2019. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Te mit csinálnál egy mozi helyett?

Írta: | Kulcsszavak: labor . biosz . munka . mozi

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az eredeti terv szerint pénteken söröztünk volna egyet lájtosat négyesben húgommal, az Ügyvéd úrral és Kicsi Hentessel, de végül Kicsi Hentes a laborban maradt inkább, sörözés helyett inkubálni, 7.66-os PH!-jú oldatot készíteni, 10 mikronos metszetet mosni, szárítani, ilyesmi. Hármasban söröztünk tehát.

Az eredeti terv szerint pénteken este a sörözés után megnéztük volna kettesben a 300 című tocsogósos-kaszabolósosat. A Blogger ezt előkészítendő bement Kicsi Hentesért a laborba (aki onnan már fél 8 körül ''vigyél innen haza!!!!'' segélykiáltásokat hallatott), hogy majd onnan együtt induljanak megnézni az ominózus filmet. Kilenc óra körül járunk...

...negyed tizenkettőkor Kicsi Hentes és a Blogger finoman szólva is qrva fáradtan végre elindultak a laborból. A mozinézegetés - ebből kitalálhatóan - elmaradt. Helyette a Blogger ezen időpontig oldatot készített, 1000 millis pipettával szipuzott, centrifugákat nézegetett és egyéb kamu módokon segítette Kicsi Hentest a munkájában. Látott kísérlet alatt álló egeret, rengeteg vegyi fegyvert és egyéb borzalmakat. Egy pillanatra meg is szeppent egy kicsit.

Élménydús este volt, annyi szent. Közelebb hozta a Bloggert saját munkájához... :-) És Kicsi Hentes munkájához... :-)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.