2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Pillanatkép

Írta: | Kulcsszavak: call of duty

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mausert markolva lopakodom a romos, szétlőtt házban. Kerülgetem a törmeléket, falból kiesett téglákat. Minden csendes. A következő pillanatban szemből lábdobogást hallok a lépcsőn. Gyorsan szememhez emelem a fegyver irányzékát - a tizedmásodpercek ólomlábon vánszorognak - feltűnik egy hetykén félrecsapott orosz katonasapka. Megijedni sincs időm - máris lövedékeket köpköd felém egy ppsh géppisztoly - és golyók tépik a lobogó egyenkabátom szárnyát. Ijedtemben elsütöm a fegyveremet, az orosz elterül. Mozdulnék előrébb, de újabb sapka, újabb orosz tűnik fel a lépcsőn. Eluralkodik rajtam a pánik, de a testem szinte magától mozdul. Oldalra lépek - mintha mindig is ezt csináltam volna -, újratöltök, egy lövedék süvít el ott, ahol az előbb álltam. Ráemelem a fegyvert - szinte magától mutat rá a puskacső - újra elsütöm a puskám. Ő is elterül. Kiver az izzadtság - újratöltök - aztán csend. Hallani egy távolban becsapódó tüzérségi lövedék robbanását is.

Végre van időm a statra is pillantani.

Hozzászólások

(#1) VladimirR


VladimirR
(PH! nagyúr)

Nuclkear launch detected...

(#2) Pacák válasza VladimirR (#1) üzenetére


Pacák
(senior tag)

Vegyem célzásnak és menjek játszani a Battlenetre is? :)


Van némi bűntudatom, hogy elhanyagoltam a Starcraftot. De egy időben túl sokat csücsültem egyedül a Battlenetes PH! csatin és eluntam a dolgot. Aztán rájöttem, hogy a taktikai fps is jó móka, ha átlátja az ember, hogy mi lehet az ellenfelek következő lépése.

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#3) VladimirR válasza Pacák (#2) üzenetére


VladimirR
(PH! nagyúr)

nem celzas, csak ugy beirtam
egyebkent en sm sokat vagyok mostanaban (sot, egyaltalan nem), mert itt az albiban 4-en lgunk egy 1024/128-as neten es orulok, ha bongeszni tudok
az ellenfelek kovetkezo lepese pedig altalaban az, hogy holtan esnek ossze, mint valami rongybabu ;p

(#4) FlasH-BacK


FlasH-BacK
(senior tag)

Művészi kis írás ez, gratula hozzá! :C

(#5) Pacák válasza FlasH-BacK (#4) üzenetére


Pacák
(senior tag)

Pedig már régen elfelejtkeztem róla és a te hozzászólásod is elég régi. Látszik, hogy tenger időm volt az elmúlt hónapokban. :)

Köhönöm. :DDD

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#6) Thunderzolee


Thunderzolee
(PH! addikt)

Baaah, ..már azt hittem, a Call of Duty 2 lesz a poén.. ;)

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.