2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

A nagy filmő

Írta: | Kulcsszavak: mindig a sárga úton

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

minden férfi életében eljön a pillanat, amikor választania kell. magányos és belső vívódás ez, hosszú, bizonytalanságokkal teli rögös út, melynek végén mégis a legtisztább, legegyértelműbb, legőszintébb választ kapjuk minden kételyünkre: igen, ő az. ő az, még ha csak filmbéli is, akit, ha szinglik lennénk, nagyon elkeseredettek és magányosak, akkor bizony két sör után röstellve, de bevállalnánk. talán dugiban még bele is szeretnénk picit. (bumm, egy tockos! mondom: ha szinglik lennénk..!)

barátnőnknek / szerelmünknek / feleségünknek (/ exünknek?) (az olvasó élethelyzetére illő megfelelő rész aláhúzandó) természetesen soha nem érhet a nyomába, még csak álmodozásról sincs szó, egyértelműen nagyságrendileg elmaradott, megkopott ezüst(érem)ről van csak szó. mégis, ez egy olyan dolog, amit minden férfinak legbelül tudnia kell. hozzánk tartozik. (mélyebb, transzcendentális dolog ez (két sör után, - mondom - ha szinglik lennénk..!), össze sem hasonlítható a nők bradpitt / johnnydepp (/ judelaw?) (a nők a megfelelőt húzzák alá) utáni pincsogásával...)

nagyon sokáig azt hittem, claire forliani az. pontosabban ő is volt. amanda peetre sem mondhatnám, hogy (2 sör után) elkergetném, ő követte claire forlianit. penelopé crúz nyilván nekem is megfordult a fejemben, de azt azért sosem gondoltam komolyan (szingli!). amanda peet óta viszont némileg értékválságban voltam, no meg Nóra már 2+ éve teszi jelentéktelenné az utat. de sosem szabad elfelejtenünk, hogy honnan jöttünk, sosem szabad végleg feladni a bennünk rejlő, magányosan kóborló vadászt (két! sör! szinglii!). a kérdésre mindig tudnunk kell a választ.

fivéreim az úrban, hosszú évek tipródása után végre megleltem a válaszom. ha pandorán kóborolnék, biztos én is neytirire hajtanék, de egyelőre két sör után sem vagyok még kék. likewise, ha egy távoli galaxisban kergetőznék a cylonokkal, biztos caprica sixszel szeretném elpróbálni a rómeó+juliát (két sör! az ő esetében - szégyen-gyalázat így kimondani, de - (négy sör!) inkább papás-mamásat). de még nem vagyok kenyérpirító.

yvonne strahoskvi.

ennyi. there, i said it. ő, ő, ő, ööö.

és most megyek, és folytatom a chuck következő epizódját. szevasztok!

Hozzászólások

(#1) aero.


aero.
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

A chuck az jó, különösen miatta :)

(#2) The DJ


The DJ
(PH! addikt)

Hűű, ezt a bejegyzést pont egy Chuck epizód közepén találtam meg. Le kellett állítanom egy percre a csörgő telefon miatt, aztán úgy gondoltam frissítek ide is egyet mielőtt visszabújok a sorozatba és lám... :D

No igen, nekem is tátva maradt párszor a szám Sarah megmozdulásain. Nem tudom hanyadik évad és hanyadik rész, de ha még az elején jársz, akkor annyit elárulok, hogy lesznek itt még áll ledobósabb részek is ;)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#3) dqdb válasza The DJ (#2) üzenetére


dqdb
(PH! kedvence)

A harmadik évad határozottan jól kezdődik ezen a téren :D Amúgy Parci nem vagy egyedül ezzel a "problémával":

sorozatjunkie.hu 2007
sorozatjunkie.hu 2008
sorozatjunkie.hu 2009
:D

Én még all-time favorite-ként mellé tenném Kristen Bellt, a Veronica Mars után nem lehet nem szeretni.

1 2 3

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#5) dqdb válasza Kalandor (#4) üzenetére


dqdb
(PH! kedvence)

Valld be, hogy a vágóképekért nézed csak azt a sorozatot :D

Amúgy egyetértek Kalandorral, ez a két sorozat, bár enyhén más a stílusuk, de hangulatban jól kiegészíti egymást. A tetejébe minimális átfedéssel mennek párhuzamosan az új részek, azaz amikor az egyik lepihen, a másik éppen folytatódni szokott. Tavalyelőtt nyáron a magát az elejétől komolytalanul vevő The Middleman egészítette ki őket nálam trióvá.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#6) Parci válasza Kalandor (#4) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

igazából maga a sorozat annyira nem jön be, jópofa, kedves, van 1-1 nagyon jól eltalált rész, de a többsége azért semmi extra. a "the wire" és a "battlestar galactica", no meg a "house md" elég magasra tették/teszik a lécet.

yvonne strahovksi viszont... ... ... két sör, szingli, két sör, szingliiiiiiii...!

(második évad közepénél járok kb. lécci ne spoilerezzen senki..)

[ Szerkesztve ]

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#7) Bog


Bog
(HÁZIGAZDA)

Továbbra is Két Beckinsale. Mert egy nem elég.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#8) gabor85 válasza Bog (#7) üzenetére


gabor85
(őstag)

Nekem egy is elég lenne. Gyönyörű :B

(#9) Parci válasza Bog (#7) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

not. a. chance.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.