehet-e tartani, és hogy pontosan mekkora összeget kell fizetni, illetve milyenek az ingyenes termékek azt nem tudom.

(#4) SzaboZE


SzaboZE
addikt

http://penzcentrum.hu/vasarlas/maris_bedolt_a_magyar_bolt_ahol_ingyen_vasarolhatunk.1032989.html

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.