2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Heroes of the Storm - Quick Cast beállítások

Írta: | Kulcsszavak: Heroes of the Storm . HotS . QuickCast

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Frissítve: 2019. 03. 10.

Ez a bejegyzés álljon itt a Heroes of the Strom topik összefoglalójának kiegészítéséül! A játék optimális irányításáról lesz szó, illetve listázom az összes hős ideális Quick Cast beállítását. Ez jó kiinduló alap lehet azoknak is, akik már ismerik a Quick Cast jelentőségét, de globálisan csak egyféle beviteli módot (Off / On / On Release) használnak a képességek aktiválására. Az új beállítások megszokást igényelnek, főleg annak, aki eddig egyáltalán nem Quick Cast-olt, de mindenképp érdemes tenni egy próbát, mert csak így lehetsz igazán hatékony a játékban. A beállítások a saját tapasztalataimat tükrözik 15 ezer meccsel a hátam mögött. Enjoy destroy! ;)

Tartalom:

• Mentés és visszaállítás
• Kameranézet és a kurzor
• Basic attack és Stutter Step
• Időzítés a Shift gombbal
• Egyéb trükkök
• A célzás típusai
• Ajánlott Quick Cast beállítások

------------------------ Mentés és visszaállítás ------------------------

A Quick Cast Settings a játék menüjében, a Hotkeys menüpont alatt található. Itt lehet konfigurálni hősönként a beviteli módokat.

Ha eddig nem nagyon állítgattad a Quick Cast-ot, akkor elsőre érdemes bal felül létrehoznod egy új profilt a Create Profile gombbal.

Ezeket a beállításokat a játék automatikusan az offline és online profilod alá is menti. Ez azt jelenti, hogy ideális esetben egy újratelepítés és újra belépés után visszatöltődik. Ennek ellenére nem árt manuálisan is menteni. Az offline verziót itt találod (.StormHotkeys kiterjesztéssel):

Dokumentumok > Heroes of the Storm > Accounts > sorszámod > Hotkeys

Ha nem akarsz a lentiekket bíbelődni, használhatod a beállításaimat alapként. Ebből a TXT-ből másold ki a szöveget, és írd felül egy szövegszerkesztővel a te .StormHotkeys fájlod tartalmát vele! Pluszban annyi található benne, hogy el fogod tudni forgatni a kameraállást az Insert és a Del gombokkal. :)

------------------------ Kameranézet és a kurzor ------------------------

Az első és legfontosabb tényező a megfelelő kameranézet. A játék alapbeállítás szerint követi a hősöd mozgását, de ezt mindenképp ki kell lőni, máskülönben átláthatatlanok lesznek a csaták. Arról nem is beszélve, hogy a folyamatosan mozgó háttér, és az ezzel együtt járó vibrálás a szemednek is rosszat tesz. Ezt az Options > Mouse and Keyboard > Scrolling részen tudod letiltani az Enable Camera Follow előtti pipa kivételével.

Ha kikapcsoltad, akkor menet közben a kurzoroddal tudod oda tologatni a képet, ahova épp szükséges. Ilyenkor a képernyő széléhez kell érintened a kurzort egy-egy pillanatra. Ehhez nem árthat, ha egy kicsit feljebb viszed a Mouse Scroll Speed csúszkát, hogy gyorsabban reagáljon a kamera.

Ha nem így kezelted eddig a játékot, akkor fura lehet, de muszáj megszokni, mert sokkal nagyobb szabadságot kapsz így, és mindig előre tudsz készülni a leendő támadások helyére stb. Ez, kombinálva a Minimap használtával szükséges a továbbfejlődéshez. Ha elvesznél a képernyőn, mindig megnyomhatod a Space-t, hogy a kamera a hősödre ugorjon. Vagy ideiglenesen akár nyomva is tarthatod, hogy a képe a hősöddel együtt csússzon, ha pl. Morales Medivac-jével utaztok.

Játék közben az L betűvel tudod be/ki kapcsolni a kamerakövetést. Egyedüli kivételként Gall az, akinél hasznos a bekapcsolása. Nála könnyebb odafigyelni a célzásra, ha nem kell a látótérrel foglalkozni, csak akkor, ha valaki után "nyúlnál", mert az épp kimászott a látható térből.

A kurzor méretét ajánlott még itt megnövelni, mert sokat segít, ha a teamfight-ban nem azt kell keresgélni. Ez az Cursor Size csúszkával történik.

------------------------ Basic attack és Stutter Step ------------------------

A következő lépés, hogy a Basic Attack-et On-ra állítsd a Hotkeys > Quick Cast Settings menüben. Ezt csak egyszer kell megtenni akármelyik kiválasztott hősnél, így a beállítás az összes többinél is érvényes lesz. Ez az A betűvel történő támadó mozgást jelenti, amire folyamatosan szükség lesz a harcok során. Működése: a karakterünk egyből elindul abba a pontba, ahol a kurzor volt, amikor megnyomtuk az A-t, és a ponthoz legközelebbi minion-t, vagy hőst kezdi támadni alap sebzéssel, amint az hatótávba ér. Ez a támadás addig folytatódik, amíg a hős el nem ér a pontig, és már nincs kit támadnia.

Ez az ún. Stutter Step alapja is, amikor a hőst a jobb klikkel és az A betűvel felváltva irányítod, hogy amíg "újratölt" a két ütés vagy lövés között a hősöd, addig se álldogáljon mozdulatlan célpontként. Mivel ezt a mozdulatsort – ha már ügyesebb vagy – annyiszor fogod megtenni, amilyen gyorsan a hősöd támad, a folyamatos balklikkelés csak fölöslegesen bezavarna a műveletbe, ezért kell mindenképpen az az On beállítás. Videó:

------------------------ Időzítés a Shift gombbal ------------------------

Ahogy a StatCraft-ban is, a Shift gomb nyomvatartásával össze tudod kötni a mozdulatokat és támadásokat, amiket a megadott sorrendben végez el a hősöd. Ennek hasznára a leggyakoribb példák:

- jobb klikkelsz a kútra, és a Shift + jobb klikkel kiválasztod a leendő útvonalad > a hősöd az ivás után egyből továbbindul, így egy pillanatnyi időt sem veszítesz a megállással

- épp fellszállás közben vagy a mount-ra, amikor megnyomod a Shift + jobb klikket a (kis)térkép valamelyik pontján > ez nem szkatja meg a hősöd felszállását, és amint befejezte, egyből elindul a kijelölt irányba

- épp aktiválod az objektívet, amikor megnyomod a Shift + B gombokat > amint a hősöd befejezte a befizetést, vagy aktiválást, azonnal elkezd hazateleportálni

- hazateleportálás közben megnyomod a Shift + jobbklikket a (kis)térkép valamelyik pontján > idővesztegetés nélkül egyből oda indulsz a teleportálás után / ez egy helyről nem működik, mégpedig a Haunted Mines mappán, a barlangok mélyéből (bug lehet)

- a Shift gomb kombinálható még a támadó mozgással (A), és a támadott ellenségek, talentek is sorba rakhatók vele

------------------------ Egyéb trükkök ------------------------

► Alapbeállítás szerint a jobb klikkel mozogsz, vagy ha ellenségre kattintasz, akkor támadsz. A folyamatos mozgáshoz viszont a kattintgatás helyett elég, ha nyomva tartod a jobb gombot. Így sokkal folyékonyabb mozgásod lesz, és könnyebben kifejleszted a kiszámíthatatlan kanyargást, ami megnehezíti az eltalálásod.

► Hasznos, ha a többi játékosnak jelezni tudsz a térképen. Gyorsan beadhatók a segítségkérő, vagy veszélyt jelző pingek a G gombbal. Tartsd nyomva, majd húzd el a kurzort valamilyen irányba! Az iránytól függ, hogy épp milyen zászlót biggyesztesz ki a térképre. A pingelés működik a kistérképen is.

► A játék néha hajlamos elfelejteni a mount-ra való felpattanás gombját a magyar QWERTZ billentyűknél, és az Y gombot visszaállítja a Z-re. Ez a Hotkeys > Basic menüben gyorsan, akár játék közben is korrigálható. Esetleg magyar billentyűzeten kényelmesebb, ha a mountolást az Í-re, 0-ra, vagy egyéb gombra konfigurálod.

Ugyanebben a menüben a Stop (S) és a Hold (H) funkciók gombjait érdemes felcserélni, mert míg a Stop nem sok mindenre jó a játékban, a Hold fontos lehet pl. Tracer esetén, ha Genji Deflect, vagy Varian Parry alatt meg akarod állítani a lődözését.

► Az FPS-t, a pinget és a használt memóriamennyiséget a Ctrl + Alt + F kombinációval tudod kiíratni a képernyő bal felső sarkára.

► A saját magadra ellőhető ability-ket (pl. Morales és Zarya shield-ek) egerezés nélkül is aktiválhatod az ALT + talent betűjel kombinációval. Jól jön ez az instant megoldás a szorult helyzetekben.

► Az aktiválható talent-eket (1, 2, 3, 4, 5, 6) szabadon átpakolhatod a kurzorral egyik slotról a másikra.

► A Warhead Junction pályán az atomot érdemes úgy ellőni (F gombbal), hogy a nuke a lehető legtöbb épületet elérje. A Warhead-en minden fort-ot meg lehet lőni oldalról is úgy, hogy közben ne kezdjenek el ágyúzni téged. Fent és lent ez rejtve, a kis ficakokból megoldható.

------------------------ A célzás típusai ------------------------

Off – A képesség betűjele (Q, W, E, R, 1-6) után bal klikkel választod ki az irányt, vagy a közvetlen célpontot, amire a képességet szánod. Jobb klikkel megszakítható a dolog, ha mégsem szeretnéd ellőni.

On Release – Ez a beállítás szükségtelenné teszi a bal klikkelést, ami rengeteg időt és plusz energiát spórol meg a teamfightok közben úgy, hogy a vizuális visszajelzésről sem kell lemondanod. Az On Release-re állított képesség a gomb lenyomása pillanatában célzó módba vált, és csak akkor pattintja el az, pontosan a kurzor alatt, vagy irányában, amikor felengeded azt. On Release esetén is jobbklikkelni kell a megszakításához.

On – A billentyű lenyomásával azonnal a kurzor irányába, vagy a kurzor alatt aktiválódik a képesség. Ebben az esetben nincs célzás, nincs vizuális segítség, a varázslat azonnal megtörténik, amint lőtávolba érsz. Hogyha megfelelő ponton nyomod el, és egyéb tiltás nem állítja meg, akkor nem megszakítható.

Use Global Setting – Ez a képességek alapvető beállítása. A menü tetején lévő GLOBAL QUICK CAST SETTINGS beállított értékét veszi alapul, ami alapból az Off típust jelenti. Mivel az írásom célja, hogy minden képességhez a leginkább illő beviteli módot válasszuk, ezért ez a beállítás lényegtelen. Csak az újabban megjelenő, még nem beállított hősöknél lesz érvényben, ezért érdemes lehet On Release-re rakni. Ennek járulékaként pl. a Warhead Junction pályán az atomot On Release-ként fogod ellőni, ami szintén hasznos.

------------------------ Ajánlott Quick Cast beállítások ------------------------

Csak azokat az ability-ket fogod megtalálni idelent, amiket egyáltalán állítani lehet. A maradék úgyis Instant Ability-nek számít, azaz azonnali hatással bírnak, amikhez egyébként sem kell balklikkelni. A Try módban tudsz ezekkel kísérletezni. Ez a Collection > Heroes menüpontból, a hős kiválasztása után indítható.

Ahol lehetett, meghagytam On Release-en a célzást kívánó talenteket, ezért azoknál megnyomás közben látszanak a range-ek. A legjobb példák Chromie és Li-Ming skillshot-jai (Q, W), amikkel így mozgás közben is könnyű célozni, és a megfelelő pillanatban tudod ellőni őket, de teamfight-ban mégsem jelent hátrányt a gombok nyomvatartása. Sok olyan ulti van, ami szintén pontos helyezést kíván, pl. Flame Strike, Nydus Network, Planet Cracker stb.

Az ajánlottaktól nyilván el lehet térni, hiszen mégiscsak változó, hogy kinek mi esik kézre. Később, ha már érzed a range-eket, az On Release-ek lecserélhetők On-ra, ha azzal hatékonyabb vagy. Ahol viszont most is On látható, ott elsődlegesen fontos, hogy az adott képességeket instant el tudd pattintani, hiszen a csapatharcokban meghatározó szerepet kapnak. Ha nem így teszel, akkor kevésbé tudod kihasználni a hősöket. Erre jó példa az azonnali, hősökre castolható varázslatok, ilyenek például a heal-ek, vagy mondjuk Tracer Blink-je, Li-Ming teleportja. Ha ezek nincsenek On-on, akkor soha nem leszel jó ezekkel a hősökkel.

A pályaspecifikus "járművekhez" (Dragon Kinght stb.) tartozó beállításokat a lista aljára pakoltam.


Abathur

• Stab Q ► On
• Symbiote Q ► On
• Toxic Nest W ► On Release
• Evolve Monstrosity R ► On Release
• Ultimate Evolution R ► On Release
• Deep Tunnel Y ► On Release
• Calldown: MULE Act ► On Release
• Locust Brood Act ► On Release
• Locust Nest Act ► On Release
______________________________


Alarak

• Discord Strike Q ► On
• Telekinesis W ► Off / On
• Lightning Surge E ► On
• Counter-Strike R / D ► On
• Deadly Charge R / D ► On
• Last Laugh Act ► On
• Rote of Rak'Shir Act ► On Release
______________________________


Alexstrasza

• Breath of Life Q ► On
• Gift of Life Q ► On
• Abundance W ► On Release
• Preservation W ► On Release
• Flame Buffet E ► On Release / On
• Wing Buffet E ► On
• Life-Binder R ► On
• Blessing of the Red Act ► On
• Life Unbound Act ► On
• Pacify Act ► On
______________________________


Ana

• Healing Dart Q ► On Release
• Biotic Grenade W ► On
• Sleeping Dart W ► On Release
• Nano Boost R ► On
• Air Strike Act ► On Release
• Debilitating Dart Act ► On Release
______________________________


Anub

• Impale Q ► On
• Burrow Charge E ► On Release
• Cocoon R ► On
______________________________


Artanis

• Blade Dash Q ► On
• Phase Prism E ► On
• Purifier Beam R ► On
• Suppression Pulse R ► On Release
______________________________


Arthas

• Death Coil Q ► On
• Howling Blast W ► On Release
• Summon Sindragosa R ► On Release
______________________________


Auriel

• Sacred Sweep Q ► On Release
• Ray of Heaven W ► On
• Detainment Strike E ► On Release
• Crystal Aegis R ► On
• Resurrect R ► On
• Bestow Hope D ► On
• Angelic Flight Act ► On Release
______________________________


Azmodan

• Globe Of Annihilation Q ► On Release
• Summon Demon Warrior W ► On
• All Shall Burn E ► On
• Black Pool R ► On Release
• Daemonic Invasion R ► On Release
• General of Hell D ► On
• Bolt of the Storm Act ► On Release
• Gluttonous Ward Act ► On Release
• Sin for Sin Act ► On
• Sin's Grasp Act ► On
______________________________


Blaze

• Flame Stream Q ► On Release / On
• Oil Spill W ► On Release
• Jet Propulsion E ► On Release / On
• Exit bunker R ► On
______________________________


Brightwing

• Arcane Flare Q ► On Release
• Polymorph W ► On
• Pixie Dust E ► On
• Blink Heal R ► On
• Phase Shift Y ► On Release
• Cleanse Act ► On
• Pixie Charm Act ► On
______________________________


The Butcher

• Hamstring Q ► On
• Butcher's Brand W ► On
• Ruthless Onslaught E ► On
• Lamb to the Slaughter R ► On Release
• Bolt of the Storm Act ► On Release
______________________________


Cassia

• Lightning Fury Q ► On
• Blinding Light W ► On
• Fend E ► On
• Ball Lightning R ► On
• Valkyrie R ► On Release
______________________________


Chen

• Flying Kick Q ► On
• Earth W ► On
• Keg Smash W ► On Release
• Breath of Fire E ► On
______________________________


Cho

• Rune Bomb E ► On Release
• Hammer of Twilight R ► On
• Upheaval R ► On Release
• Wingman Act ► On
______________________________


Gall

• Shadowflame Q ► On
• Dread Orb W ► On Release / On
• Twisting Nether R ► On Release
• Shadow Bolt Volley R ► On Release
• Shove Y ► On
• Eye of Killrogg Act ► On Release
______________________________


Chromie

• Sand Blast Q ► On Release
• Dragon's Breath W ► On Release
• Time Trap E ► On Release
• Slowing Sands R ► On Release
• Temporal Loop R ► On
• Timewalker's Pursuit Act ► On Release
______________________________


D.Va

• Torpedo Dash Q ► On
• Defence Matrix W ► On Release
• Concussive Pulse W ► On
• MEKAfall E ► On Release
• Bit Shot R ► On Release
• 2. Basic Attack A ► On
______________________________


Deckard Cain

• Healing Potion Q ► On
• Horadric Cube W ► On Release
• Scroll of Sealing E ► On Release
• Lorenado R ► Off
• Stay Awhile and Listen R ► On Release
______________________________


Dehaka

• Drag Q ► On
• Isolation R ► On Release
• Brushstalker Y ► On Release
______________________________


Diablo

• Shadow Charge Q ► On
• Overpower E ► On
• Lightning Breath R ► On
• Hellgate Act ► On Release
______________________________


E.T.C.

• Powerslide Q ► On
• Stage Dive R ► On Release
• Bolt of the Storm Act ► On Release
______________________________


Falstad

• Hammerang Q ► On Release
• Lightning Rod W ► On
• Barrel Roll E ► On Release
• Hinterland Blast R ► On Release
• Mighty Gust R ► On Release
• Flight Y ► On Release
______________________________


Fenix

• Plasma Cutter Q ► On Release
• Warp E ► On Release
• Planet Cracker R ► On Release
• Purification Salvo R ► On Release
______________________________


Garrosh

• Groundbreaker Q ► On Release
• Bloodthirst W ► On
• Wrecking Ball E ► On
• Body Check Act ► On
• Into the Fray Act ► On
______________________________


Gazlowe

• Rock-It! Turret Q ► On Release
• Deth Lazor W ► On
• Xplodium Charge E ► On Release
• Grav-O-Bomb 3000 R ► On Release
• Salvager D ► On
• Focus Turrets! Act ► On
______________________________


Genji

• Shuriken Q ► On
• Swift Strike E ► On Release
• Dragonblade R ► On
• X-Strike R ► On Release
• Cyber Agility D ► On Release
______________________________


Greymane

• Gilnean Cocktail Q ► On Release
• Razor Swipe Q ► On
• Darkflight E ► On
• Disengage E ► On
• Cursed Bullet R ► On Release
• Go for the Throat R ► On
______________________________


Gul'dan

• Fel Flame Q ► On
• Drain Life W ► On
• Corruption E ► On Release
• Horrify R ► On Release
• Rain of Destruction R ► On Release
• Consume Soul Act ► On
______________________________


Hanzo

• Storm Bow Q ► On
• Scatter Arrow W ► On Release
• Sonic Arrow E ► On Release
• Dragon's Arrow R ► On Release
• Dragonstrike R ► On Release
• Natural Agility D ► On
______________________________


Illidan

• Dive Q ► On
• Sweeping Strike W ► On
• Metamosis R ► On Release
The Hunt R ► On
• Bolt of the Storm Act ► On Release
______________________________


Imperius

• Celestial Charge Q ► On Release / On
• Solarion's Fire W ► On Release / On
• Angelic Armaments R ► On Release
• Wrath of the Angiris R ► On Release
• Valorous Pursuit Act ► On
______________________________


Jaina

• Frostbolt Q ► On
• Blizzard W ► On Release
• Cone of COld E ► On
• Ring of Frost R ► On Release
• Summon Water Elemental R ► On
• Ice Blink Act ► On
______________________________


Johanna

• Punish Q ► On
Shield Glare E ► On
• Blessed Shield R ► On Release
• Falling Sword R ► On Release
______________________________


Junkrat

• Frag Launcher Q ► On
• Concussion Mine W ► On Release
• Steel Trap E ► On Release
• RIP-Tire R ► On
• Rocket Ride R ► On Release
______________________________


Kael'thas

• Flamestrike Q ► On Release / On
• Living Bomb W ► On
• Gravity Lapse E ► On
• Phoenix R ► On Release
• Pyroblast R ► On Release / On
______________________________


Kel'Thuzad

• Death and Decay Q ► On Release
• Frost Nova W ► On Release
• Chains of Kel'Thuzad E ► On Release
• Chains of Kel'Thuzad E ► On Release
• Frost Blast R ► On Release
• Shadow Fissure R ► On Release
• Glacial Spike Act ► On Release
• Shifting Malice Act ► On Release
The Damned Return Act ► On Release
______________________________


Kerrigan

• Ravage Q ► On
• Impaling Blades W ► On
• Primal Grasp E ► On Release / On
• Summon Ultralisk R ► On
• Envenom Act ► On
• Essence of Essence Act ► On
• Psionic Shift Act ► On Release
______________________________


Kharazim

• Radiant Dash Q ► On
• Divine Palm R ► On
• Air Ally Act ► On Release
• Earth Ally Act ► On Release
• Spirit Ally Act ► On Release
______________________________


Leoric

• Skeletal Swing Q ► On
• Drain Hope W ► On Release
• Entomb R ► On Release
• March of the Black King R ► On Release
______________________________


Li Li

• Cloud Serpent W ► On
• Let's Go! Act ► On
______________________________


Li-Ming

• Magic Missiles Q ► On Release
• Arcane Orb W ► On Release
• Teleport E ► On
• Disintegrate R ► On Release
• Wave of Force D ► On Release
______________________________


The Lost Vikings

• Mortar Q ► On Release
• Viking Bribery E ► On
• Play Again! R ► On Release
______________________________


Lt. Morales

• Healing Beam Q ► On
• Safeguard W ► On
• Displacement Grenade E ► On Release / On
• Medivac Dropship R ► On Release
• Stim Drone R ► On
______________________________


Lunara

• Noxious Blossom Q ► On Release
• Wisp E ► On Release
• Leaping Strike R ► On
• Thornwood Vine R ► On Release
• Abolish Magic Act ► On
______________________________


Lúcio

• Soundwave Q ► On Release
• Boombox Act ► On Release
______________________________


Maiev

• Fan of Knives Q ► On
• Spirit of Vengeance E ► On
• Containment Disc R ► On Release
• Shadow Orb: Shadow Strike Act ► On
______________________________


Mal'Ganis

• Fel Claws Q ► On Release / On
• Dark Conversion R ► On
______________________________


Malfurion

• Regrowth Q ► On
• Moonfire W ► On
• Entangling Roots E ► On
• Innervate D ► On
• Astral Communion Act ► On Release
______________________________


Malthael

• Wraith Strike W ► On
• Death Shroud E ► On Release
• Last Rites R ► On
______________________________


Medivh

• Arcane Rift Q ► On
• Force of Will W ► On
• Portal E ► On Release
• Redirect Ley Line Seal R ► On Release
• Ley Line Seal R ► On Release
• Poly Bomb R ► On
• Dusst of Disappearance Act ► On Release
• Portal Mastery Act ► On Release
______________________________


Mephisto

• Skull Missle Q ► On Release / On
• Shade of Mephisto E ► On Release
• Durance of Hate R ► On Release
______________________________


Muradin

• Storm Bolt Q ► On Release / On
• Dwarf Toss E ► On Release / On
• Haymaker R ► On Release / On
______________________________


Murky

• Pufferfish Q ► On Release
• March of the Murlocs R ► On Release
• Octo-Grab R ► On
• Spawn Egg D ► On Release
• A Fishy Deal Act ► On
• Egg Hunt Act ► On Release
______________________________


Nazeebo

• Corpse Spiders Q ► On
• Zombie Wall W ► On Release
• Plague of Toads E ► On
• Gargantuan R ► On Release / On
• Ravenous Spirit R ► On Release / On
______________________________


Nova

• Snipe Q ► On Release / On
• Pinning Shot W ► On
• Holo Decoy E ► On
• Precision Strike R ► On Release
• Triple Tap R ► On
______________________________


Orphea

• Shadow Waltz Q ► On Release
• Chomp W ► On
• Dread E ► On Release
• Chrushing Jaws R ► On Release
• Eternal Feast R ► On Release
• Lurking Terror Act ► On
______________________________


Probius

• Disruption Pulse Q ► On
• Warp Rift W ► On
• Photon Cannon E ► On
• Null Gate R ► Off
• Warp In Pylon D ► On

A Null Gate a kevés kivételek egyike, ahol bal
klikkel könnyebb beadni a képesség pontos helyét.
______________________________


Ragnaros

• Molten Swing Q ► On
• Living Meteor W ► Off / On
• Shifting meteor W ► On Release
• Meteor Shower W ► Off / On
• Blast Wave E ► On
• Explosive Rune E ► On Release
• Sulfuras Smash R ► On Release
• Lava Wave R ► On Release
• Sulfuras Smash R ► On Release
• Molten Core D ► On

Ahol Off / On típust adtam meg, ott próbáld ki, hogy melyik áll
inkább kézre, én mindenesetre Off-on jobban tudok velük célozni.
______________________________


Raynor

• Penetrating Round Q ► On Release / On
• Hyperion R ► On Release
• Raynor's Raiders R ► On
• Scouting Drone Act ► On Release
______________________________


Rehgar

• Chain Heal Q ► On
• Lightning Shield W ► On
• Earthbind Totem E ► On
• Ancestral Healing R ► On
• Cleanse Act ► On
• Farsight Act ► On Release
• Healing Totem Act ► On Release
______________________________


Rexxar

• Spirit Swoop Q ► On Release
• Misha, Charge! W ► On
• Unleash the Boars R ► On Release
• Misha, Focus! D ► On
• Flare Act ► On Release
______________________________


Samuro

• Illusion Master R ► On
______________________________


Sgt. Hammer

• Spider Mines Q ► On
• Concussive Blast W ► On
• Blunt Force Gun R ► On Release
• Napalm Strike R ► On Release
______________________________


Sonya

• Ancient Spear Q ► On Release
• Seismic Slam W ► On
• Leap R ► On Release
______________________________


Stitches

• Hook Q ► On Release
• Slam W ► On
• Devour E ► On
• Gorge R ► On
• Helping Hand Act ► On Release
______________________________


Stukov

• Healing Pathogen Q ► On
• Weighted Pustule W ► On Release
• Lurking Arm E ► On Release
• Flailing Swipe R ► On
• Massive Shove R ► On Release
______________________________


Sylvanas

• Shadow Dagger W ► On
• Haunting Wave E ► On
• Mind Control R ► On Release
• Wailing Arrow R ► On Release
• Bolt of the Storm Act ► On Release
• Possession Act ► On
______________________________


Tassadar

• Plasma Shield Q ► On
• Psionic Storm W ► On Release
• Force Wall R ► On Release
• Nullification Act ► On Release
______________________________


Thrall

• Chain Lightning Q ► On
• Feral Spirit W ► On Release
• Sundering R ► On Release
• Ancestral Wrath Act ► On
• Wind Rush Act ► On Release
______________________________


Tracer

• Blink Q ► On
• Pulse Bomb R ► On
______________________________


Tychus

• Annihilate Q ► On Release
• Overkill Q ► On
• Frag Grenade W ► On
• Ragnarok Missles W ► On Release
• Thrusters E ► On
• Run and Gun E ► On
• Run and Gun E ► On
• Drakken Laser Drill R ► On Release
______________________________


Tyrael

• El'druin's Might Q ► On
• Smite E ► On
• Judgment R ► On Release / On
______________________________


Tyrande

• Light of Elune Q ► On
• Sentinel W ► On Release
• Lunar Flare E ► On Release
• Starfall R ► On Release
• Hunter's Mark D ► On
• Elune's Chosen Act ► On


Uther

• Holy Light Q ► On
• Holy Radiance W ► On Release / On
• Hammer of Justice E ► On
• Divine Shield R ► On
• Hand of Protection Act ► On
______________________________


Valeera

• Ambush Q ► On
• Sinister Strike Q ► On
• Cheap Shot W ► On
• Eviscerate E ► On
• Garrote E ► On
______________________________


Valla

• Hungering Arrow Q ► On Release / On
• Multishot W ► On
• Vault E ► On
• Rain if Vengeance R ► On Release
______________________________


Varian

• Lion's Fang Q ► On
• Charge E ► On
• Colossus Smash R ► On
• Taunt R ► On
• Banner of Dalaran Act ► On Release
• Banner of Ironforge Act ► On Release
• Banner of Stormwind Act ► On Release
• Shattering Throw Act ► On
______________________________


Whitemane

• Despite Plea Q ► On
• Inquisition W ► On
• Searing Lash E ► On
• Divine Reckoning R ► On Release
• Clemency Act ► On
• Intercession Act ► On
• Purge the Wicked Act ► On
______________________________


Xul

• Spectral Scythe Q ► On Release
• Bone prison E ► On
• Sceletal Mages R ► On Release
______________________________


Yrel

• Righteous Hammer W ► On
• Avenging Wrath E ► On
• Hand of Freedom Act ► On
______________________________


Zagara

• Baneling Barrage Q ► On
• Hunter Killer W ► On
• Infested Drop E ► On Release
• Devouring Maw R ► On Release
• Nydus Network R ► On Release
• Creep Turmor D ► On
______________________________


Zarya

• Particle Grenade Q ► On
Shield Ally E ► On
• Expulsion Zone R ► On Release
• Graviton Surge R ► On Release
______________________________


Zeratul

• Singularity Spike W, R ► On Release
• Blink E, R ► On
• Void Prison R ► On Release
______________________________


Zul'jin

• Grievous Throw Q ► On Release
• Twin Cleave W ► On Release
• Guillotine R ► On Release
• Voodoo Shuffle Act ► On Release
______________________________

[Map] Dragon Knight

• Flame Breath Q ► On Release
• Savage Charge W ► On
______________________________

[Map] Garden Terror

• Queen's Curse Q ► On Release
• Overgrowth W ► On Release
______________________________

[Map] Triglav Gunner

• Particle Cannon Q ► On
• Gatling Cannon W ► On
• Scorching Laser E ► Off
______________________________

[Map] Triglav Protector

• Charge Q ► On Release
• Rocket Fist W ► On Release
______________________________

A képek forrása.

Hozzászólások

(#1) FireKeeper


FireKeeper
(veterán)

Szia!

HotS topikban kérdezted én miket használok

Aba: Deep Tunnel és Locust Nest OFF, minden más ON

Alarak: telekinesis OFF, rakshir OFF, minden más ON

Artanis: Suppress OFF, minden más ON

Azmodant szinte sose játszom, de amúgy minden ON

BW: Phase Shift OFF, minden más ON

Butcher: nem játszom, de amúgy Lamb OFF, minden más ON

Cassia: Valkyre OFF, minden más ON

Chen, ChoGall sztem be sincs állítva :DDD

Falstad: Flight OFF, minden más ON

Fenix: plasma cutter, Planet cracker OFF többi ON

Guldan: corruption és horrify OFF, minden más ON

Jaina: Ring OFF, minden más ON

Kael'thas: Flame strike és phoenix OFF, minden más ON

Leoric: Entomb OFF, minden más ON

Murky: pufferfish OFF, midnen más ON

Nova: Precision strike OFF minden más ON

Samuro, Hammer: sose viszem őket

Tyrande: Sentinel ON-release, Starfall OFF, többi ON

Zagara: creep tumor, Nydus OFF, többi ON

Zeratul: VP OFF, többi ON

akiket kihagytam ott minden ON

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Discord: https://discord.gg/sKnPVmH || #WeAreBosch

(#2) pc360


pc360
(őstag)

Cain is kapott beállításokat.

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#3) pc360


pc360
(őstag)

Mal'Ganis hozzáadva.

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#4) pc360


pc360
(őstag)

Sylvanas és Stitches a rework-ök miatt fixálva.

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#5) pc360


pc360
(őstag)

+ Imperius

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.