2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

helyi hírek és képújság

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A UPC csatornakiosztása itt látható. Már két hete nem jön be a Tatabányai TV. Ahol volt a Tatabányai TV, ott most nincs semmi. Még szöveg sincs. Ha egy tévécsatorna megszűnik, azt egy héttel, de legalább 5 nappal a megszűnés előtt szokták közölni. Még május 28-án (keddi napon) sem láttam olyat, hogy másnap a Tatabányai TV meg fog szűnni.

Hozzászólások

(#1) PBalázs


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Akiket érdekelnek a helyi hírek, azok közül senki sem Tatabányán lakik? Aki képújságot akar nézni, annak szerintem hiányzik a Tatabányai TV. Nem tudom, hogy Tatabányának hány lakosa nézett képújságot.

(#2) II.Démonlord


II.Démonlord
(tag)
LOGOUT blog

Első lépésként szerinte inkább a UPC-nek kellene írnod, hogy mi miatt nem elérhető. Ha onnan nem kapsz választ, akkor megprobálkozhatsz a tv-nél is.
Egyébként azt írják, hogy digitális csomagban érhető el. Amit te linkeltél, az anaglóg adás. Könnyen lehet, hogy onnan kivették. Az analóg csomagok egyre jobban szükülnek.

Másik opció, hogy itt tudod online is nézni:
https://tatabanyaitv.hu/cikk/elo-adas.html

(#3) Samus válasza II.Démonlord (#2) üzenetére


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van még analóg adás? Felénk a Telekomnál és Invitelnél már évek óta nincs.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#4) PBalázs válasza Samus (#3) üzenetére


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

2013-ban volt digitális átállás, viszont az csak olyan embereket érintett, akik ingyen szoktak TV-t nézni. A kábeltévéken még ma is van analóg adás. Digitális adás esetén a televízió csak monitorként működik, s valaki minél több médiabox-ra akar előfizetni, annál drágább lesz a havi díj. A szállodában a hálószobában csak televízió van. Ez azt jelenti, hogy a szálloda hálószobáiban csak az analóg adás lehet nézni.

(#5) aero.


aero.
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neten nem jó? [link]

(#6) PBalázs


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Eddig minden hétvégén a képújság zenéjére aludtam el. Örültem, hogy a Tatabányai TV-n nincs reklám. Csak a televíziómon van automata kikapcsoló. Ha én bekapcsolom a videomagnót vagy a DVD lejátszót, azt nekem kell kikapcsolnom. Esténként az MTV-n feliratos valóságshow-k szoktak menni, egy zenét nem lehet egy valóságshow hangjával helyettesíteni.

(#7) Medocsabi


Medocsabi
(PH! addikt)

Irigylem a problémáidat! :K
(#3) Samus :Igen van még analóg tv adás, csak értékesíteni már nem értékesíti a UPC. Mondjuk kb évente 25x ajánlanak analóg tévés ügyfeleknek kedvező áron digitálisat, csak az idősek ugye a box miatt idegenkednek.

[ Szerkesztve ]

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#8) PBalázs válasza Medocsabi (#7) üzenetére


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Miért? 1984-ben nem jelent meg Illés lemez. Ha ennek a honlapnak a tulajdonosa kijavítaná az Illés diszkográfiát, akkor semmi bajom nem lenne. A wikipédiában azért vannak piros hivatkozások, mert előfordul, hogy egy szócikk (pl. TV2, Exatlon) olyan lapokra hivatkoznak, melyek nem léteznek. Előfordul, hogy a wikipédián egy lapot senki sem hajlandó létrehozni, én viszont csak egy nyúlfarknyi cikket tudnék írni, ami még szubcsonknak is kevés. Ha ön okosabb nálam, akkor létrehozhatja a wikipédián azokat a lapokat, melyekre valami hivatkozik.

(#9) Medocsabi válasza PBalázs (#8) üzenetére


Medocsabi
(PH! addikt)

Mea Culpa,belátom felesleges volt trollkodni, de őszintén mondom azt hittem a bejegyzésre hogy csupán szőrszálhasogatás,és ez csak egy " szarajúpíszí" cikk. :R
szerk:
84' -ben nem jelent meg Illés lemez? Pedig megesküdtem volna rá, hogy Papámnál láttam (illetve ő mesélt róla)

[ Szerkesztve ]

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#10) PBalázs válasza Medocsabi (#9) üzenetére


PBalázs
(újonc)
LOGOUT blog

Ön nem tatabányai. Lehet, hogy önnél nem olyan zenecsatornák jönnek be, mint nálunk. Ha önnél is az MTV és a Muzsika TV fogható, akkor biztos önnél bejön valami helyi adó, ami este 10 óra után jó zenét sugároz, s azon a csatornán nincsenek reklámok.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.