2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Windows install, 2007

Írta: | Kulcsszavak: windows . mac . vazz

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

0) zsír új XP, mert laptop downgrade volt. legális.

1) SP2 felmegy rá, másodszorra, mert az először letöltöttre (270 mb) közli indításkor, hogy az aktuális nyelvi csomaghoz nem használható. letöltés előtt bezzeg ki nem nyögte volna az istenverte download.microsoft.com-ja. nevetséges.

2) nyolcvannégy security update felmegy rá. nem lehetne ám összevonni ezeket a szarokat, meg mondjuk megnéznie a nyomorult windows update-jének, hogy ha nincs outlookom, akkor ne ajánlgassa az outlook peccseket. nevetséges.

3) minden felmegy. beállítgatok minden szart, majd belépnék a windows telepítőbe, hogy leszedjem azt a pár szart, amit bár nem kértem volna, de felrakott (nevetséges). hibaüzenet: A telepítő nem tudta megnyitni a következő információs fájlt: msmqocm.inf. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával. Hibakód: 0x2. Sor: 2.088.999.592

MI VAN?!

először is, én nemtom, milyen metrikát használnak redmontban, de a kétmilliárdodik sorban találtunk épp egy hibát?! jesus f.ckin' christ! másodszor is, 2008 felé konvergálva, ha valamilyen nyomorult fájlt nem talál a gépen az os(-nek csúfolt vindóz), nem-e lehetne-e "webhelyre kapcsolódni-e"?! he?!

mert ugye ahhoz van eszünk, h minden szarért kapcsolódni akarjunk, elküldeni, stb, de a qrva driverek, hibás fájlok, bármi nyafi kényelmes pótlása az nem megoldott.

nevetséges :(

ja: igen, tetszik a mac os x, jobb szoftver. de, a mekesek mind buzik. egész konkrétan az tart vissza, h yuppie mekes holmi lenne nálam, és buzik kacsintanának rám cinkosan mindenféle helyzetben, h "ó, te is közénk tartozol, jó arc vagy". frászt tartozom közéjük. iphone-ra gerjedő, világít-a-logóm-bazze kis majmok. a szoftver kéne, a hardverük már sokszor nem tetszik, a "közösség" meg abszolúte nem. ja, persze ez is magyar lokalitás, usában például senki nem érzi magát rettentő menőnek, mert mekje van. vagy ájfónja.

végül, akik hasonlóan buziknak tartják a mekes bandát, buzinak néznének. őszintén semmi bajom az igazi melegekkel. de a meek-meekbuzikat ki nem állhatom!

Hozzászólások

(#1) Pukkancs


Pukkancs
tag

Tényleg, miért olyan nagy dolog az a mac os x? Ja és kimaradt a 3. pont?

(#2) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

Létezik, hogy a legális Windows-zal több probléma van, mint az illegálissal? :DDD

(#3) Thrawn


Thrawn
félisten

Goto Vista :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#4) doc


doc
nagyúr

nem rossz :)
ajánlom figyelmedbe a logout-os írásomat
de jártam már úgy is, hogy a csodás autoupdate úgy befrissítette az outlook-ot, hogy elindulni nem volt hajlandó, mert file-okat hiányolt, amiket egyesével töltögettem le az ms-től. aztán kb. a hatodiknál hiába mutattam meg neki a file-t amit keresett, közölte hogy ez neki nem jó. újratelepíteni az office-t nem lehet, mert hiányzik neki a file, leszedni nem lehet, mert hiányzik. a vége egy win reinstall lett
vajon miért nem használok saját gépen már kb. 5 éve windowst? :DD
mondjuk a végén a mac-es rész kicsit durva, ha egy sima user ír ilyet egy topicba, tuti ban a vége :U

(#5) tkazmer válasza Crystalheart (#2) üzenetére


tkazmer
addikt

van egy 2 éve kiválóan működő legális xp home-om asztalira telepítve. kérnék ellesúlyként valamit az illegális oldalról, hogy igazoljuk az állításod :))

Parci:
az os-nek csúfolt windows xp megjelenésekor még nem 2008 felé konvergáltunk

[ Szerkesztve ]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#6) rudi válasza doc (#4) üzenetére


rudi
nagyúr

Saját személyes blogjába azt ír, amit akar.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) doc válasza rudi (#6) üzenetére


doc
nagyúr

ezt nem tudtam, köszi :B

[ Szerkesztve ]

(#8) Parci válasza rudi (#6) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

kis túlzással azért, mert nyilván fajgyűlölködni nem lehetne, stb. ez azért belefér, maximum én jövök ki belőle bunkóként.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#9) 7 válasza Parci (#8) üzenetére


7
addikt

Az egy dolog, hogy te jössz ki belőle bunkóként, de én igazából más miatt nézek rád érdekesen.

Leírod, hogy szimpatikusabb lenne egy Mac, szívesebben is használnád az OS-t, de csupán a közössége miatt inkább használod a Win-t, és szidod, mint a bokrot. Nos, megsúgom, attól még, hogy Mac-et használsz, nem kell azonosulnod is a Mac-fanokkal. No meg akkor már vegyük a Win-es közösséget: Ugyanúgy bőven vannak benne olyan emberek, akikkel, ha tehetem, semmi módon nem közösködöm, és feltételezem, te sem szívesen. Ugyanott vagy... :)

Tudod, ha te nem vered arra a nyálad mindenki előtt, hogy "I use iThings", már nem leszel "meekbuzie"

[ Szerkesztve ]

(#10) Savage5


Savage5
senior tag

Ezért szerettem én a Windows 3.1-et meg a DOS-t, mert azokkal nem volt ennyi probléma és nem is verték ennyire egymás mellét. :D

...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.