2019. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

Véletlen negatív nap

Írta: | Kulcsszavak: negatív . véletlen

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Először is, kezdjük azzal, hogy ma szar nap van. Vannak ilyen napok, ez is ilyen. Valami front minden bizonnyal, de a lényeg, hogy ennyire negatív hónapok óta nem voltam. Már várom az edzést és az estét, az majd felvidít. Egyébként gyorsan verifikáltam pár másik emberkénél, és mindenkinél ez a helyzet, szóval globális az ügy (ergo időjárás).

Tehát: tegnap délután véletlenül összefutottam exem öccsével. Jó srác nagyon, kicsit el volt kenődve, rossz volt szomorúnak látni. Szar egyedül, ebben maradtunk. Ez elég igaz, bár személy szerint egész másképp értem már ezt, mint alig pár hónapja (igazából nem szar, az élet eeelég jó, csak párban még jobb -- inkább így helyes).

Aztán... ma elugrottam az Infoparkba ebédelni húgommal, ahol véletlenül összefutottunk egy volt osztálytársával, aki épp azon kesergett, hogy holnap megy Párizsba, és semmi kedve hozzá. Kérdeztem, hogy meló, konferencia, ilyesmi? Nem, kilencen mennek, öt napra, várost néznek, pihennek. Ja, ebből 5 lány, akiből 4 szingli, és csinosak! És mindehhez nincs kedve... hát, nem igazán voltam alkalmas személy a vigasztalására...

Természetesen jött a sorsszerű kérdés, hogy ''nincs kedved elmenni helyettem?''. Nos... ezt nem tudom kifejteni, de passzoltam a dolgot.

Fél órával később elindultam ügyintézni, majd kis híján elüttettem magamat egy lámpánál :-(, aztán hívott Rudi, hogy nincs kulcsa a szerkesztőséghez, úgyhogy visszabumliztam haza, hogy adjak neki (nem volt nálam a hátizsákom). Most itt rohadok, posztolok a blogomba, a világot és az életemet pedig, hát, finoman szólva is elég negatívan látom.

ITAL!

Hozzászólások

(#1) napos2600


napos2600
(fanatikus tag)

igen. ez egy szar nap. de tuti az időjárás keze van a dologban, megyek is és letöröm. :D

(#2) Retekegér


Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Ahogy mondod, ez globális jelenség. Én is ritka fosul érzem magam egy ideje... Már úgy lelkileg, pedig amúgy minden OK. Tényleg az idő lenne?

<< AMD - Advanced Mining Devices >>

(#3) Goose-T


Goose-T
(PH! kedvence)

Ez az egész hét ilyen volt eddig. Biztos az időjárás... Felhúzok én is edzeni, az talán segít. :)

Rockzenénk: https://fb.me/scharlotterhodes

(#4) Pacák


Pacák
(senior tag)

Hosszú lenne. De legalább látjuk az alagút végét...

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#5) tildy


tildy
(PH! nagyúr)

Cseppet se aggódj, időjárás.

Én tegnap kb 5 percre ''elájultam'' , tudatomnál voltam, halottam midnent de reagálni nehezen tudtam.
Az ok: 11.30kor ettem utoljára, 6ra mentem hypoxira, ott fél óra tekerés , majd a tekerés végén tök hirtelen kezdett elmennia kép. Leesett a vérnyomásom, kirázott a hideg. Hála égnek a hypoxys csaj rögtön levágta mi a helyzet. Kiszáltam a gépből és felfeküdtem az ágyra kicsit. Pár pillanat alatt jobban lettem.

Szóval vannak ilyne napok, nekem tegnap a nemkajálás, meg az időjárás tett be.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#6) tkazmer


tkazmer
(PH! addikt)

Valóban, ez tényleg ilyen hét. Ma pl észrevettem, hogy csomó mindenben óriási szerencsém volt, mégsem érzem kifejezetten jól magam, bár futottam 7km-t, és azóta már jobb..

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#7) The DJ


The DJ
(PH! addikt)

Mióta elmúlt az a szép kis előtavaszi idő azóta én is negatívabb vagyok (pedig már épp kezdtem egész optimistán gondolkodni) Most viszont olyan vagyok mint az a bizonyos mosott... Egész nap csak filmezek, unatkozom, ha kimozdulok az sem az igazi így. Talán edzés után kicsit jobb, de szerintem amíg nem lesz megint igazán jó idő, addig én se leszek újra a ''régi''. Furcsa mód rám nagyon nagy hatással van az időjárás :U

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.