2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Nokia Lumia 920 - Portico update

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Végre hozzám is megérkezett az első WP8-as frissítés, ám nem egészen a hagyományos módon. Mivel egy hét múlva megyek snowboardozni és mindenképpen a javított kameraszoftverrel felvértezve akartam nekivágni az útnak, az update pedig nem akart magától jönni, fogtam magam és másodjára is megflasheltem a telefont.

Az első nagyon pozitív tapasztalatom az újraindítás volt. Flashelésnél a telefon teljes tartalma törlésre kerül, ám a WP8-nál teljes backupot lehet csinálni a rendszerről így telepítéskor csak annyi volt a dolgom, hogy kiválasszam a korábbi mentést, és annak rendje s módja szerint le is szinkronizálta a telefon a felhőből az összes telepített appomat, beállításokat, még az extra felvett accountokat is. Mire a szokásos "friss indításos" lépések végére értem, lényegében* abban az állapotban volt a telefonom, amiben a flashelés előtt.

*sajnos van egy kis csillag, a kezdőképernyő elrendezését valami okból kifolyólag nem menti le a rendszer, így azt újból vissza kellett pakolgatnom

A remélhetőleg látható kamerajavításról pedig este dobok fel pár "előtte-utána" jellegű képet... bár nagyon közeli (makró) képeknél nekem nagyon úgy tűnik, hogy következetesen elrontja a fókuszálást valamiért, de ennek még utánajárok.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.