2020. február 23., vasárnap

Gyorskeresés

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Írta: | Kulcsszavak: metal gear solid . mgs

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Húbazmeg! Idézem a Hardwireden írtakat:

Minden felfeslett sztoriszálat elvarr, mindent megmagyaráz, mindenre választ ad a mester a Metal Gear Solid sorozat negyedik részében. A szuperhangulatos trailer a szokásos Kojima agymenésekkel kezdődik, majd gigászi, a jó öreg Kurosawa és a mostani modern harcművész filmeket idéző akciójelenet orgiába torkollik. A szájberrel teliaggatott Raiden emberére akad Vamp személyében és hentel végkimerülésig, megpróbálja örökre hidegre tenni az örökéletű latin táncost.

Töltsd le és nézd meg a HD felbontású, 260 MB-os, elképesztő minőségű, csupa ingame jelenetből összevágott (!) trailert: [link]

Hozzászólások

(#1) rudi


rudi
(nagyúr)

PC csúcsgrafikához szokott szemmel nézve azért látszik, hogy nyers hardvererőben nem a PS3 a king-of-the-hill, láttunk már PC-n komolyabbat (a kommandós csaj blokkhaja egyenesen necces volt, és textúrában is lehetne még jó sokat fejlődni), viszont az MGS4-et a megdöbbentő animáció, rendezés és a nagyszerű story biztosan el fogja adni még szemérmetlenül sok pénzért is. Mert hát az ilyen minőségű animációk kidolgozása nem olcsó mulatság, meg sok időbe is telik...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#2) Parci válasza rudi (#1) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

ilyen minőségű animációt én még nem láttam, persze lehet, h ez engem minősít.

egy játéknál pedig az összhatás számít. vegyük ki M. haját az egyenletből, mert az iszonyúan lerontja az összképet. ha kivettük, onnantól a valóságérzet vmi iszonyúan magas. picit távolodva a kijelzőtől, mint ha filmet néznénk, de tényleg.

szóval nyers erő, aa, af ide vagy oda, összességében számomra eddig ez a legjobb ''grafika''. azt viszont fel nem foghatom ép ésszel, hogy miért került ilyen kevés ram a ps3-ba, igazán nem változtatott volna semmit a szemtelen magas árán már, és nem kéne a textúrákkal szarakodni annyit.

durvák az új cuccok, 3 év múlva már egészen extrém dolgokat fogunk látni.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#3) rudi válasza Parci (#2) üzenetére


rudi
(nagyúr)

Tudod, hol fogunk egészen extrém dolgokat látni 3 év múlva? PC-n - ha akkor még lesz PC-s játék :) Egy G80 Quad SLI + 3 GHz-es 4-magos Penrey, 4 GB VGA-s és 16 GB rendszermóriával szerinted hányszorosan veri agyon a Cell + teweakelt G7x kombót a maga kis memóriájával?

Egyébként nézz majd meg Crysis vagy Bioshock videót, azok lazán ütik a MGS4 grafikai szintjét és ott van még az Alan Wake olyan időjárásanimációval [link], ami soha nem lesz PS3-on mert egyszerűen kevés hozzá a vas, és szerintem 3 év múlva is kevés lesz. Ha meg aktuális kell, akkor keress PC-s, Obivionos képeket, amiken fenn vannak a parallax mappinges textúrák. Vagyis inkább ne keress, mert el fogsz szomorodni :)

DE!!! Egy PS3 csak 500 dolcsi, (drága?!, GF8, DDR3 memó, az a drága! :D) szóval árához képest baromi teljesítémnye van, azt aláírom. DE!!! távolról sem a legerősebb hardver, amit játékra lehet használni, és soha nem is lesz az. DE!!! Kojima az Isten, szóval az MGS4-ben a grafika ott lesz, ahol lennie kell, tehát a nagyszerű story, rendezés és animáció mögött. Pl. Crysisről mit tudunk? Azt hogy qrvaszép lesz. De hogy milyen lesz a story....

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) Nimrod válasza rudi (#3) üzenetére


Nimrod
(addikt)
LOGOUT blog

Egy hiba van csak a képletben, az hogy a PC-s játékok már egy ideje haldoklanak. Szinte mindenki áttért az online játékokra, ami grafikai romlást eredményezett. Most ott tartunk, hogy mindenki másolja a sikerképletet (WoW, csak hogy példát említsek és a készülő Warhammer is kópia lesz), kevesen próbálnak újat alkotni. Kivétel lehet a Tabula Rasa és a Huxley (meg még pár), új ötletek és saccra Far Cry szintű grafika alapból.
Szumma szummárum, nem a grafika ami lényeges már, hanem hogy mennyire köti le az embert hosszabb távon, itt jön képbe az online játszhatóság. Az összes konzol már fel van készítve az online életre, mi lesz itt néhány év múlva? Megmondom... Neo! Húzd már ki azt a rohadt zsinórt és vidd ki a szemetet! :U

SEO és brandépítés

(#5) rudi válasza Nimrod (#4) üzenetére


rudi
(nagyúr)

Szerintem meg nem, csak ezt akarják beadni a népnek. Pár kivételes exkluzívtól eltekintve minden játék ott van PC-n is ami Xbox 360-on (Gears of War is költözik idén). Ráadásul a Box és a PC online kompatibilis lesz egymással vagy egy tucat új játékban. Most megy éppen az E3, rengeteg PC-s érdekesség jön, Vista terjesztés miatt őrületesen nyom az MS. Az online felé azért tolnak, mert abban több pénz van :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) Alvin_ti4200


Alvin_ti4200
(félisten)

MGS4 rulez:) Volt honnan koppintania Tom Clancy gárdájának anno a Splinter Cellnél:) Amúgy PC-re annyi, de annyi pénzt el lehet költeni 3-4 év alatt, amennyit az ember nem szégyel, de valahogy én úgy érzem nem hozza már vissza a befektetett pénzt játékélményben. Oké, grafikailag ott van a toppon és a folyamatosan fejlődő hardvernek ''hála(?)'' mindig is ott lesz, de évek óta úgy érzem, hogy a szép játékok 90%-a csak egy játszható technológiai demó. Nem sokat játszottam még PS3-mal, de amint leültem a legegyszerűbb Virtua Tennis 3 elé a wireless kontrollerrel, elém tárult egy teljesen más világ...az a világ, amit akkor éreztem utoljára, amikor leültem a vezetékes PS2-es kontrollerrel a God Of War elé másfél napra:B:U Szeptember elején én is csatlakozom a ''feketék'' táborához, ha minden jól megy és ideér a PS3 Starter Pack is.

[Szerkesztve]

(#7) rudi válasza Alvin_ti4200 (#6) üzenetére


rudi
(nagyúr)

Virtua Tennis 3 jön PC-re is, wireless kontroller meg már kapni hozzá egy ideje :) 3-4 év alatt konzolra is rengeteg pénzt el lehet költeni - játékra. Múltkor számoltam Neked ugye, hogy a PC-s játékok 20-25%-kal alacsonyabb ára miatt (40-50 font egy konzolos játék), havi egy játékkal számolva is éves szinten 40 000 forinttal olcsóbb egy PC szoftveres ellátása. Ennyi pénzből meg nagyjából szinten lehet tartani a hardvert.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#8) Alvin_ti4200 válasza rudi (#7) üzenetére


Alvin_ti4200
(félisten)

VT3-mal játszottam már PC-n (notin), nem rossz, de valahogy konzolon nagy képernyős TV-n jobb volt:B Tudom a gépet is ki lehet kötni TV-re:)

(#9) Parci válasza rudi (#3) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

nincs ezzel semmi gond. egyrészt, én egy olyan kütyüt akartam, amit a nappaliba kirakok, és minden multimédia stuffot kezel. erre a ps3 tökéletesen alkalmas, pc-ből azonban már egy szép htpc kell. van, fejleszthető, dögös, de árban minimum a duplája a ps3-nak. windows-t sem szívesen láttam volna a nappaliban, bár elvileg az mce kényelmes darab.

racionális döntés a ps3, ráadásul a blu ray-ben igenis lehet fantázia, legalábbis az ajándék james bond film tényleg látványos volt.

3 év múlva valóban sokkal erősebb lesz a pc, de
- maximum 5 év múlva úgy is jön új konzol (és sztem nem kell sokkal újabb, csak: kicsit erősebb cell, aktuális nv gpu, picit több ram és helló)
- már a mostani ps3-as grafika is elég szép ahhoz, hogy tökéletes élvezhető legyen egy játék, ha jó

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#10) Parci válasza Parci (#9) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

ja, játékok: lehet cserélgetni őket, 2-3e ft-ért kicseréled a megunt resistance-ot egy új akármire.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.